• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Kizlar beveklerinizi nasil uyutuyorsuniz.bn kollarini kundk yapiyorum uyumuyo hos onda da naocm bilmiyorum.tam daliyor bes dakikaya uyamiyor.kolik mi.acaba. nete baktim kolik baslngci boyke oluyo diyolr.yokaa normlmi bilmiyorum :( uzuluyorum uyuyamiyor diye

Kızlar hepinize selam:) uzaktan hep takip ediyorum sizi bebeklerimiz büyüyor her süreci birlikte yaşadık şimdi asıl sıkıntılar başladı galiba. Allah hepimizin bebeklerine sağlık huzur versin inşallah :)
İki üç gündür oğlumun yüzü kuruydu bugünde pütür pütür oldu kızardı :( boynuna ve omuzlarına yayıldı :KK61: cok üzgünüm gerçekten nasıl geçirebilirim yaşayan var mı?
Karbonatlı suyla silip bebe yağı sürüyorum biraz iyi geldi sanki. Tecrübesi olan var mı??

Kizlar beveklerinizi nasil uyutuyorsuniz.bn kollarini kundk yapiyorum uyumuyo hos onda da naocm bilmiyorum.tam daliyor bes dakikaya uyamiyor.kolik mi.acaba. nete baktim kolik baslngci boyke oluyo diyolr.yokaa normlmi bilmiyorum :KK43: uzuluyorum uyuyamiyor diye
Canım, benşm bebeğimde hiç uyumuyordu. Yatağa koyduğum an açıyorsu gözlerini. Anladım ki sırt üstü yatmayı sevmiyor, ana kucağına alıştırdım onda uyuyor iyice daldıktan sonra yatağına yatırıyorum. Başka yerlerde baska sekillerde yatırmayı denemeni öneririm. Şimdi oğlum ana kucağına bayılıyor onun içinde hemen susuyor etrafı izliyor sakinleşiyor hemen

Canım, benşm bebeğimde hiç uyumuyordu. Yatağa koyduğum an açıyorsu gözlerini. Anladım ki sırt üstü yatmayı sevmiyor, ana kucağına alıştırdım onda uyuyor iyice daldıktan sonra yatağına yatırıyorum. Başka yerlerde baska sekillerde yatırmayı denemeni öneririm. Şimdi oğlum ana kucağına bayılıyor onun içinde hemen susuyor etrafı izliyor sakinleşiyor hemen
Oa koymayi bnde dusundum cnm denemedimde.bnm puset var onada ana kucagi diyolrmis boynu cukurda kaliyor diye koyamiyorum. Yatmiyo valla bnkide dedigim gbi besige koy aninda uyaniyo

Oa koymayi bnde dusundum cnm denemedimde.bnm puset var onada ana kucagi diyolrmis boynu cukurda kaliyor diye koyamiyorum. Yatmiyo valla bnkide dedigim gbi besige koy aninda uyaniyo
Benimkide arabasının puseti canım , şimdi evde kullanabileceğim kendi kendine sallanan bişey bakıyorum. O pusetler ana karnındaki pozisyonu sağlıyomus doktor kullanabilirsin demişti. Sende doktoruna danıs istersen ben cok rahat ettim yoksa hep kucak istiyordu

Bebeği kolik olan anneler telefonuza white noise uygulamasını indirin. İçinde fön makinası elektrik süpürgesi sesi filan var. Benim kız fön makinesi sesinde sakinleşiyor

Benimkide arabasının puseti canım , şimdi evde kullanabileceğim kendi kendine sallanan bişey bakıyorum. O pusetler ana karnındaki pozisyonu sağlıyomus doktor kullanabilirsin demişti. Sende doktoruna danıs istersen ben cok rahat ettim yoksa hep kucak istiyordu
Bn napim hep.kucakt uyuyor ,bnmki kaliteli biseyde degil boynu dik duruyo gbi bizmi beceremiyoz nedr.hergun bu sorun anlmdim ne zmna kdr surcj boyle .sagol cnm.

kizlar bebegim bugun cok agliyor ne yaptiysam yok yatiriyorum en az 2 saat kesntsz uyuyn bebek en faZla yarim saat uyuyor neden acaba

Canim doyuyordur aylik kontrol olmadiniz mi kilosuna gore karar verilir hem agliyosa herzaman ac olacak degil ya inanir misin goguslerim dogumdan beri yumusacik ama oglum yeterli kiloyu aliyor cok sukur ac kalmiyor emzirmeye devam et emdikce sut gelecek mamayi birak
daha 23 gunluguz canim ama mamayi verince susuyo hemen ben cozemedim bu işi

Kizlar beveklerinizi nasil uyutuyorsuniz.bn kollarini kundk yapiyorum uyumuyo hos onda da naocm bilmiyorum.tam daliyor bes dakikaya uyamiyor.kolik mi.acaba. nete baktim kolik baslngci boyke oluyo diyolr.yokaa normlmi bilmiyorum :KK43: uzuluyorum uyuyamiyor diye

Emzirdikten sonra gece direk beşiğine koyuyorum dalıyor gunduz yine emzirdikten sonra uykusu varsa göğsümde emzirme pozisyonunda emziği veriyorum bazen zorla alıyo dolaşıyorum evde bazen müzik açıyorum oynayarak uyutuyorum :KK49: bazende şarkı söylüyorum dalıyor sonra beşiğine bırakıyorum biraz uzun oldu ama o_O

Bende yemek yerken felan pusetine koyuyorum alt açma almıştım yastıklı set yumuşak onu pusetin içine yerleştirdim yumuşacık onda yatıyor öyle deneyebilirsin

Emzirdikten sonra gece direk beşiğine koyuyorum dalıyor gunduz yine emzirdikten sonra uykusu varsa göğsümde emzirme pozisyonunda emziği veriyorum bazen zorla alıyo dolaşıyorum evde bazen müzik açıyorum oynayarak uyutuyorum :KK49: bazende şarkı söylüyorum dalıyor sonra beşiğine bırakıyorum biraz uzun oldu ama o_O
Keske bnmkide emzirdigimde uyusa koyunca uynmasa.gecn hfta ya kdr oyleydi bi ikinmamiz cikti kndi kndibe kolu bacagi oynuyo hmn uyniyo.mecbur kollarini kundak yapiyorum.:( cok.uzuluyorum bebegime skiyorum diye ama napim.uyuyamiyor.

Bende yemek yerken felan pusetine koyuyorum alt açma almıştım yastıklı set yumuşak onu pusetin içine yerleştirdim yumuşacık onda yatıyor öyle deneyebilirsin
Boynu tuhf durmuyomu cnm.bna bukuk gbi geliyoda .ondn.koymuyorum .korkuyoum bi hast.goderkn.annmlerdeyim ewde napcm gidince dert basti bni.ins,duzene girer uykusu .kuzum uyumayinxa cok.uzuluyorum :(

eğitimler 3 aydan sonra canım ;) ama bu bebişler bizi eğitirse fena :KK70:..benim kız da bıraksan bizim yataktan çıkmayacak..ama ben yine de iyice dalınca yatağına koyuyorum pış pışlıyorum uyuyor..önce gündüz alıştırsan yavaş yavaş geçer yatağına
Bazen iyice dalınca koyuyorum gözler açılıyor fıldır fıldır sanki hiç uyumamış gibi :D bazen de uyanmasın boşuna yorulmasın diye hiç teşebbüs bile etmiyorum :( kucağımda çok terliyor ben de terliyorum :( ev işini yemek yapmayı bırakalı çok oldu ev aldı başını gitti gece topluyorum genelde ama kendisi rahat dinlenemiyor gibi geliyor devamlı kucakta :(

Kızlar burun tıkanıklığını ihmal etmeyin sakınn.. Bize dr baby drop diye bi damla verdi serum fizyolojikmiş onu enjektörü çekip beşer damla veriyoruz günde dört defa..
Canom suan uyuyor nefes alisi normal Allah a sukjr ama bazen boyle bogazinda yada genzinde tikaniklik var gibi sesler cikartiyor inan cok tecrubesizim kendimle kiyaslayamiyorum o bi bebek :) napsam bilemedim tikanik olsa her dakka nefesi tuhaf olur

Ya arkadaşlar benim bebeğim hep kucağımda uyuyor gece bile göğsüme yatıyor ben korkudan uyuyamıyorum haliyle :KK43: yatağında yatmaya nasıl alıştırabilirim 3. aylık olmasını beklemek mi gerekiyor
Kokunu ariyor olabilir bi t-shortunu yada bi yazmayi boynuna dola yatagina koy yanina kokunu ariyordur ondan senle yatmak istiyor,bizde sabahlari aliskanlik haline getirdik babamiz ise gittikten sonra beraber yatiyoruz mumkun degil yataginda yatmiyor :)

Back