• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Transferden sonra beklerken bi tulum almıştım ozaman heyecanla, sonra hicbise almadım. Bebeği karnımda hissedene kadar bise almamaya çalışıvam dayanabilirsem:) sen neler aldın
Cinsiyeti belli degıl ama bn cok fazla sey aldım hem erkek için hem kız için kısmet artık hangisi olursa :)

Kizlar bu gunlerde test yapacak arkadaslar vardi sanirim. Neredeler? Bayramda kimseler takilmiyo buraya. :110: benim bugun transverden sonra 8. Gunum. Sabah karin agrisiyla uyandim. Sanki hastalanmisim gibi. Ikidebir tuvalete gidiyorum sukur henuz birsey gelmedi. Boyle durumda olan varmi?

Kizlar bu gunlerde test yapacak arkadaslar vardi sanirim. Neredeler? Bayramda kimseler takilmiyo buraya. :110: benim bugun transverden sonra 8. Gunum. Sabah karin agrisiyla uyandim. Sanki hastalanmisim gibi. Ikidebir tuvalete gidiyorum sukur henuz birsey gelmedi. Boyle durumda olan varmi?
Canım o durum normal hiç endişe etme adet ağrısı gibi arada bi oluyor bende de olmuştu adet oldum sanmıştım çok şükür bebeğim benimle inşallah seninki de içindedir seni heyecanlandırıyor

Çok normal canım bende 12. güne kadar sürmüştü
Hatta kahverengi lekelenme de olmuştu günlerce
Korkma

Yahu bende henüz tiksinme ve bulantı yok.
Fakat korkunç mide yanması var. Ne yesem mideme dokunuyor sanki.
Bir de göğüslerimde eski gerginlik yok gibi...
Normal mi kızlar?

Kızlar size bir haberim var iyi mi kötü mü bilmiyorum sabah wc ye kalktığımda kanama geldi günlük pedime ilk şok dan sonra hemen orkid koydum bişey oluyo diye hiç ağrım sızım yok kanama hala yogun değil devam ediyo acile geldik Hemen muayene etti yolk sac mevcut kese var bebek görünmüyor dedi adet tarihime göre 6 haftalik miş bence 5 haftalik Ama niye kanamam var ben anlamadıM kan tahlili 7000 cıktı oda normal korkuyorum ya böyle vakalar duydunuz mu mutlu sonla biten var mi

Yahu bende henüz tiksinme ve bulantı yok.
Fakat korkunç mide yanması var. Ne yesem mideme dokunuyor sanki.
Bir de göğüslerimde eski gerginlik yok gibi...
Normal mi kızlar?
Göğüslerin hassasiyeti başlar bu kaç güne yine hiç mrk etme cnm :) mide bulantıta gelince bsk önce midene dokunmakla Başlamış kesin gösterir bulantıyı :( irenç bişiyyyy ohh bnm ki az da olsa gecti çok kötüydüm bn

Kızlar size bir haberim var iyi mi kötü mü bilmiyorum sabah wc ye kalktığımda kanama geldi günlük pedime ilk şok dan sonra hemen orkid koydum bişey oluyo diye hiç ağrım sızım yok kanama hala yogun değil devam ediyo acile geldik Hemen muayene etti yolk sac mevcut kese var bebek görünmüyor dedi adet tarihime göre 6 haftalik miş bence 5 haftalik Ama niye kanamam var ben anlamadıM kan tahlili 7000 cıktı oda normal korkuyorum ya böyle vakalar duydunuz mu mutlu sonla biten var mi

Canım şimdi sakin oluyorsun.
Dinleniyorsun ve kendini yormuyorsun.
Kabız falan da olma sakın ıkınmak iyi değil.
Şakır şakır adet görüp doğum yapan var. İnsan vücudu garip bir kapalı kutu. Her şeyi üretebilir.
Bebek bende de görünmedi daha erkenmiş 6 haftalıktı tam. Çarşamba gidip tekrar baktıracağız.
HCG değerin de iyi.
Doktorunu aradın mı?

Göğüslerin hassasiyeti başlar bu kaç güne yine hiç mrk etme cnm :) mide bulantıta gelince bsk önce midene dokunmakla Başlamış kesin gösterir bulantıyı :KK43: irenç bişiyyyy ohh bnm ki az da olsa gecti çok kötüydüm bn
:) Ben de midem bulanmıyor diye bir anormallik var diye düşünmüştüm üzülmüştüm. Sanki bir şeyler ters gidiyormuş gibi hissetmiştim.
Midem çok fena yanma var.
Bir de söylemesi ayıp ben etli, sucuklu şeyleri çok severim. Ama iki gündür canım hiç yemek istemedi...

Yeme
:) Ben de midem bulanmıyor diye bir anormallik var diye düşünmüştüm üzülmüştüm. Sanki bir şeyler ters gidiyormuş gibi hissetmiştim.
Bir de söylemesi ayıp ben etli, sucuklu şeyleri çok severim. Ama iki gündür canım hiç yemek istemedi...
yeme öyle seyler hem Zararlı sucuk salam sosis türü hemde mideni mahveder bu aralar başlar bulantın hiç heves etme cok kötü bişiy bni iyice hasta yapmıştı bulantı :KK53: baktın hafif başlıyo kraker ye bnde bi işe yaramadı kraker bide beyaz leblebi ye . Eşimin bulanıyo simdide bnde noluyosa herif dede oluyo :rolleyes:

Yeme

yeme öyle seyler hem Zararlı sucuk salam sosis türü hemde mideni mahveder bu aralar başlar bulantın hiç heves etme cok kötü bişiy bni iyice hasta yapmıştı bulantı :KK53: baktın hafif başlıyo kraker ye bnde bi işe yaramadı kraker bide beyaz leblebi ye . Eşimin bulanıyo simdide bnde noluyosa herif dede oluyo :rolleyes:

hahaha ohhh iyi oluyor hep biz mi çekeceğiz ayol
Azıcık da onun midesi bulansın :)

hahaha ohhh iyi oluyor hep biz mi çekeceğiz ayol
Azıcık da onun midesi bulansın :)
Yaşasınnnn kötülük bnde dalga geciyorum bna kızıyıdu o psikolojikmende filan diye bnde ona diyorumm aaa çok kafana takıyon takıntılısın psikolojikmende işte diyorum özgeeeee diyo :D

Yaşasınnnn kötülük bnde dalga geciyorum bna kızıyıdu o psikolojikmende filan diye bnde ona diyorumm aaa çok kafana takıyon takıntılısın psikolojikmende işte diyorum özgeeeee diyo :KK70:
Ben de en sonunda benim adamın kıçına o progestan iğnesini yaptırıcam :D
Canıme yetti artık.
Benim avuç kadar popom var onun maşallah kocaman yap yap bitmez hahaha

kzılar...henuz kese gormedım..27 de cagırdı...degerlerım
3.gun embrıyosu 2 tane 8 hucrelı
10.gun....109
12.gun..224
14.gun..447
16.gun..1037..
18gun..2452

kızlar tekızmı acaba???ıkız olma ıhtımalı varmı..gercı saglıklı olsunda farketmez ama merak ettım...degerlerımde sorun varmı acaba???

...

Boyle vakalar cok duydum. Tahlil degerin cok iyi oldugu icin bebegin seninle kesinlikle.. Bu haftada kesenin gorunmemesi cok normal. Altinci haftada da gorunmeyebilir. Agrin sizin yoksa korkma. Agri dediysem kuvvetli agrilar hafif gaz agrilarida olabilir.

Sucuk salam sosis turu pismemis etler bakteri yigini hamilelerin hassas vucudu icin cok zararli. Hassas oldugu icin vucut bakteri kolaylikla vucutta yuvalayabilir. Cok zararli yememeni tavsiye ederim.Et yiyilmeli ama oda iyi pismesi lazim.

Tüp bebek olduğunu soyledinmi canım doktora tüp bebeğin hafta hesaplaması farklı çünkü transfer tarihine iki hafta ekleyip hesapliyolar senin 30 hazirandi galiba transfer yanı bebeğin 4+6.beş haftalık bile değil daha görünmemesi gayet normal çok erken.değerlerinde gayet güzel artıyor içini ferah tut

Boyle vakalar cok duydum. Tahlil degerin cok iyi oldugu icin bebegin seninle kesinlikle.. Bu haftada kesenin gorunmemesi cok normal. Altinci haftada da gorunmeyebilir. Agrin sizin yoksa korkma. Agri dediysem kuvvetli agrilar hafif gaz agrilarida olabilir.
Of inşallah ya dediğin gibi olur kese göründü 8.4mm ama bebek görmedi çok küçük dedi gebelik var diye geçti kayita 3473 olan degerim 6983 olmuş ikiye katlamis ama öncekiler gibi iki katı ve üstü çıkmamış. . Ağrım yok. Çok şükür ama çok gazım var başım ağrıyor ultrason sonucu resmini yükleyebilirsem bi bakın bakalim

Back