• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Benim ki 3kg 50 cm dogdu benim bebegimle ayni dogan akrabalarin bebekleri daha uzun olunca benimki kisami diye dusundum normal o zaman etrafta sagolsun bunalima sokmaya calisiyorlar aslinda bende minyonum uzun olmasini beklemiyorumda saglikli olsun yeter hipotiroid olunca gelisimini erkiler diye korkuyorum
Sen yine takip et ama bak bizimkilerde aynı.bak sana ne anlatım.hafta sonu kayinvaldeye gittik.benim kız heycanlaninxa falan ayaklarını diğer.KV dediki.doktora sordunuzmu niye böyle yapıyormuş dedi.ben onun gibi cahil biri olsam hemen bunu kafaya takip koşturan kostur çocuğu nrolojiye gotururdum.doktorun günü seslendirdi artık.benim herifte saf eve gelince diyoki hakikaten bu niye böyle yapiyoki diyo. Öyle yanı.en yakının bile olsa .fundr Komşum tutturdu bu zayıflamış.halbuki o gormeyeli kilo aldı.onlami uğraşın hiç ses etmedim

Canım kilosu bence de normal bebeğinin.ben çorbalara az da olsa tuz atıyorum. Pirinç ununa da az şeker atıyorum. Tatsız tuzsuz nasıl yesin bebişler. Bana tuzsuz gelen ona iyi mantığıyla veriyorum canım

Benim bebeğime de ayy zayıflatmışsın tosuncuğu diyorlar. Halbuki boyu uzuyo,ayına uygun olarak kol ve bacaklara göre kafa büyümüş oluyo,vücut zayıf kalmış oluyo.ama kilo takibini yapıyorum. Ben bildikten sonra kim ne derse desin

Bebeğim iki aylıktı eltim ağzına yoğurt koyuyodu, ve ayyy kızım sen yutmayı bilmiyosun diyodu. Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı.komedi. Kızım şimdi ekmek parçaları yutabiliyo.kafaya takmamak lazım.öyle kalmıyolar yanı.

Aman işte iyiliginizi düşündüklerinden değil psikoloji bozacaklar.gelişimi iyi hareketleri iyi.gerisi boş.sizin gii kilodan aglayacaklarina zayıf buyusunler daha iyi diyesim geliyor bazen

Sen yine takip et ama bak bizimkilerde aynı.bak sana ne anlatım.hafta sonu kayinvaldeye gittik.benim kız heycanlaninxa falan ayaklarını diğer.KV dediki.doktora sordunuzmu niye böyle yapıyormuş dedi.ben onun gibi cahil biri olsam hemen bunu kafaya takip koşturan kostur çocuğu nrolojiye gotururdum.doktorun günü seslendirdi artık.benim herifte saf eve gelince diyoki hakikaten bu niye böyle yapiyoki diyo. Öyle yanı.en yakının bile olsa .fundr Komşum tutturdu bu zayıflamış.halbuki o gormeyeli kilo aldı.onlami uğraşın hiç ses etmedim
Haklisin canim her kafadan bir ses cikiyor akrabalarimda ayni zamanda dogum yaptigimiz 3 bebek var onlarla kiyasliyorlar neymis biri emekliyormus seninki emeklemiyor biri kolundan tutunca adimliyormus seninki niyr adimlamiyor diyorlar deli oliyorum esime diyorum ikinciyi yaparken akrabalarinla konusayimda ayni zamanda dogum yapmayalim diyorum guluyor bana

Bebeğim iki aylıktı eltim ağzına yoğurt koyuyodu, ve ayyy kızım sen yutmayı bilmiyosun diyodu. Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı.komedi. Kızım şimdi ekmek parçaları yutabiliyo.kafaya takmamak lazım.öyle kalmıyolar yanı.
Tovbe yarabbim 2 aylik bebek ne bilsin yutmayi ben im kizda gecen hafta hasta oldu bogazinda enfeksiyon vardi kv israrla yemege cagirdi ben kabul etmeyince esimi aramis gelin diye neyse gittik cocuk mamayi zor iciyor bogazindan agzina ben gormeden tavuk vermisler migdesi bulaninca anladim ayy bu yutamiyo diyorlar bogazi agriyor nasil yutdun

Haklisin canim her kafadan bir ses cikiyor akrabalarimda ayni zamanda dogum yaptigimiz 3 bebek var onlarla kiyasliyorlar neymis biri emekliyormus seninki emeklemiyor biri kolundan tutunca adimliyormus seninki niyr adimlamiyor diyorlar deli oliyorum esime diyorum ikinciyi yaparken akrabalarinla konusayimda ayni zamanda dogum yapmayalim diyorum guluyor bana
Aynı ayni KV gorumcemin oğluyla kıyaslıyor o yaşına girecek. Üstelik her cocugun hareketi bir değil apalamayan çocuk çabuk gurur derler.ayrıca aslında bebeklerin en iyi yurume ayı 15mis.ve şimdi birsuu küçük çocuk obezite tedavisinde

Beyine faydalanicaz temmuz annesi desem değilsin.yuru git istemiyorum burda seni kimsede istemiyor
Sen ne karisiyosun baskalarinin dusuncesine allah allah. Ben sana boyleni ev sahipligi yaptim topikimde. Bu kadar olmaz yani. Yedim sanki topikini. Beni severler seni sevmezler diye korkuyon dimi. Bencil seni.

Back