- Konu Sahibi oz-ge-mavi
Sizin ikiz diye mi boyle erken cikiyo acaba...arwenn en sonunda ben gelip seni evinden alıp zorla götürcem hastaneye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin ikiz diye mi boyle erken cikiyo acaba...arwenn en sonunda ben gelip seni evinden alıp zorla götürcem hastaneye
Sizin ikiz diye mi boyle erken cikiyo acaba...
Bizimkiler 3.embriyosuydu seninki 5.gün bizim 8.gün ciktigina gore seninkide çıkar inşallah canimBenim 5.gun embriuosu transfer edildi ve yarin 7. Gunum (transfer gununu saymiyorum). Sabah erkenden kan vereyim diyorum sonuca ladar yiyip icmem. Sonuca gore niyetlenirim diyorum. Tel tereddutum 7. Gunde sonucum net cikar mi bilemiyorum.
belindanın 5. günü ama blast oldugu içindir belki de.. bukadar erken idrarda cıkan ilk defa görüyorum.Sizin ikiz diye mi boyle erken cikiyo acaba...
ıste oyuzden bende bu ıste bı karışıklık mı var dıye ısgıllenıyorum ınsallah hayal kırıklığı yasamam sımdı yemegımızı yedık foto ıcın ugrasıcm bekleyın benı:)))belindanın 5. günü ama blast oldugu içindir belki de.. bukadar erken idrarda cıkan ilk defa görüyorum.
Bizimkiler 3.embriyosuydu seninki 5.gün bizim 8.gün ciktigina gore seninkide çıkar inşallah canim
cnm ınankı suan hıc yorum yapamıyorum ınsallah bu testler bana gol atmaz..Sizin ikiz diye mi boyle erken cikiyo acaba...
Canım kaç hücreliydi senin ikizlerBizimkiler 3.embriyosuydu seninki 5.gün bizim 8.gün ciktigina gore seninkide çıkar inşallah canim
moral bozmak yok... sonuç elimize gelene kadar burdaki herkes hamile demedik mi:)Insallah canim yaa. Adet oncesi sovilceler cikti diye umutsuzluga kapiliyorum ama moral bozmamaya calisyorum . Rabbim buyuk:)
moral bozmak yok... sonuç elimize gelene kadar burdaki herkes hamile demedik mi:)
allahın izniyle bu sayfayı hepberaber devam ettiririz insallah... 9 ay böyle gecer hepberaber:)Dedik arkadasim ok moral bozmak yok insallah:)
Benim de bugün 4 hafta 6 günlük oldu..haftaya salı günü kontrolüm var, inşallah ben de görürüm..
Cok şükür 8.gun degerimiz 29
Kızlarrr ne güzel Şeyler olmuş ben buraya girmeyeli B belinda87 , K kimyayas tebrik ederim Allah kucağınıza aldığınız günleri de göstersin inşallah. Nasıl güzel bir topik 2016 da nüfus patlaması yaratacağız evelallah.yüce Allahım bu mübarek Günler'de yüzlerimizi güldürüyor binlerce kez Şükürler olsun.test bekleyen Arkadaşlarım da pozitifleri görecekler inşallah. Unutmayın test Gününe kadar herkes hamile stres yokıste oyuzden bende bu ıste bı karışıklık mı var dıye ısgıllenıyorum ınsallah hayal kırıklığı yasamam sımdı yemegımızı yedık foto ıcın ugrasıcm bekleyın benı:)))
Insallah Allahim,insallah..allahın izniyle bu sayfayı hepberaber devam ettiririz insallah... 9 ay böyle gecer hepberaber:)
arwenn le kimyayas la aynı gün doğum yaparız:) hayaller ne güzel.....
allahın izniyle bu sayfayı hepberaber devam ettiririz insallah... 9 ay böyle gecer hepberaber:)
arwenn le kimyayas la aynı gün doğum yaparız:) hayaller ne güzel.....
amınnn cumlemızı yaaaaa ınsallah hepımızın hayallerı gerçek olur:)Insallah canim . Guzel Allahim bizi de sevindirsin insalah.
kızlar ıste testım fotoğrafta bıturlu gercktekı gıbı duzgun cekemedım ama bunun cok az bı tık koyusu burda azcık daha sılık cıktı zaten sılıktı:)