- Emoji Skoru
- 2.174
- Puanlar
- 358
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #2.381
ohh ne güzel böyle devam et canım.Gecmis olsun canim yediklerime cok dikkat ediyorum dogal tavuk yumurta ye dedi doktor hazirdan cok uzak dur dedi bide haftada 2kere balik 1defa tavuk sakadat ye dedi bide kuru yemis cok tuketiyorum badem ceviz
benim transferden sonraki 17. günüm bugün perşembe günü keseyi göreceğiz inşallahKa
Cinci gunun keseyi kac gunlukken soyluyo
5+3 de ğitmiş olacağım kese için. keseyi göreyim içim bi rahatlasın herhalde bi 10 gün sonra da kalp atışı için giderimHayirlisi olsun insallah kac haftalikken gdyosun
Insallah cnm ben de yrn tekrar dra gtcem :)ohh ne güzel böyle devam et canım.
benim transferden sonraki 17. günüm bugün perşembe günü keseyi göreceğiz inşallah
Çok etkisi Altın'da kalıyorum bide ne kese gördüm ne bişiy bu yüzden cok korkuyorum artık ne kdr umursuzca davranıyorlarOzgecim korkma o kadar. Ruyalar ruya iste gercek degilki. baska seyler dusunmeye calis. Bak yoksa bebeginde senden etkilenir korkak olur he..Dualarim seninle... hersey yolunda gidecek allagin izniyle..
Cnm bu rüyaları bilinçaltın yapıyor korkularını rüyalarina yansıyor öyle düşün
İnş bişey olmuycak bebeğine bol bol dua oku
Ayetel kursi biliyorsan çoküzüldüm rahatlarsin
Uyumadan önce de devamlıda okuyorum biliyorum ayetel kürsi devamlu okuyorum yinede korkuyorum işte cünkü 1 ay oldu ve bn keseyi de görmedim kalp atışını da duymadım 1 ay sonraya randevı verdı
Canım Kıbrıs'a gidip gelmek çok kolay olmaz gibi geliyor bana. Ist bile zor ama şartları zorlicaz. Ben öğretmen old için tatildeyim artk ama kocam çalışıyor onun izni çok uzun olmaz. Gidiş geliş yapabilir miyiz acaba yumurta takibini falan burada halledebilir miyz?Ben internette gormustum kibrisda yatili tup bebek merkezleri var. Fiyatlari konusunda bilgim yok ama tahminim istanbulda konaklama hastane falan derken kibris daha uyguna gelebilir.
Benimde bugun 14gunum cuma gunu dedi kese icinohh ne güzel böyle devam et canım.
benim transferden sonraki 17. günüm bugün perşembe günü keseyi göreceğiz inşallah
Maşallah canm yaa bende o kadar çok istiyorum ki ikiz, ne güzel olurBülent Tıraş düşündüğüm doktorlar arasnda birinci sırada yer alıyor. Peki şehir dışından gelenler için kalma yeri gibi bi imkanı var mı ? Ve tedavi toplam kaç gün sürüyor öğrenebilir miyim senden canm ?
hayırlısıyla görürüz inşallah. ardından kalp atışları falan bu süreç çok heyecanlı bi okadarda endişeli geçiyor benim içinBenimde bugun 14gunum cuma gunu dedi kese icin
Neden endişelidir canımhayırlısıyla görürüz inşallah. ardından kalp atışları falan bu süreç çok heyecanlı bi okadarda endişeli geçiyor benim için
benim 2. tüp bebek denemede ikiz oldu fakat birisini 6. haftada diğerini de 9 haftada kaybettim ikisinin de kalpleri durdu. kürtaj olmak zorunda kaldım. tabi bikere oldu diye tekrarlaycak diye bişey yok ama korkuyorum sadece pozitif görmek sevinmeme yetmiyor. inşallah hiç bi sıkıntı olmazNeden endişelidir canım
Benim de endisem var iste... insallah iyi olucak bu sefer..de sizde sirun neydi?benim 2. tüp bebek denemede ikiz oldu fakat birisini 6. haftada diğerini de 9 haftada kaybettim ikisinin de kalpleri durdu. kürtaj olmak zorunda kaldım. tabi bikere oldu diye tekrarlaycak diye bişey yok ama korkuyorum sadece pozitif görmek sevinmeme yetmiyor. inşallah hiç bi sıkıntı olmaz
Aynenn heyacan cok zamanda gecmiyorhayırlısıyla görürüz inşallah. ardından kalp atışları falan bu süreç çok heyecanlı bi okadarda endişeli geçiyor benim için
BeNimde ilk tupbebek tutmadi 2inci tuttu 6bucuk haftalikken kurtaj oldum suan bende cok korkuyorum oyuzden hep yatiyorumBenim de endisem var iste... insallah iyi olucak bu sefer..de sizde sirun neydi?
Korktugun icin bu ruyalari goruyosun. Anliyorum seni kolay degil ama napacaz bol bol dua. Bu hafta echo ya gideceksin dimi. bak goreceksin hersey yolunda olacak allahin izniyle.Çok etkisi Altın'da kalıyorum bide ne kese gördüm ne bişiy bu yüzden cok korkuyorum artık ne kdr umursuzca davranıyorlar
inşallah canım rabbim onları bize bağışlasın. bizde bebek olmamasının sebebi eşimde morfoloji 0 çıktı hız hareket hepsi 0 sayı idare eder dediler ama önemli olan morfoloji 3 yıl olmadı. düşüğün sebebi ilse araştırılmadı ilk olduğu içinBenim de endisem var iste... insallah iyi olucak bu sefer..de sizde sirun neydi?
ben öyle çok yatmıyorum günlük işlerimi yapmaya çalışıyorum silme süpürme yok yatağımı topluyorum bi de yemek yapıyorum ara da uzanıyorum. inşallah rabbim bebeklerimizi bize bağışlarAynenn heyacan cok zamanda gecmiyoryat yat
Carsamba gidecem inş bi sırun çıkmaz beklemek çok yordu yıprattı bniKorktugun icin bu ruyalari goruyosun. Anliyorum seni kolay degil ama napacaz bol bol dua. Bu hafta echo ya gideceksin dimi. bak goreceksin hersey yolunda olacak allahin izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?