2015 Temmuz Anneleri

ya kızlar çıldırmak üzereyim. niye benim oğlum hiç uyanık vakit geçirmiyo hep ağlıyo bi tek memede susuyo çok bunaldım ne yapayım bi akıl

ya kızlar çıldırmak üzereyim. niye benim oğlum hiç uyanık vakit geçirmiyo hep ağlıyo bi tek memede susuyo çok bunaldım ne yapayım bi akıl
Bende aynı şekildeyim dün gece g uyumadı günduzde bi gariptik şimdç yattı ama ben bittim ağlamaktan toparlanamıyorum cok caresız hissediyorum ben aglayınca eşimde sen daha coxuksun nasıl bakacaksın falan dedi anlayıs hiç yok bıktım 45. Günümüz ama ben lohusalıga bıgun girdim kesin

ay
aynen ya sabah uyumuyo gece uyumuyo uyumasa da dursa tamam sürekli cıyak cıyak bi tek memede susuyo orda da uyumuyo tam yatırıyorum yine uyanıyo. çok bunaldım zaten bazı geceler de kolik ağlaması oluyo

bugun olmuş canim cok canim sikildi bide bebegini nasil giydiriyorsn cokmu siki giydirdim acaba ondanmi oldu boyle
Yok cnm bi tek citcitli zibinla yatiriyom yalniz ince batrsniye ye sariyom.tabi yatrirkn cam.acik.oluyo.bi gece oldu bnmkide bi snda havada serindi.olabilirmis norml dediler.sende ince giydr yarin da banyo yaptr ins.azalir .bnmki azaldi gbi bugun banyo yaptrdik ama yuzunde de var emerkn terliyo sikiliyo zor uyuyo ondn oluyo hep

canim benim kizimda emerken baya terliyo en cokta kafasi terliyor yarin banyo gunumuz.banyosunu yalnizmi yaptiriyosun ben tekbaşima yapamiyorum yardimsiz

ay

aynen ya sabah uyumuyo gece uyumuyo uyumasa da dursa tamam sürekli cıyak cıyak bi tek memede susuyo orda da uyumuyo tam yatırıyorum yine uyanıyo. çok bunaldım zaten bazı geceler de kolik ağlaması oluyo

mama verdin mi canım bir kere denesen bakalım nasıl duruyo gerçi denemişsindir belki

ay

Zaten müziklerle ninnilerle uyutuyorum telefondan acıyom falan kolik ağlamaşarı bizdede var
Bu bbebe büyüyecekde bende görecwm cok zor gibime geliyo

Ya kızlar ne olur cevaplayın yoksa delircem benim kızım dün sabahtan beri kakasını yapmadı arada kızarıyo ağlıyo ama 9yle aşırı ağlaması yok yarın kırkı çıkacak kaç gün yapmasa endişelenmeyiniz normalmiş bu durum normalde her gün yapardı büyüdükçe değişiyormu bu yarında yapmazsa doktora goturmelimiyim yardım edin

Zaten müziklerle ninnilerle uyutuyorum telefondan acıyom falan kolik ağlamaşarı bizdede var
Bu bbebe büyüyecekde bende görecwm cok zor gibime geliyo

sabrını tüketme canım..büyümez mi büyüyecek ne çabuk geçti diyeceksin bi de bu günlerini kokusunu özleyeceksin..kendine telkin ver bu günler geçici ben de bebektim şimdi benim bebeğim var diye

Kızlar benim oğlum resmen açık giydiğine uyuyamıyor. Böyle bişey mümkün mü? Ben doğduğundan beri askılı iç zıbın üstünede inceden pijama giydirdim. Şimdi de artık bi aylık oldu diye yarım kollu badi giydirdim altınada çorap. Ama o şekilde hiç rahat edemedi bi türlü uyuyamadı sonra pijamasını giydirmemizle uyuması bir oldu. Tesadüf mü acaba? Yoksa biz bebişi sıcağımı alıştırdık. Buarada emerken acayip terliyor alnından ter akıyo falan, kolları bile terlio. Acaba ondan mı rahatsız oluyo? Bilemedim yani

canim benim kizimda emerken baya terliyo en cokta kafasi terliyor yarin banyo gunumuz.banyosunu yalnizmi yaptiriyosun ben tekbaşima yapamiyorum yardimsiz
Bnmkide terliyo cok kafadan doktr s dedim de en cok kafsdan su kaybeder sapka tak dedi.de bunsliyo bnmkiz.biz ilk defa yikdik cnm.annm.yikiyo.bn su dokuyom.korkuyom.bi zarar veririm diye.bizim gobek bagi anca dustu.

canım anne sütü alıyosa problem yok.. dr tavsiyesi kulak çöpünü zeytinyağına batır poposuna hafif sok çıkar ..etki tepki olayı..rahatlar sende rahatlarsın dr da fitil verir muhtemelen sen bi bunu dene..Şeyma nın da oğluşu 5 gün yapmamıştı böyle yaptırdı...

Canım ama ben mama destekli annsütü veriyorum sütüm yetmiyor malesefki kaç gün dür dış ağrısı çekiyorum doktor antiyotik verdi bende antiyotik alyorum diye çak az sadece gece emziyorum mamaya ağırlık vardım ondan oldu sanırım e mama aldığı halde kaka yapmaması dahamı kötü bir durum ne yapmam lazım yarın kulak ç9pümü denesene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…