- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #65.041
Üfürüm delik oluyo galiba bide yeğenimin kalp kapakçığının tekindede bi sorun vardı tam bilmiyorum ayrıntıyı geçti kendiliğinden yani düzenli kontrollerini yaptır bişey olmaz inş.selam kızlar bugün kontrolümüz vardı..bebeğim 2 aylık..kilo alımı büyümesi çok çok ii dedi dr..fakat kalbinde üfürüm varmış..haftaya tekrar çağırdı tekrar muayne olmazsa eko istiyecek..ayrıca göbek fıtığı olmuş ama kendi kendine kapanıyor dedi..sorun yokmuş o konuda..canım çok sıkkın...
Napıyon nasılsın canım rastlaşamıyoruz heraldeÖyle canım bizimde öyle bi günümüz bi günümüz tutmuyor büyüdükçe gazı mız dahada arttı bakalım hayırlısı allahdan böyle böyle büyükler. . Siz ne durumdasin iz?
Ben hep a 101 den aliyorum su temmuz anneleri sayfasinda okumustum face de ama postu bulamiyorum suan , ben cok memnunum yani sahte nasil oluyosa artikHic duymdim.nasil sahte oluyormus ki .nerden anlicz ki sahte oldugunu
Canim benim oglumda vardi dogdugunda 3 gun sonra tekrar gelin dediler gittik da az duyuyorum dedi ama yine de ozel bi doktora gidin dedi sinir etti beni bende aylik kontrollerimizde aile hekimimize muayene ediyorum suan bir problem yok eylulde tekrar dinletecem gecmistir dedi doktor ,sıkma canini duzelir insallah Allah bizi evlatlarimizla imtahan etmesin!dinledi tabiki de bişey demedi..çok tşk ederim..dualarınızı eksik etmeyin..
Yok canım sahte değildir belki barkodu felan farklıdır ondan. Ama bim a101 firmalara gidip kendi marketleri için özel üretim yaptırıyorlar anlaşıp diye biliyom belki ondan sahte zannediyorlardır böyle bişeye molfix niye izin versin dimi sonuçta a101 tek yada küçük bi market değilkiBen hep a 101 den aliyorum su temmuz anneleri sayfasinda okumustum face de ama postu bulamiyorum suan , ben cok memnunum yani sahte nasil oluyosa artik
Ciddi bi sorun olmadığına sevindim. Ben Oğlumu 7 günlükken Sünnet ettirdim sadece 1 saat ağladı sonra normal bişekilde devam ettik. Bence küçükken yaptır kafan rahat olur erkekocuklarda bu gibi sorunlar olabiliyo.Kızlar geldim doktordan. Sanırım erken sünnet yolları görünüyor bize. Pipisinin ucunda ufacık bir şişlik var ve fakat idrar yolu ve ucu açık. Enfeksiyon var mı diye idrar testi de yaptırdık. Bir şey çıkmadı. Antibiotikli bir pomad verdi onu kullanacağız günde iki kez. Genel olarak bir sıkıntı yok. Ucundaki şişlik geçmezse acundan accık teyzeleri :)
Canim benimkilerde yumusacik ama kilo alimi guzel cocugumun , oyle dusunme incir ye bol su ic ben dun maltana ictim sabaha kadar yumusacik goguslerimden sutler tasti(masallah)kizlAr selam benim sutum bebegime yetmiyo emiyo emiyo agliyo goguslerimde yumusacikmecbur mama da veriyorhm Sutumu nasil arttiririm yardiminiza ihtiyacim var annisler
Aekadaslar benim kizim hep 5 dk emer bu ay kilo alimi iyi ama artik o 5 dk yetmemeye basladi karnini tam doyurmuyor bu yuzdende uyuyamiyor uyuyamadikcada emmiyor kisir dongu icine girdik sizin durumlar nasil emme duzene girdi mi ben ne yapabilirim
Canımm Malta'na dediğin şu marketlerde satılan malt içecekleri demi alkolüsiz biraCanim benimkilerde yumusacik ama kilo alimi guzel cocugumun , oyle dusunme incir ye bol su ic ben dun maltana ictim sabaha kadar yumusacik goguslerimden sutler tasti(masallah)
Bezin de sahtesi oluyo demekBen hep a 101 den aliyorum su temmuz anneleri sayfasinda okumustum face de ama postu bulamiyorum suan , ben cok memnunum yani sahte nasil oluyosa artik
Allah şifasını versin canım, nasıl anlaşıldı canım şikayetin filan varmıydıdinledi tabiki de bişey demedi..çok tşk ederim..dualarınızı eksik etmeyin..
Canım o çok hızlı nefes alıp verme bizim bebekte de vardı, ama inanılma hızlı alıyordu, sonra hava çok sıcak ya serin tuttuk geçti , bazan fontlar abartabşliyorvalla hiçbi şikayetimiz yoktu..yanlızca mama aldığı için çok gazı vardı o da azaldı şükür..onun dışında çok hızlı nefes alıp veriyor onu farkettim..başka bi belirti yoktu...zaten çok küçükte olabilirmiş kendiliğinden kapanabilirmiş çevremdeki herkes öyle diyor bilmiyorum..
kizlAr selam benim sutum bebegime yetmiyo emiyo emiyo agliyo goguslerimde yumusacikmecbur mama da veriyorhm Sutumu nasil arttiririm yardiminiza ihtiyacim var annisler
Biz marketten alıyrz çok memnunuz ama primada harikaMolfix bebek bezi alanlar nerden aliyorsunuz bezleri?
Ne güzel erkenden olmuş sizin sünnet. Çabuk da iyileşmiş. Geçmişler olsun :) Umarım bize de öyle rahat bir sünnet kısmet olur. Biz 3 aylıktan sonra diye düşünmüştük ama kısmet erken olacağı varmiş :)Ciddi bi sorun olmadığına sevindim. Ben Oğlumu 7 günlükken Sünnet ettirdim sadece 1 saat ağladı sonra normal bişekilde devam ettik. Bence küçükken yaptır kafan rahat olur erkekocuklarda bu gibi sorunlar olabiliyo.
Evet canim malatana armutlu seftali ananslisi varCanımm Malta'na dediğin şu marketlerde satılan malt içecekleri demi alkolüsiz bira
Sahteyse de kullaniyoz haneeeBezin de sahtesi oluyo demekinsanlar iyice şaşırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?