- Konu Sahibi Hedef65tir
- #63.941
[QU yekruye post: 42110040, member: 541184"]Cnm elektrikli süt sağma makinesi al. Ben cok faydasını gördüm. Hem sütün çabuk geliyo. Hem bebis aç kalmıyo. Hem gecede falan emzirmek zor gelirse sağdığım sütü Dr. Browns' un doğal süt akışlı biberonuyla veriyorum. Memeyide bırakmıyo. Gündüz beni emiyo. Gece anne sütünü biberonla 1 dk. da alıyo Aç ve susuz kalırsa sarılık olur Allah korusun. Ben genede Aptamilin 1 numara mamasıni aldım. Bazen zorda kalırsam ondanda veriyorum.[/QUOTE]
Bizde aptamil aldk cnm.mecbur kldim iki gece 60 ml diyosa bn 15-20ml verdim az olsun dedim bi yandan daxemzirmeye calistim.kabuz oldu sanirim.yapmiyo kajasini.[/QUOTE]
Az geldigi icinde kaka yapmiyo olabilir cnm. Sen 60 cc diyosa ver bence. Korkma. Mama alinca seni emmeyi birakmaz annesi Adini ne koydunuz ?
Bizde aptamil aldk cnm.mecbur kldim iki gece 60 ml diyosa bn 15-20ml verdim az olsun dedim bi yandan daxemzirmeye calistim.kabuz oldu sanirim.yapmiyo kajasini.[/QUOTE]
Az geldigi icinde kaka yapmiyo olabilir cnm. Sen 60 cc diyosa ver bence. Korkma. Mama alinca seni emmeyi birakmaz annesi Adini ne koydunuz ?