- 2 Ağustos 2015
- 451
- 476
- 103
- Konu Sahibi dbayraktar
-
İnşallah hamilesindir canım, ben oğlumun transferinden sonra çok fazla kasık ağrısı yaşamıştım , tutunmuştur umarın seninki de, benim transferim yarın ama bugün kasık ağrım var sanki adet olacakmışım gibi neden böyle anlamadım, yaşayan var mı benzer bir durum?Canım ben hamile miyim bilmiyorum ama göğüslerim şişti ve ağrıyor kasık ağrısı var bugün 9.gün
İnşallah tutmuşturlar heyecandan olabilir bi de ilaçlar da yapıyo inşallah iyi geçer transferinİnşallah hamilesindir canım, ben oğlumun transferinden sonra çok fazla kasık ağrısı yaşamıştım , tutunmuştur umarın seninki de, benim transferim yarın ama bugün kasık ağrım var sanki adet olacakmışım gibi neden böyle anlamadım, yaşayan var mı benzer bir durum?
Bursa jinemedde yaptirdim 3.gun embriyosu cnmmerhaba, siz hangi hastanede yaptırdınız, kaçıncı gün embriyosuydu, hayırlısı olsun inşallah
Mrh,yumurta toplamadan sonra benimde agrim olmustu gecici bir durum ,,İnşallah hamilesindir canım, ben oğlumun transferinden sonra çok fazla kasık ağrısı yaşamıştım , tutunmuştur umarın seninki de, benim transferim yarın ama bugün kasık ağrım var sanki adet olacakmışım gibi neden böyle anlamadım, yaşayan var mı benzer bir durum?
Canım belirtilerin neler, neler yaşıyorsun?Mrh benimde sali transferim oldu ,hepimiz muradimiza ereriz insallah
Canım inşallah hamilesindir. Ben dün dayanamayıp test yaptım sonuç pozitif çıktı çok şükür 17.63bugün transferden sonra 6. gündü. yine bugün elimi, kolumu nereye koyacağımı bilemedim. bir stres vardı üstümde. oturduğum yerde fazla kalamadım, sıkıntı geldi, yerimi değiştirdim, iş yerinde sık sık dışarıya hava almak için çıktım, geri geldim... psikolojim bozuldu iyice, gün yaklaştıkça duygu durumum da hassaslaştı arkadaşlar. adet ağrısından hafif kasık ağrım hala var, bugün sahil boyu arkadaşımla yürüyüş yaptım, erken yoruldum, gel oturalım banka dedim. belirsizlik de beyni yoruyor. Allahım sen hayatlarımıza dokun, bize evlat sevgisini yaşat. Burada isteyen tüm kardeşlerimin de yüzümü güldür.
benim yumurtalarım 3 ay önce toplandı cnm :) dün aradım doktoru olabilir korkma adet olmazsın dediMrh,yumurta toplamadan sonra benimde agrim olmustu gecici bir durum ,,
inşallah artışı görürsün sevgili arkadaşım... bu haberler bana moral oluyor. benim de ayın 7 sinde test günüm. bugün 7. günümdeyim.Ben de temmuz ayında 3. Gün embiryosu transferi olmuştum. 4 gün önce pozitif gorduk. Testi tekrar ettik artışabbakıyorlar sonucum birazdan çıkacak çok çok heyecanliyimmmm
İnsallah hayirli haberler alırsın canım. Morali yüksek tutmak zor ama önemli.inşallah artışı görürsün sevgili arkadaşım... bu haberler bana moral oluyor. benim de ayın 7 sinde test günüm. bugün 7. günümdeyim.
inşallah artışı görürsün sevgili arkadaşım... bu haberler bana moral oluyor. benim de ayın 7 sinde test günüm. bugün 7. günümdeyim.
Ben de cuma gunu bir test daha yaptıracağım. Rabbim sagsalim tamamına erdirsin. Hepimizin kimi.İnsallah hayirli haberler alırsın canım. Morali yüksek tutmak zor ama önemli.
amin. cümleten. bugün 7.gün. kasıklarımda hafif seyreden bir kasık ağrısı dışında hiç bir belirtim yok. korkmaya başladım.Ben de cuma gunu bir test daha yaptıracağım. Rabbim sagsalim tamamına erdirsin. Hepimizin kimi.
yaptım canım...pozitif çok şükürDbayraktar test yaptın mi seni merak ettim. Herşey yolunda mi
senin artış durumu ne durumda? iki kat artması gerekiyor, 2 gün sonra tekrarlayacağım ben de...Dbayraktar test yaptın mi seni merak ettim. Herşey yolunda mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?