2015 Temmuz Anneleri

Kızlar benim kiz kucağa çok fena alıştı.tüm gün nerdeyse kucakta.almayayim diyoruz çığlığı basiyo dayanamiyoruz kucakliyoruz.çok zorluyo.kolum belim çok fena agriyo.hiçbir iş yaptirmiyo
Camım benim ki de öyle bi deyan tutunca sevmiyo illa omza koyacaksın. Küçücükler ama uzun süre durunca ağrıyo insanın her yeri bide gezdir istiyo öyle oturuncada sinirleniyo

ilk 40 gün bebek alışmazmış, ben ilk 40 gün hiçbir eğitim uygulamicam bebeğe o ne isterse o :) dünyaya alışsın bebeklerimiz

Arkidaslar kirk cikaracaz da nasil yapacaz anacigim da yok yanimda
Canım ben nasıl yaptığımı anlatıyım teyzemin tarifi ile internette okuduklarımı karıştırarak yaptım. Eşimin alyansı ile kendi alyansımı bir ipe bağlayıp bir tas suyun içinden kırk kere geçirdim sonra o suya biraz süt, bir çimdik tuz, bir çimdik şeker attım. Bebeğimi yıkadıktan sonra bu su ile duruladım. Yıkarken dua okudum. Sonra ben gşrdim banyoya abdest alıp aynı bu sudan döktüm kendime.

Kizlar kizimin gobek bagi ilk dustuginde ilk resimdeki gbi islkti snra kurudu bi gunde bugun yikadik.ikincisi gbi oldu.normlmi doktra gotursemmi.doktr kanams olursa getr k asisi yaplim dedi ama kanama oyle olmadi az bisey olmus kurumus oda ilk dustgunde

Eklentiler

• 20150816_223252-1.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 75
  • 20150818_122544.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 74
Slm kızlar doğum yapalı 43 gün oldu ama dün regli oldum şaka gibi kimine göre süt yaramazsa erken regli olurmuşsun tecrübeli anneler sizin doğumdan ne kadar sonra olmuştu.doktor kanama fazla ve uzun sürerse bildir dedi

Kızı yok mu bu kadının insanlar neden karşıdakinin canını acıtacak laflar eder ki ,hemde doğum gibi kutsal bir olay zamanında, yazık sahiden, morel vereceği yerde insan üzer mi , ya da yorum yapmasa . Bnm kayınvalidem , bir buket Gül akıp gelmişti , gözümüz Aydın kızım dedi. Ve asla mahrem konulara görmedi, kıyas tabi yanlış ama üzüldüm (

CNm bu tüm gün uyanık kalma saati mi , az değil mi

Her gün ılık su ile yıka pudra dök biraz açık kalsn cnm

Kizlar idrarimi yaprkn cok yanma oluyo suda iciyorum.enfeksiyonmu oldu ya doktra demistim buscopan verdi cocuk doktru sakin.kullnma onermiyoruz enzirenlere dedi.napsm ya ayagimada corap giymemistim bi kac gun terlikle dolaniyom.usuttummu naptim
CNm o BM'de de oldu, sında takıkıyor ya enfeksiyon olmuş, idrar yolu enfeksiyonu ,monruol şase tek kullanımlık içtim iyi oldu doktorum verdi aynde sor

Ne sorunun oldu CNm sezeryan mı oldun çok geçmiş olsun

Ben benek telsizi ile gittim dışına günlük he sabah yıkanıyorm, gece boyu kan ter içinde kalıyorum, sabah öğlene doğru 10-12 aradı duşumu alıyrm, temiz elbise giyrm , kalem rimel sürüyorum saçlarımı da,en yukarıdan sıkı güzel topızluyrm, öyle güne bakıyrm kızlar yoksa paspal , eşoflçman pijama falan baktım buhran geçircem, yazlık uzun penye elbise , Tayt , tuniz filan giyrm ,eşimde dağınık sevmiyor zaten

Bugün ilk kez file ile yıkadım, ama korktum ya koparsa diye , file koldan bebeğin düşecek diye

Istanbulda nerdesn cnm...hangi hastanede çalışyodn bide.ben Beşiktaş'tayim)

Canm kirksonu denen bisey var o olmussun muhtemln kızimda oyle olmustm bende 42.gun regl oldum.ve ondan sonra duzenli dvm etti.bence bünye ike ilgili sutun yarayip yaramamsiyla ilgili oldgunu dusunmuyorm.gonlunu ferah tut

Bugün ilk kez file ile yıkadım, ama korktum ya koparsa diye , file koldan bebeğin düşecek diye
Valla bizim file cok gergin ama Nasil duser ki. Sizinki kenarlardan kistirmali ve gergin degilmi? Ben sadece kulagina su kacacak diye korkuyorum. Cunku basindan asagi su dokerken tek koluma alip sirtini cevirip diger elimlede suyu dokuyorum. Kulaklarini kapatmaya firsatim olmuyo. Su kacarmiki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…