- 12 Mayıs 2015
- 1.106
- 1.093
- 133
- 34
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #3.901
İnşallah çok iyi haberlerle geleceksin iyi düşün rahat ol...Kızlar saat 14:00'da randevum var.
Bana şans dileyin.
İnşallah kötü bir sonuç çıkmaz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah çok iyi haberlerle geleceksin iyi düşün rahat ol...Kızlar saat 14:00'da randevum var.
Bana şans dileyin.
İnşallah kötü bir sonuç çıkmaz...
Merhaba canim benim de senin gibi tatilde oldu özel bi hastaneye gittim aynen benim de gebelik haftami yanlış hesaplamis 7 olman lazim 6 haftalik gorunuyo sen istemesen de gelismezse düşer dedi engel olamazsin vs vs. Kendi drumu aradim da sagolsun o dedi tup bebegi yanlis hesapliolar die moral gitti tabii acabalardan.insallah sag salim geciririz hamileligiKızlar size bir haberim var iyi mi kötü mü bilmiyorum sabah wc ye kalktığımda kanama geldi günlük pedime ilk şok dan sonra hemen orkid koydum bişey oluyo diye hiç ağrım sızım yok kanama hala yogun değil devam ediyo acile geldik Hemen muayene etti yolk sac mevcut kese var bebek görünmüyor dedi adet tarihime göre 6 haftalik miş bence 5 haftalik Ama niye kanamam var ben anlamadıM kan tahlili 7000 cıktı oda normal korkuyorum ya böyle vakalar duydunuz mu mutlu sonla biten var mi
Bi ihtimal haftaya cumartesi.sağol canım hepimize bebiş nasip etain inşallajHayırlısı olsun canım transfer ne zaman
3 embriyo harika ya :) inşallah en az 1 tane bebişin seninle olur canım, pazar günü sanırım test günün hadi hayırlısı canım :)
Kızlar herkesin bayramı mübarek olsun tatil bitti evdeyim iyi geldi bana bişey sorcam estrofem kullanan arkadaşlar ilaç aldıktan sonra kasık ağrısı oluyor mu bende hem ağrı hem de yoğun bi akıntı oluyor... Normal mi
Oluyordu sanırım bende bugun başlıyorum bakalım
Kızlar ben dün 18.00 dan beri hastanede yatıyorum... kanama adet kanaması gibi gelmeye devam ediyo serum bağlı bi iğne vurdular haftada 1 vur bundan iyi olur dedi sabah taburcu olurum diye düşündüm ama doktor bugunde kal dedi kanaman bitmeden gitme dedi clexane iğneyi kesti en son dün akşam 22 de Rahime baktı kese olduğu yerde duruyo ama kanama niye allahım bana sabır ver ya
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatirsin da dönersiniz evinize bebisinleKızlar ben dün 18.00 dan beri hastanede yatıyorum... kanama adet kanaması gibi gelmeye devam ediyo serum bağlı bi iğne vurdular haftada 1 vur bundan iyi olur dedi sabah taburcu olurum diye düşündüm ama doktor bugunde kal dedi kanaman bitmeden gitme dedi clexane iğneyi kesti en son dün akşam 22 de Rahime baktı kese olduğu yerde duruyo ama kanama niye allahım bana sabır ver ya
Kızlar ben dün 18.00 dan beri hastanede yatıyorum... kanama adet kanaması gibi gelmeye devam ediyo serum bağlı bi iğne vurdular haftada 1 vur bundan iyi olur dedi sabah taburcu olurum diye düşündüm ama doktor bugunde kal dedi kanaman bitmeden gitme dedi clexane iğneyi kesti en son dün akşam 22 de Rahime baktı kese oylduğu yerde duruyo ama kanama niye allahım bana sabır ver ya
Allah razı olsun canım.İnşallah çok iyi haberlerle geleceksin iyi düşün rahat ol...
Ultrason görüntüsü nasıldı canım bebeği görebildin mi kaç haftalık çıkti ve kesenin görüntüsü normal miydiAllah razı olsun canım.
Dua edip sabredeceğim.
Yorulmamam gerekiyormuş. Tehlikeli durummuş.
Bakalım hayırlısı hakkımda...
Bende hicbirsey hissetmiyorum.baslarda bende iyiydim fakat gittikce zorlasiyo. Baskasina akil verirken kolay oluyodu fakat kendin yasayinca baskaben persembe 13. Gunumde test yapacam. Seninde dokuzuncu gunun oluyo. Sen kan testi yapacagin icin sende cikabilir o gun. Ayni gun yapabiliriz yaniAybikeeee durumlar nasıll?? ben hiçbirşey hissetiyorumm.. Bugüne kadar çok güzel geçirdim ama şimdi acayip stres oldum neden bişey hissetmiyorum ben yaa(((
Bebegin hala senleyse korkma. Rahimde herhangi bir kanama alani veya baska birsey varm? Doktor sebep bulabildimi?Kızlar ben dün 18.00 dan beri hastanede yatıyorum... kanama adet kanaması gibi gelmeye devam ediyo serum bağlı bi iğne vurdular haftada 1 vur bundan iyi olur dedi sabah taburcu olurum diye düşündüm ama doktor bugunde kal dedi kanaman bitmeden gitme dedi clexane iğneyi kesti en son dün akşam 22 de Rahime baktı kese olduğu yerde duruyo ama kanama niye allahım bana sabır ver ya
iniallah canım sen ne durumdasınhayırlısı olsun canım hadi yetiş bize..
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin canımAmin canım.
Yarın gideceğim bakalım ne diyecek.
Hayatım Allah'ın dediği olur çok üzülürüm evet ama hakkımda da hayırlısı.
Canım geçmiş olsun inşallah atlatırsını z bu tehlikeyi. Bi çok kişinin başına geliyor çoğunda hiç bişey olmadan sağlıkla devam ediyor içini ferah tut rabbim sana bağışlasın onuEmbriyo yerleşirken damar çatlama yapmış olabilir yada yirtilma dedi Ankaradaki doktor böyle vakalarda genelde kanama durur ama belli de olmaz bol bol dinlen dedi