2015 Temmuz Anneleri

Bna kalsa yikicamsa doktra gotrduk yayildi biraz yikamayin dedi. Canim.gobegi dusucekmis oyle yikayin dedi.silme bile silin demedi biz dedik silsek bari olur dedi.bizim 8 gun.oldu gobegi fln dusmedi.
Yika iki gune duser. Bize de yikamayin dediler eve gelip 2. Gunu yikadik 6. Gunu dustu gobegimiz :)

Aynen canım çorap bırakıyorum zaten aksama kadar atletle akşam evim esiyor benim onun için ince pijama sini giydiriyorum sabah tekrar çıkarıyorum.
Yaz bebeği büyütmek biraz zor insan ne yapacağını şaşırıyor kızım ilk baharda dogdu sarıp sarmalayip yatiriyordum bunda çok değişik oldu Jersey hayırlısı allahdan zaten çok sıcaklar in bitmesine de az kaldı.

Hanımlar oğlumun gaz sancıları var bu aralar doktorunuz size ilaç tavsiye etti mi yazık yavrum hep ıkınıyo hep kıpkırmızı (

Metsil damla kullanıyorum ben 4x10 damla. Bide kimyon rezene çayı veriyorum

Aynen canım ya eskiden ağladı mı memede sakinleşirdi. Şimdi memeden korkuyor resmen. Senin sütünde tazikli mi akıyor
Bnde oyle dusunuyorum bakiorum yikayanlrun hmn dusmus .bugun gecsinde.esim gidiyo trabzona ordan bayburta ayri kalcaz 40 gun . yarin yikarz insallh.o gidince bosluk olcak bi tarafim eksik gbi kaliyo

Canım Allah kavuştursun. Bende yıkadım 7. Günde düştü. Düşünce 2 gün yıkama dediler bana. Onun dışında yıkadım hep

Haklısın canım. Birşey olursa sağlık geri gelmiyor

Mrb arkadaslar ayin 30unda sezeryanla dogum yaptim dikis yerlerimde hala sizlama oluyor bazi gunler daha fazla oluyor. Dr um 12. Gunde dikis alinirken kontrol etti iyi gorunuyor demisti. Hala agrisi olan var mi benim gibi?

ee niye o kadar bırakıyor sizi yaaa. şimdi kızınız da var yanınızda olsaydı senin de ihtiyacın olur ona
Cnm 1 eylukde seminerler basliyo.kurbn bayrminda samsunda kescez kurbani bn bayburtta yalniz kalmiyYim diye ank.kalcm.o zmna kdr .mecbur ayri olcz ne kdr annen baban fln yaninda olsada es baska bn zaten aglama modundayim surekli..

Kızlar ddoktorumuz maflor prebiyotik damla vermişti kızımın gaz sancıları için ama hiç işe yaramadı iki gün önce öyle sancısı oldu ki kuzum ağlamaktan sabahtan ikindiye kadar uyuyamadı ben de mahvoldum eşimle sağlık ocağına götürdük o da metsil damla verdi iki gündür kullanıyorum fayda etti sanki. Gerçi iki gündür kimyon suyundan da verdim o da fayda etmiş olabilir bilmiyorum. Size şunu sormak istiyorum metsil ile mafloru birlikte kullansam sizce Bi sorun olur mu? Doktoruma maflor işe yaramıyor dememe rağmen kullanmaya devam et demişti

Ah canim ya, nasil kizlar simdi? Ben gunlerdir giremedim hic maalesef bizim bebege ve banada bulasti illet hastalik. Buyuk kiz atlatti 4-5 gunde ates ciktikca ilac verdik dusurduk tam
Kurtulduk kiz iyilesti derken bebek hastlandi. 5 gun boyunca yuksek ates agizda yaralar, acillil olduk damar yollari acildi, katater takildi idrar tahlili icin birsey cikmayinca birde menenjitten suphelendiler omurilik sivisi alindi koca igneyi omuriligine soktular benim omrumden omur gitti. Zaten tek basimayim acilde esim buyuk kizla evde filan anladin halimi sanirim tum testler temiz cikti .acildeki gecenin ertesi gunu agzinda yaralarda cikinca kesin belli oldu zaten. Yavrum cok hirpalandi 5. Gun araliksiz atesten sonra ilk kez bugun ates yok cok mutluyum:) birde burada bir aylik bebege ilac vermek kesinlikle yasak. Ates dusurucu verdirmiyorlar asla neyseki emzirebildim yaralara ragmen. Emmese hastaneye yatis yapacaktik. Serum filan takilacakti birde. Cok agir gecirdik anlayacagin. Bende hastaydim ama kendim tabi umrumda degildim. Iki haftadir toplasan 10 saat uyumusumdur ama Allah gucunu veriyor iste. Annelik cok degisik birsey!!! Bu arada sabahtan beri ev bakiyoruz zaman daraldi, Allahim sen bana guc kuvvet sabir ver!!!!dort gozle annemleri bekliyorum vizelerini aldilar:) gelip beni kurtarsinlarrrrrr:) sizin bebek iyimi? Sen iyimisin??? Bu arada kocan vasektomi yaptirabilir kesin cozum. Biz oyle yapacagiz. Yan etki sifir erkeklerde. Cok gecmis olsun size de

Canım seni düşünüyordum girdim yazmışsın. Ne zor günler geçirmişsiniz öyle. Çok şükür iyileşmiş kızun.çok çok geçmiş olsun. Annenlerde geliyormuş çok şükür. Gözün aydın. Evide en kısa zamanda bulursunuz inşallah

Slm kizlar 25 gun oldu dogum yapali iki ic gundur dikis yerlerimde yesil mercimek kadarckanamalar oluyor atletimde leke leke goruyorum normal mi bu

Mrb arkadaslar ayin 30unda sezeryanla dogum yaptim dikis yerlerimde hala sizlama oluyor bazi gunler daha fazla oluyor. Dr um 12. Gunde dikis alinirken kontrol etti iyi gorunuyor demisti. Hala agrisi olan var mi benim gibi?

Arkadasim bende temmuz 19 da sezeryanla doğum yaptım.dikiş yerlerimin başlangıç ve son kısmı aciyo,agriyo bi de kabuk bağlar gibi bisey var Dr gitmedim hiç.

Arkadasim bende temmuz 19 da sezeryanla doğum yaptım.dikiş yerlerimin başlangıç ve son kısmı aciyo,agriyo bi de kabuk bağlar gibi bisey var Dr gitmedim hiç.
Size de gecmis olsun... sonucta kac kat kesik var agri olmasi bi yandan normal geliyo ama icimi rahatlatmak istedim sanirim. Cevap icin cok tesekkur ederim...

haklısın canım yaz bebeği zormuş..emzirirken çatlıyacak gibi oluyodum o sıcaklarda ki bizim ev serin oluyo güya..

iyi ki diyorum çok tulum kıyafet almamışım 2 takım aldım onları bile giydirmedim çıtıçıtlı badi bi de çorap...camda açık yatıoz..az kaldı serinler havalar biraz

canım çok geçmiş olsun..baya hastalık atlattın bu son olur inşallah..bebişine de kıyamam canım benim ya..Rabbim sana da güç versin annenler yetişssin yardımına bir an önce..

Aynen canım bende senin gibi fazla bişey almadım zaten onları giyene kadar büyükler olmicak hiçbiri

G Gizemm59 nerelerdesin canım. Hiç girmiyorsun. İşe dönüşler başlayınca buraların yoğunluğu artacak sanırım evde bebekle ilgilenmekten kimsenin vakti kalmıyor :) çoğu arkadaş girmiyor.

Süt dolunca göğüslerim acı ağrı arası bir sızı oluyor. Kızım uyanmasa bile acıdan uyanıhorum. Bakıyorum o emmek istemiyor bende kalkıp sağıyorum. Sonta o uyanınca yine kalkıyorum. Uykum çok bölünüyor. İşe başlayana kadar düzene girsek bari

Aynen canım bende senin gibi fazla bişey almadım zaten onları giyene kadar büyükler olmicak hiçbiri

Bende yarım kollu ve çorapla tutuyorum. Bilseydim 1 tane uzun kollu takım alırdım. 4-5 tane almışım hangi akılla aldıysam. 1 hafta giydirdim sadece. Bu ay sonu serinler hava o zaman da bunlar olmaz zaten. Bide benim ki 2800 doğdu. Herşey büyüktü kuzuma

kızlar kimyonlu suyu her defasında taze mi hazırlıyosunuz yoksa hazıtladığınızı mı veriyosunız hün içinde?

kızlar kimyonlu suyu her defasında taze mi hazırlıyosunuz yoksa hazıtladığınızı mı veriyosunız hün içinde?

Canım ben 1 kupa yapıyorum 2-3 çay kaşığı kızıma veriyorum kalanı ben içiyorum. İçemezsem bazen beklemişindendr verdiğim oluyor. Genelde taze veriyorum ama

Evet canım ediyor. Alt değiştiremiyor sadece. Ben yürüyorum işimi filan yapıyorum ama arada ağrılarım oluyor. Bugünümüze şükür
ah canım ya valla çok zor hele bebek
Çok şükür kızlar iyileşti bebekte bişey yok hamd olsun
Inş ev bulursun biranönce. Bebeğinde sende toparlanırsın umarım keşke elimden bişey gelse böle tanımasakta normalde burda insan akraba dan yakın görüyo bazen aynı zorlukları geçirince. Inş geçicek bugünler bi bakmışız üniverste ye gidiyorlar
Eşim yapmazki ona kalsa daha çocuk istiyo bakıcam artık konuşurum bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…