2015 Temmuz Anneleri

Bugun.isitme testi yaptrdik birinden ge ti digeri.den gecenedi 4 gun.oldu dogali moralim bozuldu ya iki gun snra bi daha gidicez.hafif masaj yap dedi ama hadi gecemezse ya.cok uzuldum.doktrda kafasi yamuk bu cocugun dedi hep soluna mi yayiyo diyo iki tarafada yatriyorum 4 gunde hangi ara yamulfu kafadi anlmdimki.bizim gbi gecmeyipde ikincide isitmeden gecn varmi

ben kullanıyorum canım benim bebeğimde 27 günlük hergün banyo yapıyor :)

Benimkide 1inden gecio 1inden kalmisti. Doktor kirler tikayabilir olabilir dedi. 1haftalikken gittik ondan da gecti. Korkma seninkindede bisey yoktur canm. Boyle herseyede moralini bozma cok evhamlisin.

Hergun yika canm. Biz bile bunaliyoruz sicaktan. Bebiste sikiliyodur. Oda rahatlasin. Hasta falan olmaz. Banyodan sonra body sinin ustune 1kat daha giydir. 2saat oyle kalsin. Sonra cikar yine body le kalsin. Ben oyle yapiyorum. Demiri de doktor 40gun kullan dedi iciyorum bende

Canım benim bebeğim 3 temmuzda doğdu 4 temmuzda hastaneden çıkmadan yaptılar geçemedi. Sonra ayın 20sinee çağırdılar geçti. Sizi hemen çağırmışlar belki biraz zaman geçince geçer senin bebeğin de

Canım bizim üçüncüde geçti merak etme, banyo yaptırın üç gün sonra gelin demişlerdi, meğer kir varmış çok şükür banyoda gitmiş. Sen de merak etme atlatırsınız sizde

Benimkide 1inden gecio 1inden kalmisti. Doktor kirler tikayabilir olabilir dedi. 1haftalikken gittik ondan da gecti. Korkma seninkindede bisey yoktur canm. Boyle herseyede moralini bozma cok evhamlisin.
Insallh cnm.ne bilim ya doktr flnda bi acayip konustu moralimizi bozdulr.insana kndini suclu hissettiriyolr sagolsunlr.

Canım bizim üçüncüde geçti merak etme, banyo yaptırın üç gün sonra gelin demişlerdi, meğer kir varmış çok şükür banyoda gitmiş. Sen de merak etme atlatırsınız sizde
Bizim gobek bagi dusmedigi icin yaptrmdik daha.baska hast.gittik orsaki dojtr yaptr dedi ama kndi doktruna soruo yaptiririm .ins.gecer cnm.

Bizim dogum yaptigimiz hastanede yapmiyolrmis persembeyede cagrdilr isitmeyi siz yaptrcksinizdedilr yoksa belki biraz beklerdik iki gun snra geri gidicz bakalim i.s.gecti derde bizde raht dderz.seslerede oyle tepki vermiyo pek.o yizdnde stres oldum

sol gogsumu emiyo ama sagi ememiyo malesef ucu hic yok gogus ucu cikariciyla beceremedim ya
Anladım canım o zaman birini sağar birini emzirirsin. Üzme kendini. Bu emzirme işi ilk günler çok can sıkıcı oluyo. Sonra düzene giriyo bi şekilde, kendine stres yapma.

Cnm bugun doktora gittik PARANOX fitil verdi.cok zorda kalirsaniz kullanin dedi.
Ya onu eniştem de söyledi( çocuk doktoru) ama biz haftada bir kaç gün delirecek gibi oluyoruz onkadar uzun süre ağlıyo ki! hangisinde kullanayım? Bir kerelik bir şey olsa fitil kullanalım gitsin. Bakalım 2 gün oldu biogaia ya başladık. Etki ederse söylerim.

Canım bizimde öyle oldu ilk başta sonra geçti ama. Sıkma canını bizim doktorun kendi bebeği 15. Günde geçmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…