- 30 Kasım 2010
- 720
- 422
- 333
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #65.341
Canim gecmis olsun.cok.bnmde dncok.korktugum sey ya Allah yasatmasin.burnuna deniz suyu sktik gecn gun bi sure nefes alamdicoknkorktuk bizde Allahim.korusun
geçmiş olsun canım bi daha yaşamayın kimse yaşamasın inşallah..bizim de burnumuz tıkalı serum fizyolojik verdiler ama 2 gündür arttı gibi
Cok gecmis olsun
Geçmiş olsun .Allah korusun bebislerimizi ve kimseye yasatmsin insallah.
Sağolun kızlar, hiç bir anne yaşamasın inşallah böyle bir durumu. Dr dedi ki iyiki ses çıkarmış sizinki yoksa Allah göstermesin beşikte bulurdunuz öyle dedi nasıl dediğine dilim varmıyor şuanda söylemeyeekicioglu çok geçmiş olsuuun Allah yaşatmasın tekrar
kızlar nurse harvey kullananlar günde kac kaşık veriyorsunuz? bana sabah öğle akşam 1 kaşık dedi ama tatlı kaşığı çok geliyor onu vermek çay kaşığı veriyorum az mı sizce??
Çok geçmiş olsun cansucum, gerçekten bende hergün söylüyorum anne olmak kadın olmak çok zor ve özveri istiyor. Eşime bakıyormuşuz hayatında hiç bişey değişmedi ama onunda adı baba oldu ve o da evlat sahibi oldu..Doğumdann sonra ne çektim yaa. Dün aniden sağ göğsümde sütüm azaldı. Biranda acı kızarıklık. Ateşim 38 oldu. Yok böyle bir acı. Bugün muayene oldum hemen . Mastit olmuşum. Antibiyotik verdi doktor ve yatak istirahati dedi. Kadınlık ne zor
Ay dogum agrisini cekmedim korkudan sezeryana girdim bide boyle cekersem agriyi aglanacak halime gulerim :)
Doğumdann sonra ne çektim yaa. Dün aniden sağ göğsümde sütüm azaldı. Biranda acı kızarıklık. Ateşim 38 oldu. Yok böyle bir acı. Bugün muayene oldum hemen . Mastit olmuşum. Antibiyotik verdi doktor ve yatak istirahati dedi. Kadınlık ne zor
benim annem de geçen hafta gittiMerhaba kızlaar !Nasılsınız, bebişlerle hayat nasıl gidio
Uzun zamandır yazamıyorum. Kızım bütün günümü dolduruo ve annem var yanımda !!
Haftaya gidicek napıcam hiç bilmiyorum. Umarım altından kalkabilirİm
Kızlar bebeğim uykusundayken sürekli emiomuş gibi yapıo bu normal mi ? Sizin bebeklerde de var mı bu hareket ? Çok tatlı oluo ama acaba normal mi diye düşünüyorum.
Bir de tükürüğünü çıkarıo bazen ağzından salya şeklinde değil de köpük şeklinde. Diş çıkarıcağı zaman yaparmış ama malum daha dişe var.Neden oluo diye düşünüyorum. Sizlerde de durum böyleyse biraz rahatlıycam
Amelyt oldu cnm, dedigin gibi buyuynce yaptilar. 4 5 yasinda oldu bizimki ama istersen daha erken olabilir. Saglikli bi sekilde kullaniyor canim hic hi sorun yasamiyor cok sukur.Canm ben ayrntli usgye girememstm doktrmn gec kalmsi yuznden. Amelytla duzelcgni söylyrlr ama 3 aydn once amlyt yapmyrlr biraz kendini toplamsi gerekyrms hemde hangi parmgn fonksynel oldgnu anlamamz icin. Senin kuzen amlyt oldu mu cnm duzeldi mi kullanablyrmu saglklinseklde diger parmgini. Canm sizin damar ne gibi sornlara yol acrms ki ins. Buyuk bir sorunu olmaz.
Çok geçmiş olsun cansucum, gerçekten bende hergün söylüyorum anne olmak kadın olmak çok zor ve özveri istiyor. Eşime bakıyormuşuz hayatında hiç bişey değişmedi ama onunda adı baba oldu ve o da evlat sahibi oldu..
ben günde 4 kez 2şer çay kaşığı veriyorum
bende yani başladım..2 kez tatlı kaşığı ama ben ilk 2 gün az verdim faydasını görmedim dün tatlı kaşığıyla başladım bakalım..
canım ben aşırı gazı olunca verıyorum.yoksa hıc uyuyamıyor gazını cıkarmaktan
çok çok geçmiş olsun canım başına gelmeyen kalmadı bu son olsuun inş
benim annem de geçen hafta gitti
ilk gün çok fena oldum ama arkadaşların dediği gibi alışılıyor zamanla, bazen koşa koşa tuvalete gidiyorumbazen yemek oluyor bazen olmuyor akşama, ne yapalım uğraşımız büyük bebekler yönetiyor bizi
Civik.oldu cnm .ust uste yapti civikti bayagi.ayni seninki gbi sanirsin.ishsl.olmus.yapmdigindada poposuna kuru kska bulasiyo gbi oluyo bi damlateşekkür ederim, bitkisel birşey zaten ben de düzenli vereyim bakayım inş fayda eder. uykusunda bile sürekli kıvranıyor benim oğlum
bir de yine 5 gündür kakasını yapmadıama yaptığında da çok cıvık oluyor? bebekler kabız olunca katı yapar mı? yoksa her zaman cıvık mı oluyor? yekruye sen de geçen gün kabız oldu kızım yazmıstın sonra yapınca nasıldı?
Meyve aklima gelmemişti ama bizde annemle tarhana yapcaz bebek tarhanası.kışın yesin kuzum.Kizlar bebekler icinhazirlik yapiyo musunuz?6. Ayda ek besine gecicez ya inşallah.ben cok az su koyup şeftali bir fe armut kaynattim blenferdan geçirdim pure oldu.minik pure kavanozlarins doldurup tutsun diye bulasik makinasina atiyorum rn yuksek dereceye.yerse ne guzel yemezse biraz seker katip vermeyi düşünüyorum.bsska yaz meyvesi önerisi var mi mantikli mi sizce bu .dogal olsun istedim yavruma
Cok gecmis olsun canim Allah a emanetler biz anneler guclu olmak zorundayiz buyuyecekler oyle boyle bidaha gostermesin Allah..Sanırım gece burnundan kusmuş kızlar, o da burnunu tıkamış bebeklerde ağzından nefes almayı bilmiyorlar. Burnuda tıkanınca boğuldu yavrum, artık sürekli serum fizyolojik veriyoruz burnuna bide gece sırayla başında nöbet tutmaya başladık ama çok zor valla uykusuzluk ne zmana kadar böyle gideriz bilmem. Bide yan yatma yastığı aldık onunla yatırıyoruz. Ama ben Oğluma her bakdğmda o hali aklıma geliyor kalbim sıkışıyor. Bugün 40 mevlüdümüzü yaptık Allah'ım benim Oğlumu ve tum bebekleri bizlere bağışlasın..
Bizimkide bugun bir kere yapti kivami da cok siviydi kabiz gibi de ikinarak yapti canim bilmiyorum nasil oluyor 4 gundur sivilasti kakasi gunde 1 kereye dustuteşekkür ederim, bitkisel birşey zaten ben de düzenli vereyim bakayım inş fayda eder. uykusunda bile sürekli kıvranıyor benim oğlum
bir de yine 5 gündür kakasını yapmadıama yaptığında da çok cıvık oluyor? bebekler kabız olunca katı yapar mı? yoksa her zaman cıvık mı oluyor? yekruye sen de geçen gün kabız oldu kızım yazmıstın sonra yapınca nasıldı?
Nasil yaptin canim?Kizlar bebekler icinhazirlik yapiyo musunuz?6. Ayda ek besine gecicez ya inşallah.ben cok az su koyup şeftali bir fe armut kaynattim blenferdan geçirdim pure oldu.minik pure kavanozlarins doldurup tutsun diye bulasik makinasina atiyorum rn yuksek dereceye.yerse ne guzel yemezse biraz seker katip vermeyi düşünüyorum.bsska yaz meyvesi önerisi var mi mantikli mi sizce bu .dogal olsun istedim yavruma
Anlattigim gibi cnm.annem bugun pazardan yunusak armut almis.kabugnu soyup çekirdeği ni cikarip 4e bölüp attik hepsini tencereye ustune 1-2 bardak su koyup kaynattik.yumusayinca kapatip blenderdan gecirince al sana püre.minnak kavanozlara doldurup bulasik makinasinin en yuksek derecesinde kaynatmis gibi tutuyo kavanoz lar.hic seker katmadin ama yemezse biraz sonradan eklerin.armut ve seftali yaptim.markette hero vabynin fln var ya oyle dusun ama karisik degilNasil yaptin canim?
Bebek tarhanasi nasil oluyo cnmMeyve aklima gelmemişti ama bizde annemle tarhana yapcaz bebek tarhanası.kışın yesin kuzum.
Allah kolaylığını veriyo canım. Alıştılar yardımcı oluyorlar vallaSagol canim tavsiyen icin.senin gibi 3. Ye cesaret edemem sanirim ama insallah 2.yi verir rabbim hayirlisiyla.ilkini zor elde ettik bakalim 2.yi nasip eder mi rabbim.2-3 yas arayla istiyorum ins. olursa...size de masallah canim ne guzel 2 aylik olmussunuz.kizlar nasil?artik iyice benimsemislerdir bebegi.yardım ediyorlar mi bakima biraz?kiakanclik durumlari yoktur insallah?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?