• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Ben rezene kimyon anason cayi iciyorum ucu bir arada kendim demliyorum,iki kasik da ogluma veriyorum ama verdikten sonra icim icimi yiyor niye verdim diye ama uyku yapiyor gazini engelliyor yani
Bn kndim.iciyorumda rezene ile kimyon tohumunu karstrip vermedim hic bebege.cok.ikiniyo kakasi az bide koyu zeytinyagi gln fayda etmiyo poposuna surme ile yaomiyo.ne zmn biterki bu gunler

Slm kızlar Nasılsıniz bebisleriniz nasil. Biz bgn 50 günlük olduk.bu zamana kadar hiç fırsat bulamadım yazmaya.arada girdim ama 5 dk falan.uykusuzluk yorgunluk beni bitirdi.brn bu kadar beklemiyordum yahu :)neyse alıştık birbirimize kızımla. @cansu seni çok merak ediyordum doğumunu ama görmedim normal mi oldu canm,@gizem nasıl haber varmı. Inşallah artık fırsat buldukça girerim.aslinda facede grup oluştursak daha rahat olmazmi yaa...

Merhaba canım. Gir daha sık haber alalım senden. Ben normal doğurdum. Çok zor oldu. Şimdi iyiyim canım. Bebişle geçiyor günler yarı uykulu yarı uykusuz

ama bebişi rahatlıycak öyle düşünsün eskiden hep anason çayı içirirlermiş uyusun rahatlasın diye hem zararlı olsa çoğu doktor niye kullanın desin ama yok içim rahat etmez dersen kendin rezene çayı içç
Bn rezene kimyon iciyoru,da bebege vermiyorum.olmadi vereyim azcik.ya ikinmasi bni cok.uzuyo.

Kizlr sizin bebeklerinde enerkn genzine kaciyormu bnmkinin cok.kaciyor boguluyor saniyorum zor nefes aliyor.
kaçıyor canım hemen yan çeviriyorum ya da dik tutup bekliyorum. baya bi korkutuyor ama
Siz bendeki korkuyu bilseniz. Normal Doğum benimki ve dikişim çok. Ben nasıl yapıcam :KK17:
aynen ya benim de normal doğum. haftaya doktor kontrolüm var alttan bakıcak mutlaka ve benim temiz olmam lazım nasıl ağda yapıcam bilmiyorum. acıyacak dikişlere zarar gelecek korkusu var

Ayni biz bizimde kssimda bi yil.olck :) esim diyo kankslik bitti artik kendini hazrla diyor.bm hazr degilim :)
ben de hiç hazır hissetmiyorum yaa eşimden de daha öyle lafını etmedi hiç bakalım:oops:

M maya2013 canım senin korsenden aldım bugün geldi L beden. gözüme çok küçük gözüktü önce. ama giyince oldu. yalnız bu korse beni hiç sıkmadı rahatsızlık vermiyor. korse dediğinin biraz sıkması gerekmez mi?? ya da ben mi büyük aldım M mi almalıydım acaba??

Kızlar bebeğim emerken meme ile savaşıyor ve emmek istiyor neden böyle
Ahh canım bizde de var o.. Deli gibi memeye asılıyo sonra kızıyo bağırarak bırakıyo falan.. Eller kollar hep bana vuruyo gibi yapıyo çok sinirleniyor sanırım. Ama genelde bu durum ya uykusu varken uyuyamıyorsa yada Karnı toksa ama memeden süt geliyorsa yapıyor. Yani memeyi emzik gibi kullanmak isterken Ağzına süt gelince deliriyor ben öyle yorumluyorum artık..

Back