• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

inşallah canım rabbim onları bize bağışlasın. bizde bebek olmamasının sebebi eşimde morfoloji 0 çıktı hız hareket hepsi 0 sayı idare eder dediler ama önemli olan morfoloji 3 yıl olmadı. düşüğün sebebi ilse araştırılmadı ilk olduğu için
Offf bizim de sorun morfoloji bi kere %6 bi kere de %1 cikti ama sayi cok iyiydi hizli olan orani da fena degildi

ben öyle çok yatmıyorum günlük işlerimi yapmaya çalışıyorum silme süpürme yok yatağımı topluyorum bi de yemek yapıyorum ara da uzanıyorum. inşallah rabbim bebeklerimizi bize bağışlar
Hepsini yasak etti benim doktor bundan onceki dusuk oldugu icin sadece tuvalet ve yemek ihtiyacinda kalkacaksin dedi canimmm

Canım Kıbrıs'a gidip gelmek çok kolay olmaz gibi geliyor bana. Ist bile zor ama şartları zorlicaz. Ben öğretmen old için tatildeyim artk ama kocam çalışıyor onun izni çok uzun olmaz. Gidiş geliş yapabilir miyiz acaba yumurta takibini falan burada halledebilir miyz?
bende hollandada yasiyorum turkiyede surecler nasil fazla bigim yok. bence bu konularda en guzel cevabi hastaneyi arayip alabilirsin. Ben istanbulda tupbebek ile ilgili bilgi almak icin sislimemoriale gitmistim. Ilgi alakalari iyiydi. bana gore tupbebekte en onemli labaratuvar. Bunu dusunerek tercih yapmani tavsiye ederim.

Çok etkisi Altın'da kalıyorum bide ne kese gördüm ne bişiy bu yüzden cok korkuyorum artık ne kdr umursuzca davranıyorlar
Burda boyle iste. Benim hamileligimde kanamam oldugu halde yinede herseferinde ultrasyona almiyolardi. Dusecekse dusecek mantigiyla bakiyolar. Az kaldi seninde..

Slm kızlar bol hamişlii tüp bebek topiği görünce sormadan geçemedm. Eşimde morfoloji ve hareket sorunu var. Evliliğimz bir yılı geçti, çocuk denemesinin 7.ayındayız. Ben öğretmen olduğum için hazır yaz tatilide başladı; bunu değerlendirip ist. veya ankaraya gidip tüp yaptırmaya karar verdik. Aksi halde gelecek yaza kalacak. Ve ben artk çok istiyorum bebeğimizn olmasını. Bana önerebileğenz tüp bebek merkezlerini söyleyebilr msnz ve merkezin yakınında kalacak yerde lasm tabi. Böle benim gibi şehir dışından gidip tüp yapan ark. varsa yardımcı olabilir msniz?
Kesinlikle git diyebileceğim tek yer medical park göztepe dr nur dokuzeylül güngör:-) bu topikte belinda arkadaşimizda gitti şuanda gebe.bede kendisinin 5 yıllık hastasıyım cok ilğili bir doktordur ve merkezde neredeyse ben hariç hiç negatif alan olmadi canlı şahit oldugum için gönülrahatli ile söylüyorum.yakınında günlük kiralık evler vardır karar verirsen arastırırım enimde evim var orda ama bos değil malesef:-) bol şanslar

Kızlar mide bılantılarınızdan şikayet etmeyin lütfen Üf zamanda Geçmiyor ben buğün çok az kabız oldum bir zararı olmamıştır değil mi çok korktum devam edecek diye, bari 10 gün olsada test yapsam

Burda boyle iste. Benim hamileligimde kanamam oldugu halde yinede herseferinde ultrasyona almiyolardi. Dusecekse dusecek mantigiyla bakiyolar. Az kaldi seninde..
Benim bebegime bişiy olursa bunun bedelini kim Ödeyecek gidince çok kötü laf sayıcam ama . O kdr soguk kanlılar ki öl umrunda degıl

Hepsini yasak etti benim doktor bundan onceki dusuk oldugu icin sadece tuvalet ve yemek ihtiyacinda kalkacaksin dedi canimmm
ya ben sürekli yatamıyorum ağır iş yapmıyorum sadece yemek ve sofra hazırlıyorum sofraya da eşim yardım ediyor

26 yaşındayım canım 4 yıllık evliyim.
Cnm sen nezaman kese gormeye gidecektin? Ya benim igne bitiyo persembe gunune kdr sirf ilac yazdirmaya bursa bi doktora gidecegime kendi doktoruma gideyim diyorum hem ilac yazsin hemde bi baksin belki keseleri görürüz 6sina cagirmisti aslnda ama ilacim bitiyo

Back