2015 Temmuz Anneleri

Allah bir daha yaşatmasın.

Cok gecmis olsun Rabbim korumus.kimseye yasatmasin

Büyük geçmiş olsun benim oğlanda durduk tere genzine bişeyler alıyor bende çok korkuyorum

Çok kötü oldum okuyunca nasıl korkmuşsunuzdur çok geçmiş olsun cnm Rabbim korumuş bebeğini. Allah tekrarını yaşatmasın inşallahh. Ne zorluklarla büyüyormuş bu yavrular (((

Canim gecmis olsun.cok.bnmde dncok.korktugum sey ya Allah yasatmasin.burnuna deniz suyu sktik gecn gun bi sure nefes alamdi coknkorktuk bizde Allahim.korusun

bende ya ben normal dğum ldu çok dikişliydi krkudan bakmıym bile sen niye krkuyonki canım dikiş karnında
Canm karnında değil tam kılların başladığı yerde. Baya aşşada yani. Ve iç kısmında kaç kat dikiş var bilmediğimiz. Ben ağdanın çekme aşamasından korkuyorum. İç kısma zarar verir mi diye?

Aynisi bnmde korkum bi cizgi var az bskim.dedim de iz dikiskerin.iyilesmesi.45 50 gun.demislerdi.daha bmm.20 gun.oldu bi ay daha boyle dolnmk istemiuorum.

Kızlar sonunda cesaret edip dikişlerim ne alemde diye aynayla baktım. Dikiş izi bile yok!! sadece elimle birazcık hissedebiliyorum dikişin yerini o kadar. Ama vajina girişi öncesine göre geniş görünüyor. Sizlerde durumlar nasıl?

Benimde 35 gün oldu. İşte agda düşündürüyo. Ne zaman yapsam diye? Dün sordum ama yapan da yok sanırım. Kimse bişey demedi

Ben cımbızla almıştım hatta özellikle dikişlerin üstündekilerini hiç acı yok bence ağdada bişey yapmaz
40ım çıktı hemen regl oldum yoksa kuaföre gidecektim

Geniş görünüm gidiyo canım vakit geçtikçe kilo felan verdikçe. Kegel egzersizi yap sık bırak kasları daha sıklaşır toparlar

geçmiş olsun canım bi daha yaşamayın kimse yaşamasın inşallah..bizim de burnumuz tıkalı serum fizyolojik verdiler ama 2 gündür arttı gibi

Biraz sikmasi lazim, buyuk almis olabilirsin canim. Azicik cendere hissi vermesi gerekiyor:) kucuk
Gibi gorunuyo ama giyince genisliyo onlar. Geri iadesi yok mu? Yollayip medium alsan?

Cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…