• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

:) balina gibi yatiyorum :KK70: yata yata karpuz olduk kiiiiiizzzzz
Hiç. Sormaaaaaaa aynen bi şiş oldum çok hafif göbüşüm cıktı gece dönerken bnm oldum olası bel agrısı sorunum vardı dönerken cok zorlanıyorum bide ayağımın bi damatı cekiyo cok acıyo eşimin uyandırıyom o dönderiyo o kaldırıyo yataktan bni :D yesssssss işte buuuu :KK71:

Hiç. Sormaaaaaaa aynen bi şiş oldum çok hafif göbüşüm cıktı gece dönerken bnm oldum olası bel agrısı sorunum vardı dönerken cok zorlanıyorum bide ayağımın bi damatı cekiyo cok acıyo eşimin uyandırıyom o dönderiyo o kaldırıyo yataktan bni :KK70: yesssssss işte buuuu :KK71:
Kaldircak tabii ohhh iyi oluyo :D
Bebegi yaparken iyiydi herkes cekecek derdini sadece kadinlar degil :)))
Bak ben akinti sikinti diye kafayi yiyorum adam da yicek efendim anca beraber kanca beraber :D

Kaldircak tabii ohhh iyi oluyo :KK70:
Bebegi yaparken iyiydi herkes cekecek derdini sadece kadinlar degil :)))
Bak ben akinti sikinti diye kafayi yiyorum adam da yicek efendim anca beraber kanca beraber :KK70:
Yesin kız :D bazı erkekler Eşleriyle beraber kilo alırmış :D yuvarlak bişi olucaz hep birlikte

Ayy sonunda çok sevındım en küçük bebiş senin ki olucak hersey yolunda gitsin inş :nazar:
Aynen canım minnos olucak.bu sefer hiç kimseye söylemedim kızımdada söylememiştim.zaten eşimin ailrsi ve yakın bi atkadasım biliyor ama bu sefer arkadasıma bile amylemiycem.çok dillendirinve olmuyor geçen sefer kendimi çok dinledim hep aklımda dilimde bebek vardı bı sefer sessiz olucam düşünmiycem bakalım bi başlayalımda hayırlısı ile

Aynen canım minnos olucak.bu sefer hiç kimseye söylemedim kızımdada söylememiştim.zaten eşimin ailrsi ve yakın bi atkadasım biliyor ama bu sefer arkadasıma bile amylemiycem.çok dillendirinve olmuyor geçen sefer kendimi çok dinledim hep aklımda dilimde bebek vardı bı sefer sessiz olucam düşünmiycem bakalım bi başlayalımda hayırlısı ile
Olur inş cnm dedigin gbi söyleme hani belki sevinir ama bn nazara inanıyorum gercekten . İçini ferah tut inş olucak bu defa

Bende domatesi ilk defa duydum bende hep kızarıp yanarım Aklımızda bulunsun artık :)
Aynen bende kıza krem sürücem peşinden kosucam diye yandim.bide çocuk havuzunda düştü sıpam.tuttuğum gibi çıkardim korktu ama.50 kere söyledim suyun içinde öyle koşma düşersin sı gelir ağzina diye.dinleyen yok.cıktıktan sonra su gelmedi kii diyor

Aynen bende kıza krem sürücem peşinden kosucam diye yandim.bide çocuk havuzunda düştü sıpam.tuttuğum gibi çıkardim korktu ama.50 kere söyledim suyun içinde öyle koşma düşersin sı gelir ağzina diye.dinleyen yok.cıktıktan sonra su gelmedi kii diyor
Ayy cadıya bak sen derecesi yüksek krem al yada baby kremleri vardır kesin onlardan al daha etkili cocuk daha kötü oluyo yanınca

geldim canımm.. bugün oldu transferim 5.gün embriyoları:) bide süprizli oldu 3 tane embriyo transfer edildii:KK59: Artık bekleme zamanı hakkımızda hayırlısı olur inşallah:)
3 embriyo harika ya :) inşallah en az 1 tane bebişin seninle olur canım, pazar günü sanırım test günün hadi hayırlısı canım :)

Amin canim hayirlisi insallah. Allah kimsenin emegini bosa cikartmasin insallah. Masallah Allah bagislasin oglunu tez zamanda kardesi gelsin:KK55:
Amin canım inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız sen de aynı mısın transfer günü yaklaştıkça içime korku düşüyor yaptırmak istemiyorum biz de hiç kimseye söylemedik ama bizim ailede ikiz var eşim bile ikiz kızkardeşiyle... Ama olabilirmiş ailede olmasa da bu arada iyi bayramlar

Kızlar herkesin bayramı mübarek olsun tatil bitti evdeyim iyi geldi bana bişey sorcam estrofem kullanan arkadaşlar ilaç aldıktan sonra kasık ağrısı oluyor mu bende hem ağrı hem de yoğun bi akıntı oluyor... Normal mi

Back