• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Uçurtma Avcısı gecmiş olsun canım, yeni girebildim nete.. Allah bidaha yaşatmasın. Aklına kötü bise getirme, bundan sonra bol bol dinlenme var.. Cerenery sana da gecmiş olsun, yat kardesim kendini ağırdan sat, eşin yakınların hizmet etsin:)
Aynen canım inşallah hepimiz zor günleri atlatacağız.
Allah büyük :)

cerenery cerenery ne akıntısı nasıl bişi. Bende de crione jel günde iki yitane kullanıyorum. Ertesi gün resmen su gibi geliyor. Jeldendir herhalde. Sendeki akıntı nasıl. Elatra bir durum var mı?
Canım bende kahverengi bir akıntı oldu.
Hani adet olmadan önce olur ya bazen.
Açık kahve yapışkan .
Stres yaptım doktora gittim.
Risk alma dinlen dedi rapor yazdı.
Allah yardımcım olsun...
Jel değil iğne kullanıyorum ben - progestan.
Ama jele geçeceğim...

Özge biraz okudum netten.. Insanlar yaşıyomuş sık sık... Demir eksikliği ve kansızlık tetikler diyo. Var mı sende böyle seyler
Var cnm bekarken bn tr ilac kullanıyodum burda kac defa kan testi yapıldı hiç bi sorun bulamadılar ilac da vermediler şimdi sadece gamile için vitamin D var onu kullanıyorum

Kızlar benim dün kan değerim 7000 di bugün 5000 e düştü sanırım ben yolun sonuna geldim biraz ağladım ama geçti yine de şükür ediyorum... nasip ten ötesi yok kanamam da adet kanaması gibiydi zaten hala ayni biraz azaldı ama hala yogun kıvamında geliyo... benim daha zamanım değilmiş allah hepinize hayırlı olanı nasip etsin ben hep böyle dua ettim görüşmek üzere allah yardımcınız olsun:)(

Amin canım inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız sen de aynı mısın transfer günü yaklaştıkça içime korku düşüyor yaptırmak istemiyorum biz de hiç kimseye söylemedik ama bizim ailede ikiz var eşim bile ikiz kızkardeşiyle... Ama olabilirmiş ailede olmasa da bu arada iyi bayramlar
Tuhaf hisler var icimde canim ya, hayal kirikligi yasamamak icincok fazla olumlu seyler dusunmemeye calisiyorum ama eminimki tutmzsa yikilicam..sanki biran once gecmesini bekledigim bir surec cok tedirginim yani:KK17: bu arada gecti ama seninde gecmis bayramin kutlu olsun canim sagol:KK68:
beni cuma gunu kontrole cagirdi dr. Bakalim transfer icin ne zaman cagiracak. Senin gunun belli oldu mu?

Kızlar herkesin bayramı mübarek olsun tatil bitti evdeyim iyi geldi bana bişey sorcam estrofem kullanan arkadaşlar ilaç aldıktan sonra kasık ağrısı oluyor mu bende hem ağrı hem de yoğun bi akıntı oluyor... Normal mi
Bende kasik agrisi degilde akinti var bikac gundur canim.. acaba yumurtlama gunlerimmi yaklasiyor dedim ama ilac gelmedi aklima, olabilir

Tuhaf hisler var icimde canim ya, hayal kirikligi yasamamak icincok fazla olumlu seyler dusunmemeye calisiyorum ama eminimki tutmzsa yikilicam..sanki biran once gecmesini bekledigim bir surec cok tedirginim yani:KK17: bu arada gecti ama seninde gecmis bayramin kutlu olsun canim sagol:KK68:
beni cuma gunu kontrole cagirdi dr. Bakalim transfer icin ne zaman cagiracak. Senin gunun belli oldu mu?
Perşembe günü kesin belli olacak ama büyük ihtimal pazar günü olur dedi doktor.. Hep kendimi tutuyorum çok hayal kurmamaya çalışıyorum her iki sonuca da alıştırmaya çalışıyorum hakkımızda hayırlısı

Kızlar benim dün kan değerim 7000 di bugün 5000 e düştü sanırım ben yolun sonuna geldim biraz ağladım ama geçti yine de şükür ediyorum... nasip ten ötesi yok kanamam da adet kanaması gibiydi zaten hala ayni biraz azaldı ama hala yogun kıvamında geliyo... benim daha zamanım değilmiş allah hepinize hayırlı olanı nasip etsin ben hep böyle dua ettim görüşmek üzere allah yardımcınız olsun:)(
üzülme canım tekrar başlarsın yetişirsin bize bak ilk negatif alan dim ben bak ikinciye hatta üçüncüye tekrar başladım

Back