- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #63.981
ben kullanıyorum canım benim bebeğimde 27 günlük hergün banyo yapıyor :)kızlar aselam nasılsınız benim günlerim çok ygun bebek hiç zaman bırakmıyo 20 günlük oldu oğlum gece uykusu çok az kafam gidiyor valla bazen unutuyrum onu çok zorluyor. uykusuzluk.kaç güne bir banyo yaptırıyorsunuz kızlar birde gebelikte kullandığımız demir ilacına devam dedi dr siz kullanıyormusunuz
ya havalar sıcak hergünde yıkamaktan korkuyorum üsürse diye zaten yeni öğrendim 3 kez yaptırdım tek başıma suyu seviyo oğlum allahtanben kullanıyorum canım benim bebeğimde 27 günlük hergün banyo yapıyor :)
ya havalar sıcak hergünde yıkamaktan korkuyorum üsürse diye zaten yeni öğrendim 3 kez yaptırdım tek başıma suyu seviyo oğlum allahtan
Bnmdevoyle cnm sundure sundure veriyorum bi sekilde.senin.bebek.isitme testinden gectimi bnm kiz bi kulktan gecemedi.moralim cok bozuldusol gogsumu emiyo ama sagi ememiyo malesef ucu hic yok gogus ucu cikariciyla beceremedim ya
Benimkide 1inden gecio 1inden kalmisti. Doktor kirler tikayabilir olabilir dedi. 1haftalikken gittik ondan da gecti. Korkma seninkindede bisey yoktur canm. Boyle herseyede moralini bozma cok evhamlisin.Bugun.isitme testi yaptrdik birinden ge ti digeri.den gecenedi 4 gun.oldu dogali moralim bozuldu yaiki gun snra bi daha gidicez.hafif masaj yap dedi ama hadi gecemezse ya.cok uzuldum.doktrda kafasi yamuk bu cocugun dedi hep soluna mi yayiyo diyo iki tarafada yatriyorum 4 gunde hangi ara yamulfu kafadi anlmdimki.bizim gbi gecmeyipde ikincide isitmeden gecn varmi
Hergun yika canm. Biz bile bunaliyoruz sicaktan. Bebiste sikiliyodur. Oda rahatlasin. Hasta falan olmaz. Banyodan sonra body sinin ustune 1kat daha giydir. 2saat oyle kalsin. Sonra cikar yine body le kalsin. Ben oyle yapiyorum. Demiri de doktor 40gun kullan dedi iciyorum bendekızlar aselam nasılsınız benim günlerim çok ygun bebek hiç zaman bırakmıyo 20 günlük oldu oğlum gece uykusu çok az kafam gidiyor valla bazen unutuyrum onu çok zorluyor. uykusuzluk.kaç güne bir banyo yaptırıyorsunuz kızlar birde gebelikte kullandığımız demir ilacına devam dedi dr siz kullanıyormusunuz
Canım benim bebeğim 3 temmuzda doğdu 4 temmuzda hastaneden çıkmadan yaptılar geçemedi. Sonra ayın 20sinee çağırdılar geçti. Sizi hemen çağırmışlar belki biraz zaman geçince geçer senin bebeğin deBugun.isitme testi yaptrdik birinden ge ti digeri.den gecenedi 4 gun.oldu dogali moralim bozuldu yaiki gun snra bi daha gidicez.hafif masaj yap dedi ama hadi gecemezse ya.cok uzuldum.doktrda kafasi yamuk bu cocugun dedi hep soluna mi yayiyo diyo iki tarafada yatriyorum 4 gunde hangi ara yamulfu kafadi anlmdimki.bizim gbi gecmeyipde ikincide isitmeden gecn varmi
Canım bizim üçüncüde geçti merak etme, banyo yaptırın üç gün sonra gelin demişlerdi, meğer kir varmış çok şükür banyoda gitmiş. Sen de merak etme atlatırsınız sizdeBugun.isitme testi yaptrdik birinden ge ti digeri.den gecenedi 4 gun.oldu dogali moralim bozuldu yaiki gun snra bi daha gidicez.hafif masaj yap dedi ama hadi gecemezse ya.cok uzuldum.doktrda kafasi yamuk bu cocugun dedi hep soluna mi yayiyo diyo iki tarafada yatriyorum 4 gunde hangi ara yamulfu kafadi anlmdimki.bizim gbi gecmeyipde ikincide isitmeden gecn varmi
Insallh cnm.ne bilim ya doktr flnda bi acayip konustu moralimizi bozdulr.insana kndini suclu hissettiriyolr sagolsunlr.Benimkide 1inden gecio 1inden kalmisti. Doktor kirler tikayabilir olabilir dedi. 1haftalikken gittik ondan da gecti. Korkma seninkindede bisey yoktur canm. Boyle herseyede moralini bozma cok evhamlisin.
Bizim gobek bagi dusmedigi icin yaptrmdik daha.baska hast.gittik orsaki dojtr yaptr dedi ama kndi doktruna soruo yaptiririm .ins.gecer cnm.Canım bizim üçüncüde geçti merak etme, banyo yaptırın üç gün sonra gelin demişlerdi, meğer kir varmış çok şükür banyoda gitmiş. Sen de merak etme atlatırsınız sizde
Bizim dogum yaptigimiz hastanede yapmiyolrmis persembeyede cagrdilr isitmeyi siz yaptrcksinizdedilr yoksa belki biraz beklerdik iki gun snra geri gidicz bakalim i.s.gecti derde bizde raht dderz.seslerede oyle tepki vermiyo pek.o yizdnde stres oldumCanım benim bebeğim 3 temmuzda doğdu 4 temmuzda hastaneden çıkmadan yaptılar geçemedi. Sonra ayın 20sinee çağırdılar geçti. Sizi hemen çağırmışlar belki biraz zaman geçince geçer senin bebeğin de
Cnm bugun doktora gittik PARANOX fitil verdi.cok zorda kalirsaniz kullanin dedi.Evet canım birde günler geçtikçe üzülmenin yanı sıra insanın sinirleride yıpranıyo
ELEKTRIKLIDEN CANIM.COK MEMNUNUMPeki senin elektrikliden mi bende alıyım o zaman sütüm boş yere akıp gidiyor
Anladım canım o zaman birini sağar birini emzirirsin. Üzme kendini. Bu emzirme işi ilk günler çok can sıkıcı oluyo. Sonra düzene giriyo bi şekilde, kendine stres yapma.sol gogsumu emiyo ama sagi ememiyo malesef ucu hic yok gogus ucu cikariciyla beceremedim ya
Ya onu eniştem de söyledi( çocuk doktoru) ama biz haftada bir kaç gün delirecek gibi oluyoruz onkadar uzun süre ağlıyo ki! hangisinde kullanayım? Bir kerelik bir şey olsa fitil kullanalım gitsin. Bakalım 2 gün oldu biogaia ya başladık. Etki ederse söylerim.Cnm bugun doktora gittik PARANOX fitil verdi.cok zorda kalirsaniz kullanin dedi.
Canım bizimde öyle oldu ilk başta sonra geçti ama. Sıkma canını bizim doktorun kendi bebeği 15. Günde geçmiş.Bugun.isitme testi yaptrdik birinden ge ti digeri.den gecenedi 4 gun.oldu dogali moralim bozuldu yaiki gun snra bi daha gidicez.hafif masaj yap dedi ama hadi gecemezse ya.cok uzuldum.doktrda kafasi yamuk bu cocugun dedi hep soluna mi yayiyo diyo iki tarafada yatriyorum 4 gunde hangi ara yamulfu kafadi anlmdimki.bizim gbi gecmeyipde ikincide isitmeden gecn varmi
Ins.cnm valla doktra da sinir oldum cocuktada boyle dedi iyice gerildimCanım bizimde öyle oldu ilk başta sonra geçti ama. Sıkma canını bizim doktorun kendi bebeği 15. Günde geçmiş.
evet canim baya cansikici bebegimcin napalim katlanicazAnladım canım o zaman birini sağar birini emzirirsin. Üzme kendini. Bu emzirme işi ilk günler çok can sıkıcı oluyo. Sonra düzene giriyo bi şekilde, kendine stres yapma.
gecti canim cok sukur tekrar yaptirmadinmiBnmdevoyle cnm sundure sundure veriyorum bi sekilde.senin.bebek.isitme testinden gectimi bnm kiz bi kulktan gecemedi.moralim cok bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?