• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Ayında Embriyo Transferi Yaptıranlar Buraya

Merhaba ben diyarbakırda önce memorialde sonra bahçecide tüp bebek yaptırdım ve allahıma çok şükür bahçecide yavruma kavuştum. 2 blast transfer edildi ve zorlu süreç sonunda tutundu bana. bahçecide ekip çok çok iyi hem anlayışlı hem ilgili hem de zaten zeki beyi biliyorsunuzdur işinde diyarbakırda bir numara. Memorial i denemek bile istemezsiniz ben çok pişmanım ilgi alaka sıfır, sadece adı var ve ben başarılı olduklarını da düşünmüyorum kaprisli bir personeli var tüp bebek sorumlularının, ugur değer desen zaten 5 dakika bile ilgilenemiyor yoğunluktan. Ben herkese zeki beyi tavsiye ederim, allahım her isteyene nasip etsin inşallah. sormak istedikleriniz olursa yanıtlamaya çalışırım
Ben de Bahçeci de tedavi oldum Ve ilk oraya gittim ve şuan kızımı bekliyorum hayırlısıyla inşallah sen doğum yaptın mı

Evet canım allahım yüzümüze güldü ve oğlumu kucağıma aldım. Ben malesef bir kaç olumsuz doktor sıkıntısı yaşadım, ama sonunda arkadaşımın tavsiyesiyle bahçeciye gittim zeki beye ve şükürler olsun herşey gönlüme göre oldu.

Evet canım allahım yüzümüze güldü ve oğlumu kucağıma aldım. Ben malesef bir kaç olumsuz doktor sıkıntısı yaşadım, ama sonunda arkadaşımın tavsiyesiyle bahçeciye gittim zeki beye ve şükürler olsun herşey gönlüme göre oldu.
Gözün aydın canım sağlıkla büyütün inşallah doğumu kim yaptı sezeryan mı oldu

Ben Ömer yalınkaya da tedavi görürken tedavinin ortasında doktorun bana açıklama yapmaması kızdırdı arkadaşımı aradım dertleşirken zeki beyi önerdi iyi ki de gittim ona ilk denemede oldu çok şükür

Genellikle insanlar adı çok duyulmuş diye ve pahalı diye kaliteli olduğunu sanıyorlar ama yanılıyorlar. Tam tersine uğur değer iyi bir doktor olabilir ama tüp bebekte çokk yeni daha. iyi bir kadın doğumcu olması tüp bebeği başarılı uygulayabileceği anlamına gelmiyor ve biz bunu acı bir şekilde gözlemledik ayrıca memorial laboratuvar ekibi iyi değil tüp bebekte önemli olan embriyoloğun iyi olması. Ömer yalınkaya kim canım tanımadım ben ama hayırlısı olmuş bak ne güzel herşeyde bir hayır vardır şükretmek lazım, inşallah en kısa zamanda sende kucağına alırsın kuzunu:) doktorum zeki bey ben doğumu da onla yaptım ve çok memnun kaldım normal doğumdu canım

Genellikle insanlar adı çok duyulmuş diye ve pahalı diye kaliteli olduğunu sanıyorlar ama yanılıyorlar. Tam tersine uğur değer iyi bir doktor olabilir ama tüp bebekte çokk yeni daha. iyi bir kadın doğumcu olması tüp bebeği başarılı uygulayabileceği anlamına gelmiyor ve biz bunu acı bir şekilde gözlemledik ayrıca memorial laboratuvar ekibi iyi değil tüp bebekte önemli olan embriyoloğun iyi olması. Ömer yalınkaya kim canım tanımadım ben ama hayırlısı olmuş bak ne güzel herşeyde bir hayır vardır şükretmek lazım, inşallah en kısa zamanda sende kucağına alırsın kuzunu:) doktorum zeki bey ben doğumu da onla yaptım ve çok memnun kaldım normal doğumdu canım
Dünya doğumda Ömer bey ama zeki beyin anlayışı yaklaşımı ve tecrübesi mükemmel ne zaman Problem olsa ararım asla terslemeden çok güzel karşılar kaçıncı haftada yaptın doğumu

hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin herkesin

Back
X