2015 Temmuz Anneleri

Kizlar bebislere su veriyor musunuz. Kimi anne sutu yeter diyo.kimi yazin hava sicak gunde bir kac cay kasigi ver diyo.kimi bebegini dr a goturmus bobrekleri susuz kalmis demis dr . vermek lazim demis . ben emziriyorum ama kafam karisti
Yok canım sadece anne sütü veriyorum genelde mama kullananlar veriyor anne sütünün yüzde sekseni su zaten

Canım okuyun Bebişi birde sütun geldi artık tamamen değilmi agliyormu çok. . İşitme testi nasıl gecti

Canım sanırım biberonda baya alışmış bebek sen vaz geçme biberonda verme usanmadan sürekli agzina memeni ver elbet alır tembellik yapıyor minik tanzikli içmeye alışmış

Canım okuyun Bebişi birde sütun geldi artık tamamen değilmi agliyormu çok. . İşitme testi nasıl gecti
Okudu babam yari hocadr bnm.okudu onun basi agrimata bssldi dedi cok nazar olmus esim okudu surekli,geldi cnm sutum yettigini dusunuyom.ins.yetiyodr.isitme testini ikincide ilk basta gebe gecemedi .az o aleti yan cvrdi kadin sonuc verdi.cokbsukur duyuyo dsdi .iki gun onun stresinide cektim.esim de bna kizdi aksam.bn biliodum boyle olacagini diye agzina feleni dedi.altran alttanda annene kiziyo komzulra nie gostriyo diye.aglicm da zor tutuyorum kndimi.kiz uyanmasin diye ustumu bile ortmedim ses olur fln diye..bisey yemis vucudumu heo kabarmis simdi gordum

Bide kizkar bnm bebegim dunden beri iki kere oksurdu usuttummu acaba ya.doktrun dedigi gbi zibin giydiriyorum ince batranuye.kndisi corabini fln ayagindan.itiyo.doktrda onmli degil dedi.ondnmi usuttukmu noldu ya hafifte burnu akiyo gbi .

Kizlar bebislere su veriyor musunuz. Kimi anne sutu yeter diyo.kimi yazin hava sicak gunde bir kac cay kasigi ver diyo.kimi bebegini dr a goturmus bobrekleri susuz kalmis demis dr . vermek lazim demis . ben emziriyorum ama kafam karisti
Ben su veriyorum. Nekadar olsa suyun yeri baska. Pamukcuk oluyo zaten agzi su verilmezse

Maya efe post: 42171568 .!.:
Buarada kaynatılıp sogutulmus su veriyorum cnm. Aile hekimide su ver dedi zaten. Hem sarılık olmasını da engelliyomus.

Kızlarya araç tutmasına kesin çözüm yok mu ya
Arabayla yolculuk kabus oluyo kızları araba tutuyo
Canım bi ilaç var ama doktor yazıyo reçeteli. Hamileler kullanabiliyo bana hamileyken doktor vermişti. Çocuklar içinde vardır muhakkak.

Canım bi ilaç var ama doktor yazıyo reçeteli. Hamileler kullanabiliyo bana hamileyken doktor vermişti. Çocuklar içinde vardır muhakkak.
İlaç o anlık ama ya bizede metpamid verdiler ama bazen etki etmiyo 20 dakikalık yolda bile mahfolıyor çocuklar

Kizkr isilige ne iyi gelir .dun gece fln biseyi yoktu sabh baktik gogusunun orasi kipkirmizi olmus annm isilik dedi ama.buscopan kullndim acaba bebege omu alerji etti ki dojrr verdi hos o ilacida.

Canım resmen benim kızımı anlatmışsın. Bende ilaçlı mr çektirdim. O gün biberondan içti. Şimdi memede kıyamet kopuyor. 2 yudum çekiyor kızarana kadar ağlıyor. Dik tutuyorum susuyor aranmaya başlıyor. Emzirme pozisyonuna alınca yine çığlık... bende çok üzülüyorum. Gece 2 kere uyanıyor. İlk uyanmasında uyku sersemi emip uyuyor. 2.de 3-5 atası kalkıyor. Emiyor 5dk sonra yine aynı kriz 3 saat zor oyalayıp sonunda sağıp veriyorum. Çok zor. Çözüm bulursak haberleşelim. Şuan sadece uyku sersemi vermeyi buldum

Canım benim yavrucagi nasıldı nazar laminat kırkı çıkana kadar kimseyi kabul etme canım annen de bu konuda sana anlayış gostersin kötü göz var nazar bu allah korusun Bebişi. . Canım masalak tabikide yeter sütun allahın izniyle bol bol olsun hepimizin sütleri..
Eşinde endişe etti sanırım ama sana bu kadar yüklenmesin sen napabilirsin ki sonuçta misafir gelince kovamazsin ama gelmek isteğen olursa da bundan sonra annen kabil etmesin en azından kırkı çıksın bi bebeğin. .
Sivri sinek ısırması olabilir iki gecedir benim odada var yakalayamadim her yerimi yedi pislik

Kizkr isilige ne iyi gelir .dun gece fln biseyi yoktu sabh baktik gogusunun orasi kipkirmizi olmus annm isilik dedi ama.buscopan kullndim acaba bebege omu alerji etti ki dojrr verdi hos o ilacida.

Canım yıkamaya çalış birde çok giydirme. Ben bepanthol sürmüştüm

Bide kizkar bnm bebegim dunden beri iki kere oksurdu usuttummu acaba ya.doktrun dedigi gbi zibin giydiriyorum ince batranuye.kndisi corabini fln ayagindan.itiyo.doktrda onmli degil dedi.ondnmi usuttukmu noldu ya hafifte burnu akiyo gbi .
Canım benim olanda Öksürüyor hemde sanki ciğer lerden gelir gibi ama doktora dedim gidince normal havalar sıcak nemli ondan dedi.. Yenidoğanda ilk zamanlar burnu akar hapşu ru öksürük endişe etmeyin demişti doktor ama kafana çok takılır doktoru ara sor bi ne dicek bakalim

Kızlar nasılsınız. Bugün annem gitti. İlk defa kızımla yalnız kaldık. Çok ağladım annemin arkasından halbuki aynı şehirdeyiz. Şimdi k.v gelecekmiş oturmaya arkadaşınla. Akşam da kayınpeder filan yemeğe gelecekler.

Canım isilek se eğer hergün yıkama tavsiye ederim yılanın bebekler çok rahatliyor. Eğer ilactansa bilemem bi içindeki prospektusunu oku bakalım yan etkileri neler

Canım isilek se eğer hergün yıkama tavsiye ederim yılanın bebekler çok rahatliyor. Eğer ilactansa bilemem bi içindeki prospektusunu oku bakalım yan etkileri neler
Gobek bagimiz dismedi.diye yikayamiyiruz.yikamayin dediler.ilacin icinde emziren anneler kullnmasin diyor.hamileker ici.de oyle.snrada dojtra danisin diyor.iki gun.oncede bi tane icmistim dun biseyi yojtu bugun sbh oldu buscopen verdi dojtr .bilio emzirdigimide

Canım doktor verdiyse biliyor dediğin gibi eğer özel se gittiğin doktor bi ara canım fazla geç olmadan ilaçtan olabilirmi de..
Canım bize yikamayin demesine hatta hastaneden cikmadan gün aşırı yikayabilirsin hergün mutlaka yıka dediler bana göbek bağınada bişey olmadı 7. Gün düştü minik prenses yıkanmadigi içinde huysuzlanir bana sorarsan yıka derim ben göbek bağını da banyodan sonra güzelce kurula allahın izniyle hiç birşey olmaz rahatlar bebeğin ben hep öyle yaptım

Kızlar ben suyu ilk baş verdim sonra sulara güvenilmiyor ki, kaynatma da nereye kadar ateşlendi gibi oldu korktum , enfeksiyon fikankapar diye,şimdi kestim ama demek su ihtiyacı karşılanıyor , cesaret edemedim vermedim ama suların temizliğine güvensem vermek isterim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…