- 19 Mayıs 2014
- 322
- 169
- 33
- Konu Sahibi dbayraktar
-
Cok sevindim tebrikler. Benim 2.5 katına çıkmış herşey yolunda. İnşaallah ssağlıklı gebelik geciririz sağlıklı bebisleri kucağınıza aliriz[/QUOTE]Çok sevindim tebrikler. Benim artOTE="dbayraktar, post: 42073261, member: 696291"]yaptım canım...pozitif çok şükür
Tebrikler,bende yarin test yaptiricam ama hic belirti olmadi ,olumsuzmu diye icime kurt dusuyo ,sizde belirgin bisey olmusmuydu[/QUOTE]Cok sevindim tebrikler. Benim 2.5 katına çıkmış herşey yolunda. İnşaallah ssağlıklı gebelik geciririz sağlıklı bebisleri kucağınıza aliriz
[/QUOTE]gezginci1 şu anda belirtilerin devam ediyor mu, gebelik başlayınca?
Yok pek belirtim yoktu. Sadece testten 2 gun önce sabahları midem yanıyordu biraz belki de strestendi. Belirti için erken bir suru ilaç kullanıyoruz belirtim var diyenlerde o ilaçların etkisini görüyordur. Sadece stres yapma
Tebrikler,bende yarin test yaptiricam ama hic belirti olmadi ,olumsuzmu diye icime kurt dusuyo ,sizde belirgin bisey olmusmuydu[/QUOTE]Cok sevindim tebrikler. Benim 2.5 katına çıkmış herşey yolunda. İnşaallah ssağlıklı gebelik geciririz sağlıklı bebisleri kucağınıza aliriz
[/QUOTE]gezginci1 şu anda belirtilerin devam ediyor mu, gebelik başlayınca?
Yok pek belirtim yoktu. Sadece testten 2 gun önce sabahları midem yanıyordu biraz belki de strestendi. Belirti için erken bir suru ilaç kullanıyoruz belirtim var diyenlerde o ilaçların etkisini görüyordur. Sadece stres yapma
Tesekkurler ,darisi basinaEsra hanım sizi takip ediyordum çok çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin
Amin inşallahTesekkurler ,darisi basina
tebrikler hayırlı olsun canım 6.haftada çağırıyor doktorlar sana bişi demediler mibenim de ikinci kan testim 346 çıktı...kızlar kese için ne zaman doktora gitmeliyiz? Bilenler yardımcı olabilir mi?
tebrikler hayırlı olsun canım 6.haftada çağırıyor doktorlar sana bişi demediler mi
evet benide 3.hafta çağırdılar çok şükür kese göründü bu perşmbe tekrar çağırdılar hayırlısyla kucağımıza alalım inşlh kan değeriyle ilgili en güzel bilgiyi doktorundan alırsın cnmAyın 31. ine randevu verdiler. Yani transferden sonra 3 hafta geçince ilk muayene için çağırdılar. bu arada hcg değeri gebelik haftası ile ilgili ipucu verir mi? Doktora gitmeden sorularımın cevabını alamayacağım sanırım. Sizin de gebeliğiniz hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Kızlar merhaba ben 20 yaşındayım 9-10 aydır deniyoruz fakat gebe kalamadım eşimde morfoloji sorunu var e dr aşılama bile tutmayablir tüp bebek dedi ama ben korkuyorum bi kaç ay sonra yaptırın dedi zaten iğneler göZümü korkutuyor biraz beklerdik ama dr öyle konuşunca biz beklesekte bi işe yaramaz diye düşündük peki sizden bilgi almak istiyorum şu iğneler ne kadar sürüyo çok korkuyorum konuşurken bile ya bana güç verin lütfen
Teşekkür ederim canımSelam. Gözünüz korkmasın. İlk önce maddi olarak hazır olun. sonra da bence gözünüz kapalı sürece giriş yapın. Eninde sonunda yapılacaksa ve benim gibi artık beklemekten takatiniz kalmamışsa. İğneler 15 gün sürüyor diye hatırlıyorum. Öyle söylendiği gibi korkutucu değil. Şeker hastalarının kullandığı insülin iğneler gibi. Can acıtmıyor. Kolaylıklar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?