• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Ultrason görüntüsü nasıldı canım bebeği görebildin mi kaç haftalık çıkti ve kesenin görüntüsü normal miydi
Canim bebegi gordum
Kese normal sorun yoktu
Ama ben cok yoruyormusum kendimi dikkat etmem gerekiyormus
Rapor verdi 3 gun evde dinlenecegim insallah kanamam olmaz

Kızlar ben dün 18.00 dan beri hastanede yatıyorum... kanama adet kanaması gibi gelmeye devam ediyo serum bağlı bi iğne vurdular haftada 1 vur bundan iyi olur dedi sabah taburcu olurum diye düşündüm ama doktor bugunde kal dedi kanaman bitmeden gitme dedi clexane iğneyi kesti en son dün akşam 22 de Rahime baktı kese olduğu yerde duruyo ama kanama niye allahım bana sabır ver ya
Geçmiş olsun Canim bol bol dinlen

cerenery cerenery ne akıntısı nasıl bişi. Bende de crione jel günde iki yitane kullanıyorum. Ertesi gün resmen su gibi geliyor. Jeldendir herhalde. Sendeki akıntı nasıl. Elatra bir durum var mı?

Bende hicbirsey hissetmiyorum.:110:baslarda bende iyiydim fakat gittikce zorlasiyo. Baskasina akil verirken kolay oluyodu fakat kendin yasayinca baska:-)ben persembe 13. Gunumde test yapacam. Seninde dokuzuncu gunun oluyo. Sen kan testi yapacagin icin sende cikabilir o gun. Ayni gun yapabiliriz yani:KK9:

Benim test günü pazartesi Transfer gününü saymıyoruz yani perşembe 8.gün oluyo yani bir idrar testi yaparım kesinn :KK48: Ayy çok heycanlıııı

Canim bebegi gordum
Kese normal sorun yoktu
Ama ben cok yoruyormusum kendimi dikkat etmem gerekiyormus
Rapor verdi 3 gun evde dinlenecegim insallah kanamam olmaz
İnşallah canım yorma sende kendini madem yat dinlen kiymetli bebekler bizimkiler daha dikkatli davranmak gerekiyor demek ki

Canim dikkat et yat dinlen dedi rapor verdi
Evde yatacagim
Kese normal sorun yok ama akinti dusundurdu doktoru her ihtimale hazir ol dedi :KK43:
Elinden geldiğince yat benimde lekelerim oldu iğne vurmuştu 2 hafta sürekli yattım hatta bana kese bozulmuş düşük olur demişti çok şükür rabbim şimdi iyi yavrum. Doktor lar en kötü ihtimali söylüyorlar yatak istirahat i iyi gelecektir.

Uçurtma Avcısı gecmiş olsun canım, yeni girebildim nete.. Allah bidaha yaşatmasın. Aklına kötü bise getirme, bundan sonra bol bol dinlenme var.. Cerenery sana da gecmiş olsun, yat kardesim kendini ağırdan sat, eşin yakınların hizmet etsin:)

Allah razı olsun canım.
Dua edip sabredeceğim.
Yorulmamam gerekiyormuş. Tehlikeli durummuş.
Bakalım hayırlısı hakkımda...
Dikkat et kendine canım dinlen iyice çok da stres yapma inşallah geçer kısa zamanda meleğin senle merak etme onla konuş iyi gelir sana

Embriyo yerleşirken damar çatlama yapmış olabilir yada yirtilma dedi Ankaradaki doktor böyle vakalarda genelde kanama durur ama belli de olmaz bol bol dinlen dedi
Canım çok geçmiş olsun güzel haberler ver inşallah bize cerenery ve senin için bol bol dua edelim inşallah iyi olursunuz..

Back