2015 Temmuz Anneleri

Canim gecmis olsun.cok.bnmde dncok.korktugum sey ya Allah yasatmasin.burnuna deniz suyu sktik gecn gun bi sure nefes alamdi coknkorktuk bizde Allahim.korusun

geçmiş olsun canım bi daha yaşamayın kimse yaşamasın inşallah..bizim de burnumuz tıkalı serum fizyolojik verdiler ama 2 gündür arttı gibi

Cok gecmis olsun

Geçmiş olsun .Allah korusun bebislerimizi ve kimseye yasatmsin insallah.

Sağolun kızlar, hiç bir anne yaşamasın inşallah böyle bir durumu. Dr dedi ki iyiki ses çıkarmış sizinki yoksa Allah göstermesin beşikte bulurdunuz öyle dedi nasıl dediğine dilim varmıyor şuanda söylemeye iyice psikolojimi bozdu ya o kelimenin geçmesi bile bana yetti. Bugünümüze çok şükür bununla atlattık

Çok geçmiş olsun cansucum, gerçekten bende hergün söylüyorum anne olmak kadın olmak çok zor ve özveri istiyor. Eşime bakıyormuşuz hayatında hiç bişey değişmedi ama onunda adı baba oldu ve o da evlat sahibi oldu..

slm kızlar ,ben 33. haftamdan beri ara ara sancı çekiyorum, şimdi 35+1 im günlük geliyor artık genelde gece 10-12 arası bıçak saplaması gibi hoplatıyo beni aniden geliyo, önce sadece kasıkta olurdu,şimdi bel,karın kasık sırayla gelebiliyo,kısa sürüyo ama çok da hafif değil, karnım aşağıda değil,gece 12 den 5 e kadar 1 defa gidiyorum tuvalete mesela,dr. a pazt. gidecem,sorum şu ki böyle sancılar yaşayan var mıydı,bi de bunlar erken doğum habercisi mi, doğum tarihim 1 ekim gözüküyo ben eylül bi gelseydi diyorum 10 gündür doğum çantam hazır bekliyorum,2. gebeliğim ilkimde 40. haftaya kadar bi gram sancım olmadı,bebeğim kanala girmedi, sezeryan oldum, bun da normal istiyorum ama çok tırstım yalancı sancılar böyleyse gerçek sancılar nasıl diye

çok çok geçmiş olsun canım başına gelmeyen kalmadı bu son olsuun inş

benim annem de geçen hafta gitti
ilk gün çok fena oldum ama arkadaşların dediği gibi alışılıyor zamanla, bazen koşa koşa tuvalete gidiyorum bazen yemek oluyor bazen olmuyor akşama, ne yapalım uğraşımız büyük bebekler yönetiyor bizi

Amelyt oldu cnm, dedigin gibi buyuynce yaptilar. 4 5 yasinda oldu bizimki ama istersen daha erken olabilir. Saglikli bi sekilde kullaniyor canim hic hi sorun yasamiyor cok sukur.
Bizim kalpteki fazla damar yemek ve soluk borusu yakininda. Nefesinde veya yemesnde, kusmalarnda sorun olabilirms. (Allah korusun)
Sorun olursa amelyt dedi.

Aynen canım. Hep kadınların üstünde herşey. O yüzden annelik bu kadar kutsal. Erkekleri kıskanmamak elde değil. Onlarda bizi bizi mecbur görüyor herşeye. Sen ne kadar sıkıntı çekersen çek onlara hizmet ediyorsun birde

ben günde 4 kez 2şer çay kaşığı veriyorum

bende yani başladım..2 kez tatlı kaşığı ama ben ilk 2 gün az verdim faydasını görmedim dün tatlı kaşığıyla başladım bakalım..

canım ben aşırı gazı olunca verıyorum.yoksa hıc uyuyamıyor gazını cıkarmaktan

teşekkür ederim, bitkisel birşey zaten ben de düzenli vereyim bakayım inş fayda eder. uykusunda bile sürekli kıvranıyor benim oğlum

bir de yine 5 gündür kakasını yapmadı ama yaptığında da çok cıvık oluyor? bebekler kabız olunca katı yapar mı? yoksa her zaman cıvık mı oluyor? yekruye sen de geçen gün kabız oldu kızım yazmıstın sonra yapınca nasıldı?

Kizlar bebekler icinhazirlik yapiyo musunuz?6. Ayda ek besine gecicez ya inşallah.ben cok az su koyup şeftali bir fe armut kaynattim blenferdan geçirdim pure oldu.minik pure kavanozlarins doldurup tutsun diye bulasik makinasina atiyorum rn yuksek dereceye.yerse ne guzel yemezse biraz seker katip vermeyi düşünüyorum.bsska yaz meyvesi önerisi var mi mantikli mi sizce bu .dogal olsun istedim yavruma

Öyle oldu canım ya. Allah beterinden korusun. Bi rahaya erseydik iyiydi

Civik.oldu cnm .ust uste yapti civikti bayagi.ayni seninki gbi sanirsin.ishsl.olmus.yapmdigindada poposuna kuru kska bulasiyo gbi oluyo bi damla

Meyve aklima gelmemişti ama bizde annemle tarhana yapcaz bebek tarhanası.kışın yesin kuzum.

Cok gecmis olsun canim Allah a emanetler biz anneler guclu olmak zorundayiz buyuyecekler oyle boyle bidaha gostermesin Allah..

Bizimkide bugun bir kere yapti kivami da cok siviydi kabiz gibi de ikinarak yapti canim bilmiyorum nasil oluyor 4 gundur sivilasti kakasi gunde 1 kereye dustu

Nasil yaptin canim?

kizlar bebegim emiyor ama doymuyor sanki biraktiginda sikiyorum sut var ama mecbur gunde 3-4 kez 60cc mama veriyorum bide gogusler yumusacik bu sutumun az olmasi demekmi

Nasil yaptin canim?
Anlattigim gibi cnm.annem bugun pazardan yunusak armut almis.kabugnu soyup çekirdeği ni cikarip 4e bölüp attik hepsini tencereye ustune 1-2 bardak su koyup kaynattik.yumusayinca kapatip blenderdan gecirince al sana püre.minnak kavanozlara doldurup bulasik makinasinin en yuksek derecesinde kaynatmis gibi tutuyo kavanoz lar.hic seker katmadin ama yemezse biraz sonradan eklerin.armut ve seftali yaptim.markette hero vabynin fln var ya oyle dusun ama karisik degil

Allah kolaylığını veriyo canım. Alıştılar yardımcı oluyorlar valla minik kelebeklerim onlar ya :)))
Rabbim seninde gönlüne göre verir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…