- 30 Ocak 2009
- 1.172
- 439
- 323
- 44
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #64.641
Susmayınca dr a götürdük bugün tüm batın usg si ve kalça kemiği normal çıktı. Gazı için de ilginç bi şey dedi. Renkli gözlü bebekler kolik olmaya daha yatkınmış. Hiç duymamıştım. Hiç Mama vermesen daha iyi ama yine de içecekse önerebileceğim bebelac pepti junior dedi. Almadık henüz, çünkü ben sütüm yetmiyor da kendini geri itiyor sanırken bebeğim gazdan yapıyormuş bunu. Forumda da okudum bir sürü arkadaşım aynı şeyleri yaşamış. Ah ahh, 15 gündür boşuna günde iki üç kez mama veriyormuşum yavruma yani.canım aptamil conformil al gazlı bebekler için o mama iyi geliyo biraz
Tabi canım uykusuz çok geceler geçiriyoruz bizde bir nebze olsun sakinleştircek uyutucak her yöntemi deniyorum bazen benimkide öyle 3 saat uyur.bi gece öyle yatırdım 4,5 saat uyumuşdediğin gibi kendini güvende hissediyor olabilir hiç kımıldamamıştı çünkü.. gelin görün ki bu gece uykusuz geçirdik
geçecek bu günler geçecek inşallahh..koklayın kızlar bebişlerinizi
însan. tecrübesiz olunca eli ayağına dolaşıyo. herşey güzel katlanışır ama şu kolik krizleribazen hem gündüz hem gece tutuyo. insanlar zevkle geçirirken bu günlerini ben 100 günden geriye sayıyorum biran önce geçsin gitsin diyorum. biliyorum be günler geri gelmeyecek özleyeceğim ama... insan ister istemez yıpranıyo
Kolik çok zor cidden Allah yardım etsin kucağında sussa keşke saatlerce tutar insan yeterki ağlamasın diyebizimki de öyle ben de takmıyorum eldiven alışsın...
Aynwncabım bir kadınım ve dahi erkeğin kollarının boş kalması vaktiyse eğer diğer çiftlere bakması çok feci bişiÇok doğru canım onların varlığına ne kadar şükür etsek az.. Işte insanoğlu bazen o düşüncelere kapılıyoruz
Eşin çok doğru söylemiş. Hiç tanımadığı bi Dünya'ya uyum sağlıyo minik Güçsüz bedeniyle nekadar narin.ayy canım benim ya ne güzel yazmışsınstres yapınca bebekler nasıl daanlıyor inat ediyorlar valla uyumamak için :) öncelik onlar sakin sakin sevmek konuşmak lazım..bizimki de konuşunca şok olmuş gibi bakıolar ya öyle bakıo bayılıyorum valla..biz de çok gazlıyız kıvranıyo kuzum..onlarında elinde bişey yok ki..sabredin kızlar güzel günler bizi bekliyor
ben biraz bunalınca eşim diyor ki 40 gün önce içindeydi dünyası çok değişti..ne kadar haklı sizde böyle düşünün napsınlar herşeyi öğrenmeye çalışıolar ağlayarak kucakda durarak en güvendiği yer sizin kucağınız memeniz..en tanıdık koku sizinki..ben bi kokluyorum unutuyorum herşeyi
Valla bağırsda takmıyorum öğrenicek napayım. Aman yok çizmesin inşben 1 hafta taktım eldiven..bizimki de bağırıyodu baya kendini çizip..şimdi azaldı gibi kızarıklık olmuyo..gerçi böyle dedim ya bekleyim şimdi bağırır çizer kendini
Yaşadıkların çok normal sen kendini rahatlatmaya bak hiç kendini suçlama uyuyabildiğin an uyu çok iyi geliyo insanın ruhuna hem süt içinde çok iyi.Senin mesajların öyle iyi geliyoki canım.. Ben de bugn yine değişik ruh hallerine girdim, bir günüm diğerini tutmuyorbazen çok moralliyim bazen tam tersi önceki hayatıma dönmek istiyorum. Sonra oğlumun suratına bakıp kendimi kötü hissediyorum neden böyle düşünüyorum diye iyice stres oluyorum. Bugün o uyurken bende uyuyayım dedim o uykudan hiç uyanmak istemedim resmen.. Herşeyi unuttum çünkü uyurken.. Bazen de rüyalarımda bile. Bebek emzirdiğimi falan görüyorum, yada başka saçma sapan kabuslar görüyorum sizce lohusalık Döneminde bunlar normal mi?
Cem Yılmaz'ın bayılırım , yıllar önce gösterine gitmiştik eşimle o zaman sevgili idik ve çok sevdiğim için biletleri alıp bana sürpriz yapmıştı hey gidi günlerVar canım futbolcular oyuncular. Ben hiç fotoğraf çektirmedim ama cem yılmaz ve Ceyda Düvenci ile uzun uzun sohbet etme şansı bulmuştum. Çok gelen oluyor
Seymasevde bende çıkardım eldivenleri ama kendini yolmaya devam. Eşim yüzünde çizik görünce kızıyor tak eldiven diye de ne zamana kadar takcam. Geçen kendi saçını çekti elini bıraktırmaya çalışıyorum bırakmıyor. Canı acıyor nasıl çığlık atıyor şapşik kızım :)
Canım ben ayaz meyvelerine bayılırım. Şeftali kavun karpuz üzüm filan hergün de bir ton yiyrm Allah'a Şükrü bebeğimde gaz sorunu yok,acaba bebekten beneğemdeğişiyor muKabızlık sorunundan bahseden arkadaşlar olmuş geçmiş sayfalarda. Geçenlerde bizim de başımıza geldi. Zeytinyağı çubuk yahut fitil yöntemlerine geçmeden kendimce bir şey denemek istedim sanırım işe yaradı. Taze incir yedim iki üç tane o gün. Biraz da akşam kavun atıverdim ağzıma. Ertesi gün sabahtan açılışı bir yaptı yatana kadar devam etti tor tor tor :) Gerçi taze meyve gaz yapıyor diyorlar ama iki kez denedim ikisinde de işe yaradı. Kabızlık yok çok şükür şimdi...
CNm bizimkisi saatli, misal akşam kucak ister,öğlen epey bir yatırıyorum kanapede etrafı seyrediyırMerhaba temmuz anneleri bende bir temmum annesi olaraktan herkese selam ederimnasıl bebisler iyidirler inşallah.bizde dün ilk aşımız ı olduk.doğduğundan bu yana da 1400kg almış boyda 7cm artmış benim kızımda yeni yeni huy öğreniyor.dün aşı için sedyeye bıraktım ağladı alınca sustu hemşire geçmiş olsun bu kucağa alışmış dedi :-D alışsın ne yapalım bitanecık evlatlarımız değil mi ilk başta çok sorun ettim ama baktım ihtiyaçtanmis kucak istemesi öyleyse yapacak bişi yok dedim kendi kendime sizlerin bebekleri nasıl arkadaşlar
Elhamdulillah bak bunun farkında olmakda büyük bişey Allah genişlik versin hepimize geçicek bugünler zaten bi bakmışız.KızlAr, bebeğim bugün sabah ezanındanberi huysuz diyebileim birkaç gün öncede böyle oldu bir kez ki bnm bebeğinim kolik filan değil , benim yavrum çok zor oldu defaletca düşük boş gebelik tüp Berk aşılama filan, zar zor oldu yani, az önce forumda gezerken donasyonu,40 yaşından sonda anne olmaya çabalayanlar, 8 düşük yapanlar filan o sayfalarda gezdin eski günlerim geldi aklıma, ki allahıma binlerce milyonlarca şükür ki kendiliğinden tedavisiz hiç de ummadığım bir anda geldi bebeğim,hep derlerdi inanmazdım , üstüne gitmeyip kafayı dağıtımda olur diye sahiymiş, bebeklerinize bakarken kolik dahi olsalar lütfen zorlanmayın üzülmeyin sevinin, bu zorluğu yalamak için ömrünü verecekler vareski günlerim geldi aklıma, oğlum hiç uyumasada sorun değil canı sağolsun iyiki gelmiş bana....
Biz 1 et tane. Ile zor baş ederken sen 3 minikle bravo CNm hiç tahammülüm kalmayıp kızlara kızdığın yada dövdüğün oluyor muElhamdulillah bak bunun farkında olmakda büyük bişey Allah genişlik versin hepimize geçicek bugünler zaten bi bakmışız.
Ben 20 gün hastanede yattım hala ilaç kullanıyorum bu yüzden emziremiyorum bebeğimi. Sütüm kesildi zaten okadar çok ilaç aldım ki hastanede de. Sert etmeyin az da olsa verebiliyorsunuz anne sütü. Ben bazen çok üzülüyorum anne sütü alamadıgı için. Ama kafaya takmamaya çalışıyorum. Mesela eve geldim bende susmuyor çocuk teyzesi alıyor sesi kesiliyor. Hep o baktı ben yokken. Canım sıkılıyordu onu annesi sanıyor diye. Yeni yeni alıştık birbirimize. Hatta bazen teyzesinde daha sakin olabiliyor. Şükredin sağlıklı ve bebeklerinizin yanındasınız. Dün sintigrafi çektirdim böbreğim için. Radyasyon aldığım için 24 saat yaklaşmadım uzaktan baktım o bile çok üzdü beni
Mrb kızlar yarın bir aylık oluyoruz. Aşımız varmıs. Hepatit sanırım. Ateş falan yapıyor mu?
Bir de ateş yapan aşılarda ates düşürücü falan veriyor mu dr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?