• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlar mide bılantılarınızdan şikayet etmeyin lütfen Üf zamanda Geçmiyor ben buğün çok az kabız oldum bir zararı olmamıştır değil mi çok korktum devam edecek diye, bari 10 gün olsada test yapsam
Canım ben toplama dan sonra kabızım. Doktor bi ilaç verdi ni kere kullandım işe yaramadı içmedim daha. Eşim dalga geçiyo bir kere içmeyle işe yarar mı? Zorlamıyorım artık çıkmadığım gün çok

Canım ben toplama dan sonra kabızım. Doktor bi ilaç verdi ni kere kullandım işe yaramadı içmedim daha. Eşim dalga geçiyo bir kere içmeyle işe yarar mı? Zorlamıyorım artık çıkmadığım gün çok
Bende ekmek falan yemiyorum Bağırsak sendromu var bende de ekmek pilav makarna bunlardan uzak dürüyorum, burasıda olmasa ne yapardık :)) rabbim hepimize sabır versin sağlıkla kucağımıza alalım inş

Bana endol fitil verdi ve çok ise yaradı fitili koyduktan sonra hemen çıkıyodum sende bol meyve ye sabah incir kayisi üstüne 1 bardak su rahat tuvalete çıkarir seni inşallah

Arkadaşlar biz de tedaviye yeni başladık iğne kullanıyorum. Sormak istediğim bir şey var. Bugün ilk defa cetrotide iğnesinden vurdum ,vurduğum yerde kızarıklık oluştu şimdi ise morluk var. Bu durum normal mi ?Bugüne kadar gonal f kullandım ve bunu gibi bir sıkıntı yaşamadım. Cetrotidenin iğnesi gonal f ye göre daha kalındı acaba ondan mı ki morarma?Lütfen kullanan varsa beni aydınlatsın.:(

Arkadaşlar biz de tedaviye yeni başladık iğne kullanıyorum. Sormak istediğim bir şey var. Bugün ilk defa cetrotide iğnesinden vurdum ,vurduğum yerde kızarıklık oluştu şimdi ise morluk var. Bu durum normal mi ?Bugüne kadar gonal f kullandım ve bunu gibi bir sıkıntı yaşamadım. Cetrotidenin iğnesi gonal f ye göre daha kalındı acaba ondan mı ki morarma?Lütfen kullanan varsa beni aydınlatsın.:KK43:
Bende tedavideyim ama ben hollanda da oldugum icin ilaclarin isimleri farkli. Dun aksam bende de bir sure kizariklik ve siskinlik oldu iki saat sonra falan gecti. Morarti cilde gorede degisir. Igneyi vururken kan ciktimi belki damara rast gelmisse morarti ondandir.

Hayır kan çıkmadı. Ama o bölgede morluk ve kızarıklık var.Umarım cildimin hassas olmasındandır. Yanlış yaptım diye ödüm patlıyor. off çok stres oldum

Hayır kan çıkmadı. Ama o bölgede morluk ve kızarıklık var.Umarım cildimin hassas olmasındandır. Yanlış yaptım diye ödüm patlıyor. off çok stres oldum
Yanlis yapmis olsan bile morarti olmazki. Bence cildinin hassas olmasindandir.

Kesinlikle git diyebileceğim tek yer medical park göztepe dr nur dokuzeylül güngör:-) bu topikte belinda arkadaşimizda gitti şuanda gebe.bede kendisinin 5 yıllık hastasıyım cok ilğili bir doktordur ve merkezde neredeyse ben hariç hiç negatif alan olmadi canlı şahit oldugum için gönülrahatli ile söylüyorum.yakınında günlük kiralık evler vardır karar verirsen arastırırım enimde evim var orda ama bos değil malesef:-) bol şanslar
Evt canm bugünlerde en çok duyduğum yerlerden biri Medicalpark göztepe. Günlük ev kiralama fikri mantıklı geldi banada. Benm için öğrenebilr msn? zahmet olmassa. Fiyatları nasıldır falan.

Evt canm bugünlerde en çok duyduğum yerlerden biri Medicalpark göztepe. Günlük ev kiralama fikri mantıklı geldi banada. Benm için öğrenebilr msn? zahmet olmassa. Fiyatları nasıldır falan.
Seve seve öğrenirim canım sanada tan yer veriyim sende bak istersen.ataşehîr örnek mahallesi bakabilirsin.geçitten karşiya geçtin mi hastane merdivenköy e de bakabılırsın ama orası daha pahalıdır.özelden telefonlada ulastırabilirim sana ilanları

Ben bu sabah adet oldumm tedaviye başlıyorum sonundaa:KK71:
Yaaaaaa en sona kaldım benimkiler hala gelmediii.
Arkadaşlar biz de tedaviye yeni başladık iğne kullanıyorum. Sormak istediğim bir şey var. Bugün ilk defa cetrotide iğnesinden vurdum ,vurduğum yerde kızarıklık oluştu şimdi ise morluk var. Bu durum normal mi ?Bugüne kadar gonal f kullandım ve bunu gibi bir sıkıntı yaşamadım. Cetrotidenin iğnesi gonal f ye göre daha kalındı acaba ondan mı ki morarma?Lütfen kullanan varsa beni aydınlatsın.:KK43:
cildin hassas ise benim gibi ceteotide yapar kızarıklık ve morluk.yanlıs yapmamişsindir merak etme

Seve seve öğrenirim canım sanada tan yer veriyim sende bak istersen.ataşehîr örnek mahallesi bakabilirsin.geçitten karşiya geçtin mi hastane merdivenköy e de bakabılırsın ama orası daha pahalıdır.özelden telefonlada ulastırabilirim sana ilanları
Canım netten baktm ataşehir örnek mahallesi die yazdm Dumankaya da günlük kiralık evler var orasını mı diyosun ? Ben ist. pek bilmiyorum da

Back