• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Benim 5.gun embriuosu transfer edildi ve yarin 7. Gunum (transfer gununu saymiyorum). Sabah erkenden kan vereyim diyorum sonuca ladar yiyip icmem. Sonuca gore niyetlenirim diyorum. Tel tereddutum 7. Gunde sonucum net cikar mi bilemiyorum.
Bizimkiler 3.embriyosuydu seninki 5.gün bizim 8.gün ciktigina gore seninkide çıkar inşallah canim

belindanın 5. günü ama blast oldugu içindir belki de.. bukadar erken idrarda cıkan ilk defa görüyorum.
ıste oyuzden bende bu ıste bı karışıklık mı var dıye ısgıllenıyorum ınsallah hayal kırıklığı yasamam sımdı yemegımızı yedık foto ıcın ugrasıcm bekleyın benı:)))

Benim de bugün 4 hafta 6 günlük oldu..haftaya salı günü kontrolüm var, inşallah ben de görürüm..

Cok şükür 8.gun degerimiz 29 :KK46:

ıste oyuzden bende bu ıste bı karışıklık mı var dıye ısgıllenıyorum ınsallah hayal kırıklığı yasamam sımdı yemegımızı yedık foto ıcın ugrasıcm bekleyın benı:)))
Kızlarrr ne güzel Şeyler olmuş ben buraya girmeyeli B belinda87 , K kimyayas tebrik ederim Allah kucağınıza aldığınız günleri de göstersin inşallah. Nasıl güzel bir topik 2016 da nüfus patlaması yaratacağız evelallah.yüce Allahım bu mübarek Günler'de yüzlerimizi güldürüyor binlerce kez Şükürler olsun.test bekleyen Arkadaşlarım da pozitifleri görecekler inşallah. Unutmayın test Gününe kadar herkes hamile stres yok :anneadayı::KK200:

kızlar ben erenköyde oturuyorum. göztepe egitim araştırmaya gidebilirim mesela. oraya bikere gitmiştim kan vermek için,kadın dogumdan telefonla randevu almanız lazım dediler. bizde acile gittik biraz yalan dolanla verdik kanı ama bidaha yapabilir miyim bilmiyorum. göztepeye daha önce giden var mı nasıl bi yol izlemem gerekiyo

kızlar ıste testım fotoğrafta bıturlu gercktekı gıbı duzgun cekemedım ama bunun cok az bı tık koyusu burda azcık daha sılık cıktı zaten sılıktı:)

Eklentiler

• testım.jpg
    testım.jpg
    150,8 KB · Görüntüleme: 105
Back