- 10 Nisan 2015
- 451
- 291
- 23
- 38
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #65.461
Gizemcim gecmis olsun Allah sifa versin insallahAmin canm sagolsn
Allah Allah bilemedim simdi ama mama yerine emzirmeni oneririm yani soyle dusunuyorum tum gun yetiyor da bi aksam mi yetmiyor bol su ic goguslerin dolmasa da sut geliyordur emzirdikten sonra gogsunu sıkıyor musun süt geliyor mu ?daha 23 gunluguz canim ama mamayi verince susuyo hemen ben cozemedim bu işi
Ben buna ayagimda sallayarak uyutarak care buldumKeske bnmkide emzirdigimde uyusa koyunca uynmasa.gecn hfta ya kdr oyleydi bi ikinmamiz cikti kndi kndibe kolu bacagi oynuyo hmn uyniyo.mecbur kollarini kundak yapiyorum.cok.uzuluyorum bebegime skiyorum diye ama napim.uyuyamiyor.
Canim bizim kirk cikali 10 gun oluyor ve hala devam ediyor kanamam ama bazen hic yok bazen de az az ,bende gecmesini bekliyorum yoksa doktora gidecegimKızlar adet olmaya basladiniz mi bizim 61.günümüz doğum sonrası kanamam kirkimizin çıkmasıyla bitti.henüz adet olmadım acaba ne zaman olur?
Canım geçen anlatmıştım biz bi boğulma Vakası geçirdik ondan beri çok hassasız burun konusunda, bizden de ses gelmiyordu ama uyurken garip ıkınma yada hani balgam sökerken ses çıkarırsın ya öle sesler geliyordu bazen meğersem burnu tıkalıymış. Şimdi biz resmen eşimle başında nöbet bekliyoruzCanom suan uyuyor nefes alisi normal Allah a sukjr ama bazen boyle bogazinda yada genzinde tikaniklik var gibi sesler cikartiyor inan cok tecrubesizim kendimle kiyaslayamiyorum o bi bebek :) napsam bilemedim tikanik olsa her dakka nefesi tuhaf olur
Canim bizim kirk cikali 10 gun oluyor ve hala devam ediyor kanamam ama bazen hic yok bazen de az az ,bende gecmesini bekliyorum yoksa doktora gidecegim
Keske bnmkide emzirdigimde uyusa koyunca uynmasa.gecn hfta ya kdr oyleydi bi ikinmamiz cikti kndi kndibe kolu bacagi oynuyo hmn uyniyo.mecbur kollarini kundak yapiyorum.cok.uzuluyorum bebegime skiyorum diye ama napim.uyuyamiyor.
Bazen iyice dalınca koyuyorum gözler açılıyor fıldır fıldır sanki hiç uyumamış gibibazen de uyanmasın boşuna yorulmasın diye hiç teşebbüs bile etmiyorum kucağımda çok terliyor ben de terliyorum ev işini yemek yapmayı bırakalı çok oldu ev aldı başını gitti gece topluyorum genelde ama kendisi rahat dinlenemiyor gibi geliyor devamlı kucakta
Bazen iyice dalınca koyuyorum gözler açılıyor fıldır fıldır sanki hiç uyumamış gibibazen de uyanmasın boşuna yorulmasın diye hiç teşebbüs bile etmiyorum kucağımda çok terliyor ben de terliyorum ev işini yemek yapmayı bırakalı çok oldu ev aldı başını gitti gece topluyorum genelde ama kendisi rahat dinlenemiyor gibi geliyor devamlı kucakta
Benim doktorum emzirdiğim için östrojen hormonu salgılanmaz ve adet olmazsın dedi kuruluk da o yüzden olur dedi bi krem yazdı da piyasada yokmuş alamadım kuruluk da olmadı zatenKızlar adet olmaya basladiniz mi bizim 61.günümüz doğum sonrası kanamam kirkimizin çıkmasıyla bitti.henüz adet olmadım acaba ne zaman olur?
Ben de anakucağına koyuyorum bazen titriyor diye kucakta zannediyor kendini yavrum meme arıyor devamlı çok şirin oluyor o hali ya :)benimki de aynen gündüz bırakır bırakmaz kalkıyor karyolasında sallanıyor ona koyunca yine de kalkıyoranakucağında uyuduğunda bazen iyi oluyor. şimdi diyorum ki acaba hamak gibi beşikler var ya ondan mı alsak eve hani onda uyuyunca dalar belki iyi uykuya. var mı bu tür birşey kullanan??
Çok çabuk büyüyorlar ya gerçekten son bir haftadır falan uyanıkken dikkatli dikkatli bakıyor yüzüme, yanından uzaklaşırken takip ediyor bi de yeni uyandığında ben konuşunca gülüyorbence o kucakta hiç bi yerde dinlenemediği kadar rahatbende uyuyunca ne yaparsam işte bişeylerle oyalanmaya başlasalar uyanık kalınca da hem konuşur oyalarız bebişleri hemde yemek falan hallederiz inşallah..zaman geçti bile biz 51 günlük olmuşuz ahh ahhh büyüyecekler ve özleyeceğiz bu kokularını ben şimdiden bunun kaygısını yaşamaya başladım
Keske bnmkide emzirdigimde uyusa koyunca uynmasa.gecn hfta ya kdr oyleydi bi ikinmamiz cikti kndi kndibe kolu bacagi oynuyo hmn uyniyo.mecbur kollarini kundak yapiyorum.cok.uzuluyorum bebegime skiyorum diye ama napim.uyuyamiyor.
Boynu tuhf durmuyomu cnm.bna bukuk gbi geliyoda .ondn.koymuyorum .korkuyoum bi hast.goderkn.annmlerdeyim ewde napcm gidince dert basti bni.ins,duzene girer uykusu .kuzum uyumayinxa cok.uzuluyorum
Duydum canim ya iste bilmiyorum pazartesi giderim olmazsa offffCanım geçen anlatmıştım biz bi boğulma Vakası geçirdik ondan beri çok hassasız burun konusunda, bizden de ses gelmiyordu ama uyurken garip ıkınma yada hani balgam sökerken ses çıkarırsın ya öle sesler geliyordu bazen meğersem burnu tıkalıymış. Şimdi biz resmen eşimle başında nöbet bekliyoruzbenim canım yandığı için ki Allah'a şükür ucuz atlattık burun konusunda en ufak şüphen varsa hemen çözümüne bak derim. Çok önemli çünkü
Benim doktorum emzirdiğim için östrojen hormonu salgılanmaz ve adet olmazsın dedi kuruluk da o yüzden olur dedi bi krem yazdı da piyasada yokmuş alamadım kuruluk da olmadı zaten
Benim doktorum emzirdiğim için östrojen hormonu salgılanmaz ve adet olmazsın dedi kuruluk da o yüzden olur dedi bi krem yazdı da piyasada yokmuş alamadım kuruluk da olmadı zaten
Himm benimkide bahsetti kuruluktan.adetle ilgili bisey demedi.
Ne zaman olacak adet acaba?
Ayy bende bekleyemem 1 ay daha gecsin bakalim.dilasast: 42385879 .!.:canım değişiyor o..bi arkadaşım 10 ay oldu daha olmadı..ben ilkinde hemen 1 ay sonra olmuştum düzene girmişti şimdi nasıl olacak bakalım..1 yıla kadar normal kabul ediliyor sonra dr a gitmek lazım..ama ben beklemezdim 1 yılı heralde
Canim bende uyuyunca kundak yapıyorum yoksa uyuyamiyor elleri kolları hareket edince uyanıyor. Kundaklayinca uyuyor.Keske bnmkide emzirdigimde uyusa koyunca uynmasa.gecn hfta ya kdr oyleydi bi ikinmamiz cikti kndi kndibe kolu bacagi oynuyo hmn uyniyo.mecbur kollarini kundak yapiyorum.cok.uzuluyorum bebegime skiyorum diye ama napim.uyuyamiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?