• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Gecmis olsun canim yediklerime cok dikkat ediyorum dogal tavuk yumurta ye dedi doktor hazirdan cok uzak dur dedi bide haftada 2kere balik 1defa tavuk sakadat ye dedi bide kuru yemis cok tuketiyorum badem ceviz
ohh ne güzel böyle devam et canım.
Ka
Cinci gunun keseyi kac gunlukken soyluyo
benim transferden sonraki 17. günüm bugün perşembe günü keseyi göreceğiz inşallah

Ozgecim korkma o kadar. Ruyalar ruya iste gercek degilki. baska seyler dusunmeye calis. Bak yoksa bebeginde senden etkilenir korkak olur he..:KK46:Dualarim seninle... hersey yolunda gidecek allagin izniyle..
Çok etkisi Altın'da kalıyorum bide ne kese gördüm ne bişiy bu yüzden cok korkuyorum artık ne kdr umursuzca davranıyorlar

Cnm bu rüyaları bilinçaltın yapıyor korkularını rüyalarina yansıyor öyle düşün
İnş bişey olmuycak bebeğine bol bol dua oku
Ayetel kursi biliyorsan çoküzüldüm rahatlarsin

Uyumadan önce de devamlıda okuyorum biliyorum ayetel kürsi devamlu okuyorum yinede korkuyorum işte cünkü 1 ay oldu ve bn keseyi de görmedim kalp atışını da duymadım 1 ay sonraya randevı verdı

Ben internette gormustum kibrisda yatili tup bebek merkezleri var. Fiyatlari konusunda bilgim yok ama tahminim istanbulda konaklama hastane falan derken kibris daha uyguna gelebilir.
Canım Kıbrıs'a gidip gelmek çok kolay olmaz gibi geliyor bana. Ist bile zor ama şartları zorlicaz. Ben öğretmen old için tatildeyim artk ama kocam çalışıyor onun izni çok uzun olmaz. Gidiş geliş yapabilir miyiz acaba yumurta takibini falan burada halledebilir miyz?

Maşallah canm yaa bende o kadar çok istiyorum ki ikiz, ne güzel olur :KK46::KK46: Bülent Tıraş düşündüğüm doktorlar arasnda birinci sırada yer alıyor. Peki şehir dışından gelenler için kalma yeri gibi bi imkanı var mı ? Ve tedavi toplam kaç gün sürüyor öğrenebilir miyim senden canm ?

Kalma yeri yok bildiğim kadarıyla. Hastaneye yakın otellerde kalıyorlar genelde sanırım. Tedavi sana göre değişiyor aslında. Benim kısa tedaviydi adetin 2. Günü gittim sonra tekrar çağırdılar verilen ilaçlar yumurtaları büyütmüş mü ona bakıyorlar sonra da yeterince büyümüş ise yumurta toplama işlemi Yapılıyor. Yaklaşık 10-15 gün içinde toplama bitmiş oluyor. Hergün harabeye gitmiyorsun bu işlemlerde. Yumurta toplamadan 5 gün sonra da transfer işlemi Yapılıyor. Ozaman İstanbul'a geliyorsun. 2-3 gün burada dinlenip evine geri donüyorsun :) seneyebelki seneyebelki de bilgi verebilir sana canım :)

Neden endişelidir canım
benim 2. tüp bebek denemede ikiz oldu fakat birisini 6. haftada diğerini de 9 haftada kaybettim ikisinin de kalpleri durdu. kürtaj olmak zorunda kaldım. tabi bikere oldu diye tekrarlaycak diye bişey yok ama korkuyorum sadece pozitif görmek sevinmeme yetmiyor. inşallah hiç bi sıkıntı olmaz

benim 2. tüp bebek denemede ikiz oldu fakat birisini 6. haftada diğerini de 9 haftada kaybettim ikisinin de kalpleri durdu. kürtaj olmak zorunda kaldım. tabi bikere oldu diye tekrarlaycak diye bişey yok ama korkuyorum sadece pozitif görmek sevinmeme yetmiyor. inşallah hiç bi sıkıntı olmaz
Benim de endisem var iste... insallah iyi olucak bu sefer..de sizde sirun neydi?

Çok etkisi Altın'da kalıyorum bide ne kese gördüm ne bişiy bu yüzden cok korkuyorum artık ne kdr umursuzca davranıyorlar
Korktugun icin bu ruyalari goruyosun. Anliyorum seni kolay degil ama napacaz bol bol dua. Bu hafta echo ya gideceksin dimi. bak goreceksin hersey yolunda olacak allahin izniyle.

Benim de endisem var iste... insallah iyi olucak bu sefer..de sizde sirun neydi?
inşallah canım rabbim onları bize bağışlasın. bizde bebek olmamasının sebebi eşimde morfoloji 0 çıktı hız hareket hepsi 0 sayı idare eder dediler ama önemli olan morfoloji 3 yıl olmadı. düşüğün sebebi ilse araştırılmadı ilk olduğu için

Aynenn heyacan cok zamanda gecmiyor :KK43:yat yat
ben öyle çok yatmıyorum günlük işlerimi yapmaya çalışıyorum silme süpürme yok yatağımı topluyorum bi de yemek yapıyorum ara da uzanıyorum. inşallah rabbim bebeklerimizi bize bağışlar

Korktugun icin bu ruyalari goruyosun. Anliyorum seni kolay degil ama napacaz bol bol dua. Bu hafta echo ya gideceksin dimi. bak goreceksin hersey yolunda olacak allahin izniyle.
Carsamba gidecem inş bi sırun çıkmaz beklemek çok yordu yıprattı bni

Back