- 11 Temmuz 2015
- 945
- 6.956
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #64.801
60 ile 150 ml emiyorlarmış canım o aralarda ver zaten açsa daha içer hem gazlasını zaten kusuyorlarKızlar ben sütümü sağdım
Bebeğimi kayınvalideme bırakacağım, cuma Cumartesi düğün bar diğer hafta, şimdiden biriksin diye, ama anlamadığım bişi olsu misal 90 cc sağdım, ben bunun ne kadarını bebeğine vercem?hiç biberon vermedim , bşrde buxluktan çöZdürrülten sonra, dışarda kalsa olur demi hiç anlamadım
kızlar iyiki varsınız bana çok iyi geliyosunuz. bu gece de oğlum hiç uyumadı ama olsun sağlıklı ya o bile yeter. Allahıma hamd olsun onu bize nasip etti bi şekilde büyüyecek artık
Şendul apartmanında oturuyorum ben. Yani tek evli çift biziz. Teyzelerden birinin gelini bakacak kızıma. Rica etmiştim onlara, karşımdaki teyzenin gelini de iş bakıyormuş. Vesile oldular. Birkaç gündür de geliyor kızımla ilgileniyor. İnş iyi olur.
Cok sagol canim.Yalniz bakiyorum :) Esim yardim ediyor evde oldugu zamanlarda :)
biz bugün bir aylık aşımızı olduk teyzeleriboyumuz 60 cm olmuş. 1 kilo da artmışız
Kızlar ben sütümü sağdım
Bebeğimi kayınvalideme bırakacağım, cuma Cumartesi düğün bar diğer hafta, şimdiden biriksin diye, ama anlamadığım bişi olsu misal 90 cc sağdım, ben bunun ne kadarını bebeğine vercem?hiç biberon vermedim , bşrde buxluktan çöZdürrülten sonra, dışarda kalsa olur demi hiç anlamadım
kızlar iyiki varsınız bana çok iyi geliyosunuz. bu gece de oğlum hiç uyumadı ama olsun sağlıklı ya o bile yeter. Allahıma hamd olsun onu bize nasip etti bi şekilde büyüyecek artık
Şendul apartmanında oturuyorum ben. Yani tek evli çift biziz. Teyzelerden birinin gelini bakacak kızıma. Rica etmiştim onlara, karşımdaki teyzenin gelini de iş bakıyormuş. Vesile oldular. Birkaç gündür de geliyor kızımla ilgileniyor. İnş iyi olur.
Cok sagol canim.Yalniz bakiyorum :) Esim yardim ediyor evde oldugu zamanlarda :)
biz bugün bir aylık aşımızı olduk teyzeleriboyumuz 60 cm olmuş. 1 kilo da artmışız
Kızlar ben sütümü sağdım
Peki kaç cc verilecek 30-40 yeter mi misalBenimkide sabah 4.30da uyudu. 6 saat uğraştım. Sağlıklı olsunlar yeter dediğin gibi
İnşallah memnun kalırsın. İyi denk gwlmiş. Ne kadar vermeyi planlıyorsun canım
Oy oyy zor olmuyor mu canım. Allah yardımcın olsun. Takdir ettim seni
Maşallah kuzuya uzun boylu olacak
Çözündükten sonra 24 saat içinnde tüketilmeli canım. Oda sucaklığına gelirse 3 saat içinde
Çok değil mi ben 30-40 diye düşünmüştüm paketlere poşetlere ona göre koyacağımda60 ile 150 ml emiyorlarmış canım o aralarda ver zaten açsa daha içer hem gazlasını zaten kusuyorlar
Dün sana cevap yazarken kv.dedeydim ve pat diye yarın geleyim sende kalayımda gece uyuyun diyiverdi. Yıkıldım. Seninki şehir dışında herhalde. Benimki 10dk mesafede. Böyle alışırlarsa işim var. Sanki emzirecek. Ben nasıl uyuyacaksam
Yalnız değilmişimmm oleyy:)) ben kv deym şu an hatayda. Geceleri onun yanında oğlan, emzirmem içn getiriyor, bizimki tok bile olsa mızırdanıyor gece. her mızmızlanmasını duymadığın için daha rahat uyuyorum. Sabah da alıyor biraz uyuyorum valla böyle gayet iyi:)
3 saat azmış amaBenimki 28gunluk canm tek seferde 90lik yiyebiliyor. Buzluktan cozdurdukten sonra sutu ver. Bida buzluga girmez o. Cöp oluyo malesef. Disarda kalma zamani da 3saat
:)) ben kv deym şu an hatayda. Geceleri onun yanında oğlan, emzirmem içn getiriyor, bizimki tok bile olsa mızırdanıyor gece. her mızmızlanmasını duymadığın için daha rahat uyuyorum. Sabah da alıyor biraz uyuyorum valla böyle gayet iyi:)
Önce o bizdeydi 10 gün. İlk gün bebeği alıcam diyince bozulmuştm baya, niye yanımdan çocuğumu alıyo diye. Ki çok severim kendisini hiç kv gibi değildir kendi annemden aşağı kalır yanı yok sağolsun her konuda. Sonra baktım aradaki fark büyük ben de her mızırdanmasına kalkıyordum. Yok kustu mu yok boğuluyo mu vs hiç uyuyamıyodum. Vicdan da yapıyodum ama rahattım da:) O gitti bir hafta yalnız kaldm anladım değerini:) bi de yemek temizlik de yapıyodu ben sadece çocuğu emziriyodm. Sora biz geldik hatay a burda da öyle sağolaun:) eşimin izni bitip giresun a dönünce de samsundan annemi çağırıcam yoksa hiçbişey yapamıyorum:) anneler büyük kolaylık valla:)Yalnız değilmişimmm oleyybizim kv de bizde haftaya kırkı çıkınca gitcek. Bizde aynı sizin gibi gece oğlan onun yanında uyuyor emzirmeye bana getiriyor sadece. Dediğin gibi de her mızırdbmasına da kalkmıyor valla benim yanımda olunca ben ıh dese uyanıyorum. Bende vicdan yapıodm çocumu gece gönderiyorum diye neyseki tek değilmişim :) haftaya kadar böle gider ondan sonra napcam Allah bilir
Ayyy dingonun ahırı ne ki ben eşim annem kv dördümüzün bizim yatak Odasında kaldığını biliyorumSen orada geçicisin canım. Biz hep aynı şehirdeyiz. Benim derdim zırt pırt kalıp Evimin düzeninin bozulması. Zatwn ilk 3 hafta annemle dönüşümlü kaldılar. Sıcak kapı açık uyuduk. Yatak odam dingonun ahırı gibiydi. Çocuk ağladıkça girip alıyorlardı ama 40ımız geçince odama dalmalarını istemiyorum. Kapıda kapatamıycağımız için bu gecede girebilirsin diye algılayacak. Kısacası torun oldu diye düzenim bozulsun istemiyorum ama belliki yatılı gelecek bu böyle
saçmalıyorlar bazen ya ben emzirirken de diyorlar biz bakalım diye emzirebiliyosan al dicen olacak da insan diyemiyor. Bizimkiler geldi şimdilik iyi gidiyor, biz çocuğu tutalım sen rahatla iş yap demediler henüz şu anda sofrayı topluyor hatta
Bizimki de bazen kokuyo kötü kötü:) bence üşütmemiştir hele ki giyinik tutuyosanız. Ben kısa kollu alttan çıtçıtlıyla bi de çorapla tutuyodm bişey olmadı. Şimdi gazı var diye ayaklı alt da giydiriyorum.Kızlar bebeğimin kakası bugün çok kötü kokuyor. Kv üşütmüş ondan dedi, sizce doğru mu? Hergün banyo yaptırıyoruz bide çok Açıkta giydirmiyoruz ama üşüttük mü acaba. Böyle bişey mantıklı mı? Yoksa benim yediklerime göre kokusu değişirmi?
Kesinlikle tadını çıkarmak lazım. Benimde kv sağolsun yemek çamaşır temizlik hepsini hallediyor. Haftaya gidince de annemle aynı şehirdeyim Allahtan ona yıkılmayı düşünüyorumÖnce o bizdeydi 10 gün. İlk gün bebeği alıcam diyince bozulmuştm baya, niye yanımdan çocuğumu alıyo diye. Ki çok severim kendisini hiç kv gibi değildir kendi annemden aşağı kalır yanı yok sağolsun her konuda. Sonra baktım aradaki fark büyük ben de her mızırdanmasına kalkıyordum. Yok kustu mu yok boğuluyo mu vs hiç uyuyamıyodum. Vicdan da yapıyodum ama rahattım da:) O gitti bir hafta yalnız kaldm anladım değerini:) bi de yemek temizlik de yapıyodu ben sadece çocuğu emziriyodm. Sora biz geldik hatay a burda da öyle sağolaun:) eşimin izni bitip giresun a dönünce de samsundan annemi çağırıcam yoksa hiçbişey yapamıyorum:) anneler büyük kolaylık valla:)
Ben hamileyken camlar da çok kirlendi öğleden sonra sileyim bari demiştim silmişti:)) iyi bari. Gelsin bende hazır sen varken evi silip süpürelim dicem. :)
Evet baya partiküllü hem de , diyorum bu çocuk bizden habersiz ek gıdayamı geçti acabaBizimki de bazen kokuyo kötü kötü:) bence üşütmemiştir hele ki giyinik tutuyosanız. Ben kısa kollu alttan çıtçıtlıyla bi de çorapla tutuyodm bişey olmadı. Şimdi gazı var diye ayaklı alt da giydiriyorum.
Kakası sarı ve partiküllü old sürece sıkıntı yok bence:)
Ya benim bebişimin kakası bayağıdır kokuyorBizimki de bazen kokuyo kötü kötü:) bence üşütmemiştir hele ki giyinik tutuyosanız. Ben kısa kollu alttan çıtçıtlıyla bi de çorapla tutuyodm bişey olmadı. Şimdi gazı var diye ayaklı alt da giydiriyorum.
Kakası sarı ve partiküllü old sürece sıkıntı yok bence:)
Peki kaç cc verilecek 30-40 yeter mi misal
Ayyy dingonun ahırı ne ki ben eşim annem kv dördümüzün bizim yatak Odasında kaldığını biliyorumtam delirmelik olmuştum birde cam falan da açamadık bebek var diye..neyseki çabuk döndük o yoldan
Ben hamileyken camlar da çok kirlendi öğleden sonra sileyim bari demiştim silmiştiben de az değilim galiba
Doğru biliyonda canım her çocuk bir olmuyo tırnaklarını kesmektemesele değil ama çok ilginç eldivenli uyumak istiyor uyurken heralde bişeyi tutma hissi güven veriyo ona buna karar verdim. Bendedpğdupundan beri nerdeyse hiç takmadım geceler hariç. Bakalım ne zaman alışcak tamamenBen hiç eldiven takmadım. Eller bebeklerin dünyayı tanımaya çalıştığı tek organları diye biliyorum. Eldivenler motor gelişimini ve algısını yavaşlatıyormuş. Bebekler dokunarak dünyayı algılamalı yazıyordu okuduğum kitapta. O yüzden sık sık tırnaklarını kesiyorum yüzünü çizmesin diye. Bebekten bebeğe değişir tabi bizimki de hiç sevmedi. Zaten çıkarıp çıkarıp duruyordu. Bir tek çorap giydiriyorum gece yatarken o da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?