- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.640
- 198
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #65.201
Nasil yapcaz? Benim koca sikistirmaya basladiAynen canm bende korkuyorum daha yapamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil yapcaz? Benim koca sikistirmaya basladiAynen canm bende korkuyorum daha yapamadim
Yapilir diye yaziyor nette. Bende arastirmistim. Yaptiranda var ama insan korkuyor iste. Dikis acilacagindan degil de acir mi diye korku.Nasil yapcaz? Benim koca sikistirmaya basladi
Bn kndim.iciyorumda rezene ile kimyon tohumunu karstrip vermedim hic bebege.cok.ikiniyo kakasi az bide koyu zeytinyagi gln fayda etmiyo poposuna surme ile yaomiyo.ne zmn biterki bu gunlerBen rezene kimyon anason cayi iciyorum ucu bir arada kendim demliyorum,iki kasik da ogluma veriyorum ama verdikten sonra icim icimi yiyor niye verdim diye ama uyku yapiyor gazini engelliyor yani
Nasil yapcaz? Benim koca sikistirmaya basladi
Hahaha benimki sorup duruyo ne zaman yapacak diye adam hamileliğin başından beri iyi dayandı valla. Toplam on buçuk ay oldu :) :)Nasil yapcaz? Benim koca sikistirmaya basladi
Benimkide hissiz. Ama yinede bilemedim. Acir gibi bi his var icimde. Icteki dikisleri bilemiyorum ne alemde?Bnim dikişin oldugu bölge çok hissiz acı yokki dikiş çizgim bile belirsizleşmeye başladı acımaz sanki
Oo baya olmus sizin. Kocan coook hakli canm :) biz 38. Haftaya kadar yapmistikHahaha benimki sorup duruyo ne zaman yapacak diye adam hamileliğin başından beri iyi dayandı valla. Toplam on buçuk ay oldu :) :)
O da agda gibi temiz olmuyo malesef. Ve uzun sureli degil gibiYapilir diye yaziyor nette. Bende arastirmistim. Yaptiranda var ama insan korkuyor iste. Dikis acilacagindan degil de acir mi diye korku.
Tuy dokucu aldim ilk kez bakalim nasil olacak.
Slm kızlar Nasılsıniz bebisleriniz nasil. Biz bgn 50 günlük olduk.bu zamana kadar hiç fırsat bulamadım yazmaya.arada girdim ama 5 dk falan.uykusuzluk yorgunluk beni bitirdi.brn bu kadar beklemiyordum yahu :)neyse alıştık birbirimize kızımla. @cansu seni çok merak ediyordum doğumunu ama görmedim normal mi oldu canm,@gizem nasıl haber varmı. Inşallah artık fırsat buldukça girerim.aslinda facede grup oluştursak daha rahat olmazmi yaa...
Benimkide hissiz. Ama yinede bilemedim. Acir gibi bi his var icimde. Icteki dikisleri bilemiyorum ne alemde?
Of off butun zorluklar kadinlarin basinda. Erkekler ne rahat bende bilmiyorum nasil yapicam canm. Sanirim yapamicam artikSiz bendeki korkuyu bilseniz. Normal Doğum benimki ve dikişim çok. Ben nasıl yapıcam
Of off butun zorluklar kadinlarin basinda. Erkekler ne rahat bende bilmiyorum nasil yapicam canm. Sanirim yapamicam artik
Bn rezene kimyon iciyoru,da bebege vermiyorum.olmadi vereyim azcik.ya ikinmasi bni cok.uzuyo.ama bebişi rahatlıycak öyle düşünsün eskiden hep anason çayı içirirlermiş uyusun rahatlasın diye hem zararlı olsa çoğu doktor niye kullanın desin ama yok içim rahat etmez dersen kendin rezene çayı içç
Ayni biz bizimde kssimda bi yil.olck :) esim diyo kankslik bitti artik kendini hazrla diyor.bm hazr degilim :)Hahaha benimki sorup duruyo ne zaman yapacak diye adam hamileliğin başından beri iyi dayandı valla. Toplam on buçuk ay oldu :) :)
Ne zor kadin.olmk ya.ya alttan dikis ya ustten.herturlu zorluk..pufffSiz bendeki korkuyu bilseniz. Normal Doğum benimki ve dikişim çok. Ben nasıl yapıcam
Bende gidicem buara ama bende de bi korku var. Dikişin üstünün de alınması gerekiyor, kendimi ağdacıma teslim edicem sanırımSezeryan olanlar.. Ilk agda ne zaman yaptiniz? Korkuyorum yapmaya ben yaa
kaçıyor canım hemen yan çeviriyorum ya da dik tutup bekliyorum. baya bi korkutuyor amaKizlr sizin bebeklerinde enerkn genzine kaciyormu bnmkinin cok.kaciyor boguluyor saniyorum zor nefes aliyor.
aynen ya benim de normal doğum. haftaya doktor kontrolüm var alttan bakıcak mutlaka ve benim temiz olmam lazım nasıl ağda yapıcam bilmiyorum. acıyacak dikişlere zarar gelecek korkusu varSiz bendeki korkuyu bilseniz. Normal Doğum benimki ve dikişim çok. Ben nasıl yapıcam
ben de hiç hazır hissetmiyorum yaa eşimden de daha öyle lafını etmedi hiç bakalımAyni biz bizimde kssimda bi yil.olck :) esim diyo kankslik bitti artik kendini hazrla diyor.bm hazr degilim :)
Ahh canım bizde de var o.. Deli gibi memeye asılıyo sonra kızıyo bağırarak bırakıyo falan.. Eller kollar hep bana vuruyo gibi yapıyo çok sinirleniyor sanırım. Ama genelde bu durum ya uykusu varken uyuyamıyorsa yada Karnı toksa ama memeden süt geliyorsa yapıyor. Yani memeyi emzik gibi kullanmak isterken Ağzına süt gelince deliriyor ben öyle yorumluyorum artık..Kızlar bebeğim emerken meme ile savaşıyor ve emmek istiyor neden böyle