- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #64.281
Küçük Cezve varya ben onu tam agzina kadar doldurma kaynatıp ver canım inşallah faydasını gorursunNe kadar suya koyayim bunlari
Yok canım sadece anne sütü veriyorum genelde mama kullananlar veriyor anne sütünün yüzde sekseni su zatenKizlar bebislere su veriyor musunuz. Kimi anne sutu yeter diyo.kimi yazin hava sicak gunde bir kac cay kasigi ver diyo.kimi bebegini dr a goturmus bobrekleri susuz kalmis demis dr . vermek lazim demis . ben emziriyorum ama kafam karisti
Canım okuyun Bebişi birde sütun geldi artık tamamen değilmi agliyormu çok. . İşitme testi nasıl gectiKizkr bmm bebegim uyumuyo 6 saat oldu ikindi gbi anneminnkomsulri geldi o saatten beri bebege bisey oldu uyumuyo.annme kiziyorum tum herkes girsun.istiyo gordu noldu.esimde bna kiziyo cocugu gosteriyon onune gekebe nazar olck diye.konusmuyo bnmle cocuk uyumadi diye
Canım sanırım biberonda baya alışmış bebek sen vaz geçme biberonda verme usanmadan sürekli agzina memeni ver elbet alır tembellik yapıyor minik tanzikli içmeye alışmışyaaa arkadaşlaar oğlum resmen memeyi emmiyor, 2 gündür evde savaş yapıyoruz neredeyse. memeyi ağzına alıyor bir kere emerse emiyor sonra bağıra bağıra ağlamaya başlıyorçok üzülüyorum. benim göğüs ucum çok çok yara olmustu doğumdan beri sağarak biberonla verdim ama memeyi de hic bıraktırmadım hergün biraz veriyordum. yine de biberon istiyor bunu anladığımdan beri vermeyeyim diye uğraşıyorum bazen ağlamaktan uyuyakalıyor, bazen de çok ağladığı için biberonla vermek zorunda kalıyorum her zaman da sağılmış süt olmuyor mama vermek zorunda kalıyorum. Var mı boyle olup yeniden memeyi emen?? tanıdıklarınızda falan da varda bir yöntem söyleyin de yapayım. biberonun ucunu göğsüme takmayı bile düşünüyoooorum
Okudu babam yari hocadr bnm.okudu onun basi agrimata bssldi dedi cok nazar olmusCanım okuyun Bebişi birde sütun geldi artık tamamen değilmi agliyormu çok. . İşitme testi nasıl gecti
Ben su veriyorum. Nekadar olsa suyun yeri baska. Pamukcuk oluyo zaten agzi su verilmezseKizlar bebislere su veriyor musunuz. Kimi anne sutu yeter diyo.kimi yazin hava sicak gunde bir kac cay kasigi ver diyo.kimi bebegini dr a goturmus bobrekleri susuz kalmis demis dr . vermek lazim demis . ben emziriyorum ama kafam karisti
Buarada kaynatılıp sogutulmus su veriyorum cnm. Aile hekimide su ver dedi zaten. Hem sarılık olmasını da engelliyomus.Maya efe post: 42171568 .!.:Kizlar bebislere su veriyor musunuz. Kimi anne sutu yeter diyo.kimi yazin hava sicak gunde bir kac cay kasigi ver diyo.kimi bebegini dr a goturmus bobrekleri susuz kalmis demis dr . vermek lazim demis . ben emziriyorum ama kafam karisti
Canım bi ilaç var ama doktor yazıyo reçeteli. Hamileler kullanabiliyo bana hamileyken doktor vermişti. Çocuklar içinde vardır muhakkak.Kızlarya araç tutmasına kesin çözüm yok mu ya
Arabayla yolculuk kabus oluyo kızları araba tutuyo
İlaç o anlık ama ya bizede metpamid verdiler ama bazen etki etmiyo 20 dakikalık yolda bile mahfolıyor çocuklarCanım bi ilaç var ama doktor yazıyo reçeteli. Hamileler kullanabiliyo bana hamileyken doktor vermişti. Çocuklar içinde vardır muhakkak.
yaaa arkadaşlaar oğlum resmen memeyi emmiyor, 2 gündür evde savaş yapıyoruz neredeyse. memeyi ağzına alıyor bir kere emerse emiyor sonra bağıra bağıra ağlamaya başlıyorçok üzülüyorum. benim göğüs ucum çok çok yara olmustu doğumdan beri sağarak biberonla verdim ama memeyi de hic bıraktırmadım hergün biraz veriyordum. yine de biberon istiyor bunu anladığımdan beri vermeyeyim diye uğraşıyorum bazen ağlamaktan uyuyakalıyor, bazen de çok ağladığı için biberonla vermek zorunda kalıyorum her zaman da sağılmış süt olmuyor mama vermek zorunda kalıyorum. Var mı boyle olup yeniden memeyi emen?? tanıdıklarınızda falan da varda bir yöntem söyleyin de yapayım. biberonun ucunu göğsüme takmayı bile düşünüyoooorum
Canım benim yavrucagi nasıldı nazar laminat kırkı çıkana kadar kimseyi kabul etme canım annen de bu konuda sana anlayış gostersin kötü göz var nazar bu allah korusun Bebişi. . Canım masalak tabikide yeter sütun allahın izniyle bol bol olsun hepimizin sütleri..Okudu babam yari hocadr bnm.okudu onun basi agrimata bssldi dedi cok nazar olmusesim okudu surekli,geldi cnm sutum yettigini dusunuyom.ins.yetiyodr.isitme testini ikincide ilk basta gebe gecemedi .az o aleti yan cvrdi kadin sonuc verdi.cokbsukur duyuyo dsdi .iki gun onun stresinide cektim.esim de bna kizdi aksam.bn biliodum boyle olacagini diye agzina feleni dedi.altran alttanda annene kiziyo komzulra nie gostriyo diye.aglicm da zor tutuyorum kndimi.kiz uyanmasin diye ustumu bile ortmedim ses olur fln diye..bisey yemis vucudumu heo kabarmis simdi gordum
Kizkr isilige ne iyi gelir .dun gece fln biseyi yoktu sabh baktik gogusunun orasi kipkirmizi olmus annm isilik dedi ama.buscopan kullndim acaba bebege omu alerji etti ki dojrr verdi hos o ilacida.
Canım benim olanda Öksürüyor hemde sanki ciğer lerden gelir gibi ama doktora dedim gidince normal havalar sıcak nemli ondan dedi.. Yenidoğanda ilk zamanlar burnu akar hapşu ru öksürük endişe etmeyin demişti doktor ama kafana çok takılır doktoru ara sor bi ne dicek bakalimBide kizkar bnm bebegim dunden beri iki kere oksurdu usuttummu acaba ya.doktrun dedigi gbi zibin giydiriyorum ince batranuye.kndisi corabini fln ayagindan.itiyo.doktrda onmli degil dedi.ondnmi usuttukmu noldu ya hafifte burnu akiyo gbi .
Canım isilek se eğer hergün yıkama tavsiye ederim yılanın bebekler çok rahatliyor. Eğer ilactansa bilemem bi içindeki prospektusunu oku bakalım yan etkileri nelerKizkr isilige ne iyi gelir .dun gece fln biseyi yoktu sabh baktik gogusunun orasi kipkirmizi olmus annm isilik dedi ama.buscopan kullndim acaba bebege omu alerji etti ki dojrr verdi hos o ilacida.
Gobek bagimiz dismedi.diye yikayamiyiruz.yikamayin dediler.ilacin icinde emziren anneler kullnmasin diyor.hamileker ici.de oyle.snrada dojtra danisin diyor.iki gun.oncede bi tane icmistim dun biseyi yojtu bugun sbh olduCanım isilek se eğer hergün yıkama tavsiye ederim yılanın bebekler çok rahatliyor. Eğer ilactansa bilemem bi içindeki prospektusunu oku bakalım yan etkileri neler
Canım doktor verdiyse biliyor dediğin gibi eğer özel se gittiğin doktor bi ara canım fazla geç olmadan ilaçtan olabilirmi de..Gobek bagimiz dismedi.diye yikayamiyiruz.yikamayin dediler.ilacin icinde emziren anneler kullnmasin diyor.hamileker ici.de oyle.snrada dojtra danisin diyor.iki gun.oncede bi tane icmistim dun biseyi yojtu bugun sbh oldubuscopen verdi dojtr .bilio emzirdigimide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?