• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Ayında Embriyo Transferi Yaptıranlar Buraya

Çok sevindim tebrikler. Benim artOTE="dbayraktar, post: 42073261, member: 696291"]yaptım canım...pozitif çok şükür
Cok sevindim tebrikler. Benim 2.5 katına çıkmış herşey yolunda. İnşaallah ssağlıklı gebelik geciririz sağlıklı bebisleri kucağınıza aliriz[/QUOTE]
Tebrikler,bende yarin test yaptiricam ama hic belirti olmadi ,olumsuzmu diye icime kurt dusuyo ,sizde belirgin bisey olmusmuydu

Cok sevindim tebrikler. Benim 2.5 katına çıkmış herşey yolunda. İnşaallah ssağlıklı gebelik geciririz sağlıklı bebisleri kucağınıza aliriz
Tebrikler,bende yarin test yaptiricam ama hic belirti olmadi ,olumsuzmu diye icime kurt dusuyo ,sizde belirgin bisey olmusmuydu[/QUOTE]
Yok pek belirtim yoktu. Sadece testten 2 gun önce sabahları midem yanıyordu biraz belki de strestendi. Belirti için erken bir suru ilaç kullanıyoruz belirtim var diyenlerde o ilaçların etkisini görüyordur. Sadece stres yapma

gezginci1 şu anda belirtilerin devam ediyor mu, gebelik başlayınca?
Yok pek belirtim yoktu. Sadece testten 2 gun önce sabahları midem yanıyordu biraz belki de strestendi. Belirti için erken bir suru ilaç kullanıyoruz belirtim var diyenlerde o ilaçların etkisini görüyordur. Sadece stres yapma[/QUOTE]

Yok pek belirtim yoktu. Sadece testten 2 gun önce sabahları midem yanıyordu biraz belki de strestendi. Belirti için erken bir suru ilaç kullanıyoruz belirtim var diyenlerde o ilaçların etkisini görüyordur. Sadece stres yapma
[/QUOTE]
Kizlar ,bu forum ugurlu geldi bende pozitifi gordum rabbime sukurler olsun,bu arada belirtim yok diye sakin kimse uzulmesin bende her zamanki gibi hersey normaldi igne yerlerimin acimasi disinda ,stres yapmayin belirtim yok diye

Esra hanım sizi takip ediyordum çok çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin

Cok sevindim tebrikler. Benim 2.5 katına çıkmış herşey yolunda. İnşaallah ssağlıklı gebelik geciririz sağlıklı bebisleri kucağınıza aliriz
Tebrikler,bende yarin test yaptiricam ama hic belirti olmadi ,olumsuzmu diye icime kurt dusuyo ,sizde belirgin bisey olmusmuydu[/QUOTE]
[/QUOTE]
Evet uyku hali aksamlari dusuk tansiyon ve dyuksek nabız var şimdilik. Çok az da kaşık ağrısı. Sen ne durumdasin? Değerler nasil

Sabahları midemde problem yok birkac gundurezginci1, post: 42090641, member: 450396"]Tebrikler,bende yarin test yaptiricam ama hic belirti olmadi ,olumsuzmu diye icime kurt dusuyo ,sizde belirgin bisey olmusmuydu[/QUOTE]
[/QUOTE]
Evet uyku hali aksamlari dusuk tansiyon ve dyuksek nabız var şimdilik. Çok az da kaşık ağrısı. Sen ne durumdasin? Değerler nasil[/QUOTE]
Sabahlari

Kizlar ,bu forum ugurlu geldi bende pozitifi gordum rabbime sukurler olsun,bu arada belirtim yok diye sakin kimse uzulmesin bende her zamanki gibi hersey normaldi igne yerlerimin acimasi disinda ,stres yapmayin belirtim yok diye[/QUOTE]
Tebrikler sevindim

Kizlar sevindiriic haberler beni coook mutlu ediyor...darisi bizlerin başına...18 de test tarihim şuanda kasıklarımda ara ara igne batması var başkada bisey yok...cok ilaç aliyoruz.sanırım ondan...bugun kücük kizimla iddaya girdik o olacak dedi ben olmayabilir dedim..cok umutlanıp hayal kırıklına ugramasın.evin icinde bebek konuşması yaptırmıyorum artık.bugun 3 gun ve ben normal hayata dunden başladim.temizlik yemek...yürüyüş yaptim..cok sıkıldm cunku...insanin akli surekli acaba tutundumu..acaba wc gittim dustumu?tutunamadımı? Ani kaltim arada ezildimi :) daha neler neler...valla uzaklasmam lazim bu konulardann...bu forma ugramadan rahat edemiyorum.mujdeler geline oleyyyyy diyorummm..en buyuk mitlulugi paylasiyorim...rabim herkese nasip etsin.ben tup bebek yapmadan once konuyla ilgili hicbir fikrim bile yoktu.ama 25 gunde doktor olduk vallaa...her topigi sabahlayarak okudum.eminim sizlerde oyle;(

benim de ikinci kan testim 346 çıktı...kızlar kese için ne zaman doktora gitmeliyiz? Bilenler yardımcı olabilir mi?

tebrikler hayırlı olsun canım 6.haftada çağırıyor doktorlar sana bişi demediler mi

Ayın 31. ine randevu verdiler. Yani transferden sonra 3 hafta geçince ilk muayene için çağırdılar. bu arada hcg değeri gebelik haftası ile ilgili ipucu verir mi? Doktora gitmeden sorularımın cevabını alamayacağım sanırım. Sizin de gebeliğiniz hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Ayın 31. ine randevu verdiler. Yani transferden sonra 3 hafta geçince ilk muayene için çağırdılar. bu arada hcg değeri gebelik haftası ile ilgili ipucu verir mi? Doktora gitmeden sorularımın cevabını alamayacağım sanırım. Sizin de gebeliğiniz hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
evet benide 3.hafta çağırdılar çok şükür kese göründü bu perşmbe tekrar çağırdılar hayırlısyla kucağımıza alalım inşlh kan değeriyle ilgili en güzel bilgiyi doktorundan alırsın cnm

merhaba kızlar bende 7 agustos da dondurulmuş çift embriyo transferi oldum hakkımızda hayırlısı :)

grupta pozitif haber alanlar var ne kadar güzel Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah,

Kızlar merhaba ben 20 yaşındayım 9-10 aydır deniyoruz fakat gebe kalamadım eşimde morfoloji sorunu var e dr aşılama bile tutmayablir tüp bebek dedi ama ben korkuyorum bi kaç ay sonra yaptırın dedi zaten iğneler göZümü korkutuyor biraz beklerdik ama dr öyle konuşunca biz beklesekte bi işe yaramaz diye düşündük peki sizden bilgi almak istiyorum şu iğneler ne kadar sürüyo çok korkuyorum konuşurken bile ya bana güç verin lütfen

Kızlar merhaba ben 20 yaşındayım 9-10 aydır deniyoruz fakat gebe kalamadım eşimde morfoloji sorunu var e dr aşılama bile tutmayablir tüp bebek dedi ama ben korkuyorum bi kaç ay sonra yaptırın dedi zaten iğneler göZümü korkutuyor biraz beklerdik ama dr öyle konuşunca biz beklesekte bi işe yaramaz diye düşündük peki sizden bilgi almak istiyorum şu iğneler ne kadar sürüyo çok korkuyorum konuşurken bile ya bana güç verin lütfen

Selam. Gözünüz korkmasın. İlk önce maddi olarak hazır olun. sonra da bence gözünüz kapalı sürece giriş yapın. Eninde sonunda yapılacaksa ve benim gibi artık beklemekten takatiniz kalmamışsa. İğneler 15 gün sürüyor diye hatırlıyorum. Öyle söylendiği gibi korkutucu değil. Şeker hastalarının kullandığı insülin iğneler gibi. Can acıtmıyor. Kolaylıklar dilerim.

Selam. Gözünüz korkmasın. İlk önce maddi olarak hazır olun. sonra da bence gözünüz kapalı sürece giriş yapın. Eninde sonunda yapılacaksa ve benim gibi artık beklemekten takatiniz kalmamışsa. İğneler 15 gün sürüyor diye hatırlıyorum. Öyle söylendiği gibi korkutucu değil. Şeker hastalarının kullandığı insülin iğneler gibi. Can acıtmıyor. Kolaylıklar dilerim.
Teşekkür ederim canım

Merhaba ben diyarbakırda önce memorialde sonra bahçecide tüp bebek yaptırdım ve allahıma çok şükür bahçecide yavruma kavuştum. 2 blast transfer edildi ve zorlu süreç sonunda tutundu bana. bahçecide ekip çok çok iyi hem anlayışlı hem ilgili hem de zaten zeki beyi biliyorsunuzdur işinde diyarbakırda bir numara. Memorial i denemek bile istemezsiniz ben çok pişmanım ilgi alaka sıfır, sadece adı var ve ben başarılı olduklarını da düşünmüyorum kaprisli bir personeli var tüp bebek sorumlularının, ugur değer desen zaten 5 dakika bile ilgilenemiyor yoğunluktan. Ben herkese zeki beyi tavsiye ederim, allahım her isteyene nasip etsin inşallah. sormak istedikleriniz olursa yanıtlamaya çalışırım

Back
X