- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #65.261
Allah bir daha yaşatmasın.Kızlar yüreğim sıkışıyor. Dün gece bebeğimiz boğuldu Allahtan öksürüğüne uyandık, 112 yi falan Aradık burun aspiratörÜyle açmaya çalıştık çok şükür atlattık. Nolur dikkat edin sizde bebeişleriniz uyurken, Allah kimseye böyle bir duygu yaşatmasın. Bebeğin burnunun tıkalı olup olmadığını kontrol edin. Ben hala şoktan çıkamadım
Cok gecmis olsun Rabbim korumus.kimseye yasatmasinKızlar yüreğim sıkışıyor. Dün gece bebeğimiz boğuldu Allahtan öksürüğüne uyandık, 112 yi falan Aradık burun aspiratörÜyle açmaya çalıştık çok şükür atlattık. Nolur dikkat edin sizde bebeişleriniz uyurken, Allah kimseye böyle bir duygu yaşatmasın. Bebeğin burnunun tıkalı olup olmadığını kontrol edin. Ben hala şoktan çıkamadım
Kızlar yüreğim sıkışıyor. Dün gece bebeğimiz boğuldu Allahtan öksürüğüne uyandık, 112 yi falan Aradık burun aspiratörÜyle açmaya çalıştık çok şükür atlattık. Nolur dikkat edin sizde bebeişleriniz uyurken, Allah kimseye böyle bir duygu yaşatmasın. Bebeğin burnunun tıkalı olup olmadığını kontrol edin. Ben hala şoktan çıkamadım
Kızlar yüreğim sıkışıyor. Dün gece bebeğimiz boğuldu Allahtan öksürüğüne uyandık, 112 yi falan Aradık burun aspiratörÜyle açmaya çalıştık çok şükür atlattık. Nolur dikkat edin sizde bebeişleriniz uyurken, Allah kimseye böyle bir duygu yaşatmasın. Bebeğin burnunun tıkalı olup olmadığını kontrol edin. Ben hala şoktan çıkamadım
Canim gecmis olsun.cok.bnmde dncok.korktugum sey ya Allah yasatmasin.burnuna deniz suyu sktik gecn gun bi sure nefes alamdiKızlar yüreğim sıkışıyor. Dün gece bebeğimiz boğuldu Allahtan öksürüğüne uyandık, 112 yi falan Aradık burun aspiratörÜyle açmaya çalıştık çok şükür atlattık. Nolur dikkat edin sizde bebeişleriniz uyurken, Allah kimseye böyle bir duygu yaşatmasın. Bebeğin burnunun tıkalı olup olmadığını kontrol edin. Ben hala şoktan çıkamadım
Canm karnında değil tam kılların başladığı yerde. Baya aşşada yani. Ve iç kısmında kaç kat dikiş var bilmediğimiz. Ben ağdanın çekme aşamasından korkuyorum. İç kısma zarar verir mi diye?bende ya ben normal dğum ldu çok dikişliydi krkudan bakmıym bile sen niye krkuyonki canım dikiş karnında
Aynisi bnmde korkum bi cizgi var az bskim.dedim de iz dikiskerin.iyilesmesi.45 50 gun.demislerdi.daha bmm.20 gun.oldu bi ay daha boyle dolnmk istemiuorum.Canm karnında değil tam kılların başladığı yerde. Baya aşşada yani. Ve iç kısmında kaç kat dikiş var bilmediğimiz. Ben ağdanın çekme aşamasından korkuyorum. İç kısma zarar verir mi diye?
Benimde 35 gün oldu. İşte agda düşündürüyo. Ne zaman yapsam diye? Dün sordum ama yapan da yok sanırım. Kimse bişey demediAynisi bnmde korkum bi cizgi var az bskim.dedim de iz dikiskerin.iyilesmesi.45 50 gun.demislerdi.daha bmm.20 gun.oldu bi ay daha boyle dolnmk istemiuorum.
Benimde 35 gün oldu. İşte agda düşündürüyo. Ne zaman yapsam diye? Dün sordum ama yapan da yok sanırım. Kimse bişey demedi
Geniş görünüm gidiyo canım vakit geçtikçe kilo felan verdikçe. Kegel egzersizi yap sık bırak kasları daha sıklaşır toparlarKızlar sonunda cesaret edip dikişlerim ne alemde diye aynayla baktım. Dikiş izi bile yok!! sadece elimle birazcık hissedebiliyorum dikişin yerini o kadar. Ama vajina girişi öncesine göre geniş görünüyor. Sizlerde durumlar nasıl?
Biraz sikmasi lazim, buyuk almis olabilirsin canim. Azicik cendere hissi vermesi gerekiyor:) kucuk
Maya korsesi:):) cok guldum:) sirkete mesaj aticamBenimde abdominal korse geniş geliyo artık bende maya korsesi aldım inş sıkıdır baya
Maya korsesi:):) cok guldum:) sirkete mesaj aticam
Adini degistirin korsenin satislarinizi ben arttirdim diye:) hahaha
Cok gecmis olsunKızlar yüreğim sıkışıyor. Dün gece bebeğimiz boğuldu Allahtan öksürüğüne uyandık, 112 yi falan Aradık burun aspiratörÜyle açmaya çalıştık çok şükür atlattık. Nolur dikkat edin sizde bebeişleriniz uyurken, Allah kimseye böyle bir duygu yaşatmasın. Bebeğin burnunun tıkalı olup olmadığını kontrol edin. Ben hala şoktan çıkamadım
Emay:)korsenin asıl adı ne
Ben cımbızla almıştım hatta özellikle dikişlerin üstündekilerini hiç acı yok bence ağdada bişey yapmaz
40ım çıktı hemen regl oldum yoksa kuaföre gidecektim
Sezeryan olanlar.. Ilk agda ne zaman yaptiniz? Korkuyorum yapmaya ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?