- 13 Kasım 2014
- 830
- 633
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #65.241
Kizlar bir gece ansizin gelebilirim :) boyle kavga ettigimiz bir gun yakinlastik esimle hersey bir anda oldu sezryanliydim o aklima bile gelmedi zaten bebis var ya hersy cabucak olmali her an uyanip meme isteyebilirdemem o ki kasmayin kendinizi hepimizin sonu ayni
Bizim doktorumuz ideal olan 1.5 aylıkken yapılması dedi biz öyle yaptırdıkkızlar merhaba bayadır girmiyrum nasılsınız.biz tat,le gittik geldik herkes yrum yaptı erken diye şükür sorun çıkmadan döndük.bugün ilk aşımızıda olduk.kalça ultrasonu yaptırdınızmı kızlar ilk ayında yanlış çıkıyor diye duydum yaptırmalımıyım sizce
sgl canım bende oyle yapalım baya pahalıymış devlete tekde gidemem ki zorluyrlarımı bebegi canımBizim doktorumuz ideal olan 1.5 aylıkken yapılması dedi biz öyle yaptırdıkyalnız 160 lira verdik ben bu kadar pahalı olacağını tahmin etmemiştim bilseydim devlete giderdim altı üstü ultrasonda iki kalça ekleminin görüntüsünü aldı 5 dakika ya surdu ya sürmedi bana pahalı geldi valla
ay onu ben doğumhanede dedim birdaha gelmem burya diye ebe unutursun dedi şuan bilemiyorum kızım olsun çok istiyorum ama oda garanti değilki erkek de olabilir:)krktum valla 2 çcuğa bakmakta zor olur hamilelik dğum zormuşAynen valla sıkıntı kadınlarda zaten eşime diyorum ikinci çocuk yok.tek bu yeter bize.esimde diyo biraz zaman geçsin unutursun ikinci yi de yaparız
bende ya ben normal dğum ldu çok dikişliydi krkudan bakmıym bile sen niye krkuyonki canım dikiş karnındaSezeryan olanlar.. Ilk agda ne zaman yaptiniz? Korkuyorum yapmaya ben yaa
canım biz bugün yaptırdık hemşire bu aşı ateş yapmaz dedi sabah yapıldı şimdilik bişey yk şükürKizlar 1. Ay asimiz yapilacak. Sonrasinda ates vs yasayan oldu mi? Bebisler huzursuz oldu mu anlatabilir misiniz?
Buarada anlattiklarinizin aynisini bende yasiyorum :)) memeyle savasma, gaz, kv durumlari vs :))
ay canım veteriner ne dedi benimde kedim var nasıl vazgeçersin ki bırakınca iyice maf olur oKızlar yorumlarınızı az biraz okudum da,Rabbim yardımcınız olsun. Bana akıl verin ltfn. 4 yaşında Persian cinsi kedim var. İlk başlarda iyiydi ama 1 haftadır her yere işiyor. Başa çıkamaz oldum. Bebeğimi düşünmek zorundayım. 2 haftadan az süre kaldı işe başlamama. Bakıcı ne uğraşsın kediyle. Ne yapabilirim? Bir fikir verin bana. Tmm evlat gibiydi o da bana. Kabul ikisi bir arada yürür zannettim ama olmuyor. Bunaldım. Başa çıkamıyorum. Yardımcı olun bana da.
sgl canım bende oyle yapalım baya pahalıymış devlete tekde gidemem ki zorluyrlarımı bebegi canım
50 gün oldu canım.ama cok korkuyorum.zaten korka korka normal doğum yaptım.Doğum yapalı kaç oldu canım
canım ne kadarlıkken gıttınız tatıle.bızde gıdıcezde nasıl gectı.denızemı gıttınız.kızlar merhaba bayadır girmiyrum nasılsınız.biz tat,le gittik geldik herkes yrum yaptı erken diye şükür sorun çıkmadan döndük.bugün ilk aşımızıda olduk.kalça ultrasonu yaptırdınızmı kızlar ilk ayında yanlış çıkıyor diye duydum yaptırmalımıyım sizce
canım benim yaptıracağım hastane 50 günden sonra yapılıyor dedi.ben de haftaya yaptırıcm inşallah .58 günlük olduk bugün biz dekızlar merhaba bayadır girmiyrum nasılsınız.biz tat,le gittik geldik herkes yrum yaptı erken diye şükür sorun çıkmadan döndük.bugün ilk aşımızıda olduk.kalça ultrasonu yaptırdınızmı kızlar ilk ayında yanlış çıkıyor diye duydum yaptırmalımıyım sizce
Aynen bi daha kavga etmiycem sirf bu yuzden :)ne oluyo o kavgalaardan sonra oluyo zaten
Kızlar yüreğim sıkışıyor. Dün gece bebeğimiz boğuldu Allahtan öksürüğüne uyandık, 112 yi falan Aradık burun aspiratörÜyle açmaya çalıştık çok şükür atlattık. Nolur dikkat edin sizde bebeişleriniz uyurken, Allah kimseye böyle bir duygu yaşatmasın. Bebeğin burnunun tıkalı olup olmadığını kontrol edin. Ben hala şoktan çıkamadım
Kızlar yüreğim sıkışıyor. Dün gece bebeğimiz boğuldu Allahtan öksürüğüne uyandık, 112 yi falan Aradık burun aspiratörÜyle açmaya çalıştık çok şükür atlattık. Nolur dikkat edin sizde bebeişleriniz uyurken, Allah kimseye böyle bir duygu yaşatmasın. Bebeğin burnunun tıkalı olup olmadığını kontrol edin. Ben hala şoktan çıkamadım
Maşallah size bizde bugün tam 2 aylık olduk.Güzel anneler merhaba nasılsınız? Bebişler nasıl?Biz 2 aylık olduk nerdeyse...En çok sevindiğim konu geceyi ögrendi paşam.Gece 2-3 saatte bir kalkıyo emmeye sonra uyuyo.gümdüz bazen uyuyo, bezen uyumuyo...Benim kv zaten yanımda yaşıyo annem de yanımda.Annem iyi ki var uzun bi süre kalıcak inşallah...Annem olmadan hem bebek hem iş üstesinden gelemzdim sanırım...Şubata kadar ücretsiz izin alıcam sonra işe başlarsam 2. dönem annem bakıcak inşallah..2. bebek konusu geçmiş.Annem de ben iyice yaşlanmadan 1 yıl sonra 2.yi yapta bakalım beraber diyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?