• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Tüp bebek olduğunu soyledinmi canım doktora tüp bebeğin hafta hesaplaması farklı çünkü transfer tarihine iki hafta ekleyip hesapliyolar senin 30 hazirandi galiba transfer yanı bebeğin 4+6.beş haftalık bile değil daha görünmemesi gayet normal çok erken.değerlerinde gayet güzel artıyor içini ferah tut
Dedim hatta bana göre 5 haftalik dedim adamın bana ilk sorusu doktorun kim demek oldu kendisi degil ya bastan sagma yapti muayeneyi sonra doktor dovunce dövdü oluyon

Dedim hatta bana göre 5 haftalik dedim adamın bana ilk sorusu doktorun kim demek oldu kendisi degil ya bastan sagma yapti muayeneyi sonra doktor dovunce dövdü oluyon

Sanki kendi doktorumuz elimizin altında da gitmioz o an en yakın neresi varsa oraya gidiliyor işte. Facebookun varsa hamilelik grupları var onlara da katil ben baya biseyler öğrendim oralardan kafana takılan bisey oldumu soruon cvp veren de çok oluyor ayrıntılı olarak bi sorun olunca

kzılar...henuz kese gormedım..27 de cagırdı...degerlerım
3.gun embrıyosu 2 tane 8 hucrelı
10.gun....109
12.gun..224
14.gun..447
16.gun..1037..
18gun..2452

kızlar tekızmı acaba???ıkız olma ıhtımalı varmı..gercı saglıklı olsunda farketmez ama merak ettım...degerlerımde sorun varmı acaba???

...

Hayatım değerlerin süper :)
Ve bence ikiz değil. İkiz gebelikte bu kadar mutazam ikiye katlanmıyor. Çok daha büyük artışlar oluyor...

Hayatım kendini üzme.
Bende de görünmedi bir şey.
Boş kese göründü 6+0 da.
Doktor daha çok erken dedi geçen perşembe gitmiştim.
Pazartesi gel dedi. Ben biraz daha bekleyeceğim ve çarşamba gideceğim.

20150719_145723.jpg

Pembe çoraplarını seveyim senin :)
Üzme sakın kendini.
Daha çok erken. Bir hafta sabret tekrar git doktora görünmemesi normal daha küçük hayatım...
Demi ya :( 20 mm üstünde kese hala boş ise sorun var demekmis benim 8.4 ama kanama var işte ahh ahh doktor a fotoğrafları attım arayacam dedi arar bakam birazdan o ne diyecek bakalim

Kızlar size bir haberim var iyi mi kötü mü bilmiyorum sabah wc ye kalktığımda kanama geldi günlük pedime ilk şok dan sonra hemen orkid koydum bişey oluyo diye hiç ağrım sızım yok kanama hala yogun değil devam ediyo acile geldik Hemen muayene etti yolk sac mevcut kese var bebek görünmüyor dedi adet tarihime göre 6 haftalik miş bence 5 haftalik Ama niye kanamam var ben anlamadıM kan tahlili 7000 cıktı oda normal korkuyorum ya böyle vakalar duydunuz mu mutlu sonla biten var mi
Canım hiç kötü bişey düşünme inşallah bebeğini kucağına alacaksın. Bol bol yat dınlen bu gibi durumlarda progesteron iğnesi öneriyorlar doktorunla görüşmelisin

Kızlar bende de kahverengi çok hafif bulanık ve yapışkan bir akıntı başladı.
Çarşamba günü doktora gideceğim aslında ama o zamana kadar ne olur bilemiyorum.
Ne yapsam?

Ne yapsam?
Erteleme doktorunu ara randevunu Öne cek Yerleşme kanaması da olabilir ama sen ara doktorunu her ihtimale karsı

Erteleme doktorunu ara randevunu Öne cek Yerleşme kanaması da olabilir ama sen ara doktorunu her ihtimale karsı
Canım acile gittim kadın doğum doktoru vardı. Çok da beyefedi bir adamdı.
Sağ olsun beni biraz rahatlattı zaten progestan alıyorsunuz ne olursa olsun tek ilacı bunun progestan dedi.
Ama sanırım yarın gideceğim kendi doktoruma.
Akşam akşam başıma sıkıntı :D

Ne yapsam?
Canım gebelikte en ufak leke kanama doktora bildirilmeli degerlendirilmeli bol bol su iç dinlen yarın doktora git bence ihmal etme. Rabbim esirgesin bebeğini

Canım gebelikte en ufak leke kanama doktora bildirilmeli degerlendirilmeli bol bol su iç dinlen yarın doktora git bence ihmal etme. Rabbim esirgesin bebeğini
Amin canım.
Yarın gideceğim bakalım ne diyecek.
Hayatım Allah'ın dediği olur çok üzülürüm evet ama hakkımda da hayırlısı.

Canım acile gittim kadın doğum doktoru vardı. Çok da beyefedi bir adamdı.
Sağ olsun beni biraz rahatlattı zaten progestan alıyorsunuz ne olursa olsun tek ilacı bunun progestan dedi.
Ama sanırım yarın gideceğim kendi doktoruma.
Akşam akşam başıma sıkıntı :KK70:
CNN sıkıntı yapma Başımıza ne geliyorsa ondan geliyo ayaklarını uzat yat kalkma pek

Back