• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kizlar merhaba 5 gündür lekelenmem var kahverengi crinone jelden igneye gectik ama hala oluyor. Sizlerin de oldu mu ne kadar sürdü korkuyorum yarin kontrolum var ama her sicaklik hissettigimde tuvaletteyim ne geldi acaba diye psikoloji gitti:mad:

Kızlar size bir haberim var iyi mi kötü mü bilmiyorum sabah wc ye kalktığımda kanama geldi günlük pedime ilk şok dan sonra hemen orkid koydum bişey oluyo diye hiç ağrım sızım yok kanama hala yogun değil devam ediyo acile geldik Hemen muayene etti yolk sac mevcut kese var bebek görünmüyor dedi adet tarihime göre 6 haftalik miş bence 5 haftalik Ama niye kanamam var ben anlamadıM kan tahlili 7000 cıktı oda normal korkuyorum ya böyle vakalar duydunuz mu mutlu sonla biten var mi
Merhaba canim benim de senin gibi tatilde oldu özel bi hastaneye gittim aynen benim de gebelik haftami yanlış hesaplamis 7 olman lazim 6 haftalik gorunuyo sen istemesen de gelismezse düşer dedi engel olamazsin vs vs. Kendi drumu aradim da sagolsun o dedi tup bebegi yanlis hesapliolar die moral gitti tabii acabalardan.insallah sag salim geciririz hamileligi

Kızlar ben dün 18.00 dan beri hastanede yatıyorum... kanama adet kanaması gibi gelmeye devam ediyo serum bağlı bi iğne vurdular haftada 1 vur bundan iyi olur dedi sabah taburcu olurum diye düşündüm ama doktor bugunde kal dedi kanaman bitmeden gitme dedi clexane iğneyi kesti en son dün akşam 22 de Rahime baktı kese olduğu yerde duruyo ama kanama niye allahım bana sabır ver ya

Kızlar herkesin bayramı mübarek olsun tatil bitti evdeyim iyi geldi bana bişey sorcam estrofem kullanan arkadaşlar ilaç aldıktan sonra kasık ağrısı oluyor mu bende hem ağrı hem de yoğun bi akıntı oluyor... Normal mi

bende olmuştu canım adet olcakmışım gibi sonra geçtii...

Kızlar ben dün 18.00 dan beri hastanede yatıyorum... kanama adet kanaması gibi gelmeye devam ediyo serum bağlı bi iğne vurdular haftada 1 vur bundan iyi olur dedi sabah taburcu olurum diye düşündüm ama doktor bugunde kal dedi kanaman bitmeden gitme dedi clexane iğneyi kesti en son dün akşam 22 de Rahime baktı kese olduğu yerde duruyo ama kanama niye allahım bana sabır ver ya

Allah yardım etsin canım.. kanama kesede değilse sıkıntı yapma inşallah geçer.. Dualarımız seninlee..

Geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatirsin da dönersiniz evinize bebisinle

Kızlar ben dün 18.00 dan beri hastanede yatıyorum... kanama adet kanaması gibi gelmeye devam ediyo serum bağlı bi iğne vurdular haftada 1 vur bundan iyi olur dedi sabah taburcu olurum diye düşündüm ama doktor bugunde kal dedi kanaman bitmeden gitme dedi clexane iğneyi kesti en son dün akşam 22 de Rahime baktı kese oylduğu yerde duruyo ama kanama niye allahım bana sabır ver ya

Allah yardımcın olsun hayatım.
İnşallah bebeklerimiz bizi terketmeyecek.
Allah büyük. Bol dua et sabret kuzucum.

Allah razı olsun canım.
Dua edip sabredeceğim.
Yorulmamam gerekiyormuş. Tehlikeli durummuş.
Bakalım hayırlısı hakkımda...
Ultrason görüntüsü nasıldı canım bebeği görebildin mi kaç haftalık çıkti ve kesenin görüntüsü normal miydi

Aybikeeee Aybikeeee durumlar nasıll?? ben hiçbirşey hissetiyorumm.. Bugüne kadar çok güzel geçirdim ama şimdi acayip stres oldum neden bişey hissetmiyorum ben yaa:KK43:(((
Bende hicbirsey hissetmiyorum.:110:baslarda bende iyiydim fakat gittikce zorlasiyo. Baskasina akil verirken kolay oluyodu fakat kendin yasayinca baska:-)ben persembe 13. Gunumde test yapacam. Seninde dokuzuncu gunun oluyo. Sen kan testi yapacagin icin sende cikabilir o gun. Ayni gun yapabiliriz yani:KK9:

Bebegin hala senleyse korkma. Rahimde herhangi bir kanama alani veya baska birsey varm? Doktor sebep bulabildimi?

Amin canım.
Yarın gideceğim bakalım ne diyecek.
Hayatım Allah'ın dediği olur çok üzülürüm evet ama hakkımda da hayırlısı.
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin canım
Embriyo yerleşirken damar çatlama yapmış olabilir yada yirtilma dedi Ankaradaki doktor böyle vakalarda genelde kanama durur ama belli de olmaz bol bol dinlen dedi
Canım geçmiş olsun inşallah atlatırsını z bu tehlikeyi. Bi çok kişinin başına geliyor çoğunda hiç bişey olmadan sağlıkla devam ediyor içini ferah tut rabbim sana bağışlasın onu

Back