- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #68.941
Himm bende cok kullanmadim yeni basladim hadi ya niye veriyorlar o zamqn saglik bakanligindan veriliyor ama peki ne kullanacagizbana da onu verdiler sağlık ocağından ama onda paraben varmış kullanmayın diyor bazıları.ben de pek kullanmadım.
masallah senin kızında boyu uzunmus baya :) evet boydan zayıf gorunuyo doktor kılosu ayına uygun diyo fzla taktım kafaya heralde bıraktım simdi oluruna saglklı olsundaBu arada benim kız da son kontrolünde 72 cm di :)) 4.5 aylıktı o zaman.ve boyu uzun olduğu için kilosu hep az gibi gelirdi gözüme. Eşim diyo ki siz sağlığı kilolu olup olmamasıyla değerlendiriyosunuz.sonra sonra içim rahatlamiştı
benimki var.:) bizimki de dönmüyor henüzKızlar bnm bebeğin dönmüyor hala bebeği dönmeyen var mı 6 buçuk aylık oldu morelim çok bozuk
canım benimki de oturmuyor desteksiz.hatta dönmüyor bile daha.ama endişe etmiyorum.her çocuğun gelişimi farklıdır. bence sen de endişe etme zamanı gelince otururarkadaslar sizlere bişey daha sorucam oglum 6.ayı doldurdu cevremde aynı yada 2 3 bebek daha var onlarınki desteksz oturuyo ama benim oglum oturmayı sevmiyo destekszde oturamıyo norma mi donuyo yvarlanıyo emeklemeye calısıyo daha onu basaramadı ama oturmuyo
canim saga sola donuyormu? benimm kiz saga sola donuuor ama yuzustu falan donmuyor henuz.5.5 ayligizKızlar bnm bebeğin dönmüyor hala bebeği dönmeyen var mı 6 buçuk aylık oldu morelim çok bozuk
sağa sola dönüyo ama tam yüzüstü olacakken geri dönüyo. yüz üstü yatınca geri dönebiliyor amacanim saga sola donuyormu? benimm kiz saga sola donuuor ama yuzustu falan donmuyor henuz.5.5 ayligiz
CNm bnmkisi de oturamıyor , destrksşz oturanlar hiç devrilmiyor mu, 6 ay oturtmak bile yasaktı oturur oturmaz hiç düşmeden nasıl oturanşlşyor minikler , Bnmkiside düşüyor CNmarkadaslar sizlere bişey daha sorucam oglum 6.ayı doldurdu cevremde aynı yada 2 3 bebek daha var onlarınki desteksz oturuyo ama benim oglum oturmayı sevmiyo destekszde oturamıyo norma mi donuyo yvarlanıyo emeklemeye calısıyo daha onu basaramadı ama oturmuyo
Yok CNm sapa sola da dönmüyorcanim saga sola donuyormu? benimm kiz saga sola donuuor ama yuzustu falan donmuyor henuz.5.5 ayligiz
bir norologa gorunun canim korkutmak istemem ama donmesi gerekiyoduYok CNm sapa sola da dönmüyordöndğrmeye çalışınca da sinirleniyor (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?