• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Ayında Embriyo Transferi Yaptıranlar Buraya

Canım ben hamile miyim bilmiyorum ama göğüslerim şişti ve ağrıyor kasık ağrısı var bugün 9.gün
İnşallah hamilesindir canım, ben oğlumun transferinden sonra çok fazla kasık ağrısı yaşamıştım , tutunmuştur umarın seninki de, benim transferim yarın ama bugün kasık ağrım var sanki adet olacakmışım gibi neden böyle anlamadım, yaşayan var mı benzer bir durum?

İnşallah hamilesindir canım, ben oğlumun transferinden sonra çok fazla kasık ağrısı yaşamıştım , tutunmuştur umarın seninki de, benim transferim yarın ama bugün kasık ağrım var sanki adet olacakmışım gibi neden böyle anlamadım, yaşayan var mı benzer bir durum?
İnşallah tutmuşturlar heyecandan olabilir bi de ilaçlar da yapıyo inşallah iyi geçer transferin

Mrh,yumurta toplamadan sonra benimde agrim olmustu gecici bir durum ,,

bugün transferden sonra 6. gündü. yine bugün elimi, kolumu nereye koyacağımı bilemedim. bir stres vardı üstümde. oturduğum yerde fazla kalamadım, sıkıntı geldi, yerimi değiştirdim, iş yerinde sık sık dışarıya hava almak için çıktım, geri geldim... psikolojim bozuldu iyice, gün yaklaştıkça duygu durumum da hassaslaştı arkadaşlar. adet ağrısından hafif kasık ağrım hala var, bugün sahil boyu arkadaşımla yürüyüş yaptım, erken yoruldum, gel oturalım banka dedim. belirsizlik de beyni yoruyor. Allahım sen hayatlarımıza dokun, bize evlat sevgisini yaşat. Burada isteyen tüm kardeşlerimin de yüzümü güldür.

bugün transferden sonra 6. gündü. yine bugün elimi, kolumu nereye koyacağımı bilemedim. bir stres vardı üstümde. oturduğum yerde fazla kalamadım, sıkıntı geldi, yerimi değiştirdim, iş yerinde sık sık dışarıya hava almak için çıktım, geri geldim... psikolojim bozuldu iyice, gün yaklaştıkça duygu durumum da hassaslaştı arkadaşlar. adet ağrısından hafif kasık ağrım hala var, bugün sahil boyu arkadaşımla yürüyüş yaptım, erken yoruldum, gel oturalım banka dedim. belirsizlik de beyni yoruyor. Allahım sen hayatlarımıza dokun, bize evlat sevgisini yaşat. Burada isteyen tüm kardeşlerimin de yüzümü güldür.
Canım inşallah hamilesindir. Ben dün dayanamayıp test yaptım sonuç pozitif çıktı çok şükür 17.63

tebrik ederim. çok sevindim inanamazsın. :KK49::KK49:Allahım sağlıklı bir hamilelik nasip etsin, seninle olsun hep bebeğin. Kan testi mi yaptın? Normal test günün ayın 7 siydi diye hatırlıyorum, doğru mu?

Ben de temmuz ayında 3. Gün embiryosu transferi olmuştum. 4 gün önce pozitif gorduk. Testi tekrar ettik artışabbakıyorlar sonucum birazdan çıkacak çok çok heyecanliyimmmm

Ben de temmuz ayında 3. Gün embiryosu transferi olmuştum. 4 gün önce pozitif gorduk. Testi tekrar ettik artışabbakıyorlar sonucum birazdan çıkacak çok çok heyecanliyimmmm
inşallah artışı görürsün sevgili arkadaşım... bu haberler bana moral oluyor. benim de ayın 7 sinde test günüm. bugün 7. günümdeyim.

inşallah artışı görürsün sevgili arkadaşım... bu haberler bana moral oluyor. benim de ayın 7 sinde test günüm. bugün 7. günümdeyim.
İnsallah hayirli haberler alırsın canım. Morali yüksek tutmak zor ama önemli.

Belirti olması için erken diyorlar 7. Gün benimde belirtim yoktu. Hatta son günlerde ufak bir mide yanması oldu o kadar. Öyle aman aman belirti yoktu.

Çok sevindim tebrikler. Benim artOTE="dbayraktar, post: 42073261, member: 696291"]yaptım canım...pozitif çok şükür[/QUOTE]
Cok sevindim tebrikler. Benim 2.5 katına çıkmış herşey yolunda. İnşaallah ssağlıklı gebelik geciririz sağlıklı bebisleri kucağınıza aliriz

Back
X