2015 Temmuz Anneleri

canim ben 6 agustos 01:30 normal dogumla kizimi kucagima aldim :) gozun aydin sendr dogirmussum :) nasil bir mutlulik tarifi yok bebegime hayranim :)
Canim seninde gozun aydin.sen ne guzel norml yapmisdin bn mecburen sezeryan.oldum sen gurmeyince dogurdun sanmistim.o zmn.aynn bugunlerimize sukur.

Ayagindaki corabi clikartiyo kndi bndevatagindan oyle tulbenti hafif kundk gbi yaptim ya kapisini aciyom ya penceresini.ceryam.yapmasin amn usutmesin diye sekilden sekle giriyorum.annmde unutmus bebek bakmayi sanki yeniden bakiyo :)
Ya sorma canımbenim annrmde ben size yumurta yedirirdim falan diyo şoka giriyorum bence hatırlamıyolar bile malum 32 sene olmuş annem beni doğuralı

Kızlar geçen hafta kolik denen illetle tanıştım. Aksam 6 da başladı ağlamaya 11 de sustu sonunda ama kendi de bitti beni de babasini da bitirdi.intte araştırdım care yok gibi görünüyor. Bi de size sorayım dedim

kizlar gogus ucum yok bebegim almiyor sagip veriyorum mecbur bir cozumu varmi bunun
Canım göğüs ucu çıkarıcılar var işe yaramıyor mu? Bir de doktor bana sağarsan 4 ay sonra sütün kesilir emzie dedi. Emziriken progesteron hormonu salgılanıyormuş. Hatta bebeğin elleri göğüse değmeliymiş. Bence 5 dk sağ ucun çıkar sonra bebeği emzir.

Canım hoşgeldin kolik çıkmazına bebeğim 20 gün önce kolik oldu hergün ağlıyorum onla. Susmuyo gün oluyo 6-7 saat her uyanık olduğunda ağlıyo. Malesefçözğmü yokmuş. 3. Auda kendi geçiyomuş. Şuruplar var hiç biri bir işe yaramıyo yinede aguline veya nurs harveys gibi bi şurup alıp deneyenübilirsin. Biz dün gece nöbetçi ezcane bulup biogaia damla aldık. O kadar çaresiziz ki... Saç kurutma malinası açmayı deneyebilirsin bizde işe yaramadı. İki şey var benim kızımı susturan bir kundak ikincisi arabayla gezmek.

Canım ya Allah yardımcımız olsun.insanin elinden bir şey gelmemesi ve onun ağlamasıni izlemek çok kötü bir duygu.

Yeni dogan bebek kac dakika emmeli kizlar.
Canım ilk bir ay bebek saatini kendi bilemez sen 2-3 saatte bir uyandırıp emzireceksin yoksa kan şekeri düşüyormuş. Sonra kendisi alışıp o vakitlerde uyanıyo zaten.

Son düzenleme:
kirgincicekler ve MinikKelebegimm . Ben.hala dogurmadim sizde durumlr nedr sancim fln.hic biseyim yok.ogln sonuna gidicem hastaneye ne dicek bilmiyorum.
Canım mesajını yeni görüyorum anca fırsat bulabildim girmeye. 40+2 de doğum yaptım. Doğum kendiliğinden başladı ve normal oldu. Çok şükür ikimizde iyiyiz kızımla sizde durumlar nasıl. O kadar çok yazı geçmişi var ki hepsine göz atacak zamanım yok

kizlar gogus ucum yok bebegim almiyor sagip veriyorum mecbur bir cozumu varmi bunun

benimde sağ meme ucu yoktu bebeğim emmiyordu silikon meme ucu kullandım 4-5 gün. daha sonra bebek silikon meme ucuyla emerken kendi meme ucumda çıktı. şimdi sorunumuz kalmadı çok şükür silikon meme ucu olmadan emziriyorum artık. sağmadan daha iyi

kızlar yaoğlumun altını her açtığımda ya çiş ya kaka yapıyorb her yere bu durumu nasıl çözebilirim hayır yani yavrucak kendi yüzüne bile yapıyor
Benim oğluşum da altını açınca yapıyor en iyisi hızlı olmak ve peçete tutmak kızım oğlum isedikce kahkahalar atıyor her yerimiz CIS oluyordu ama artık akillandik
Anneler acil yardım sütüm çok azaldı napıcam ne yesem süt olur ?
Canım sıvı tuket ben atarsan rezene aldım onu içiyorum birde aktardı milk tee diye emziren anneler için çay vardı onu kullandım birde söyle bişey yaptım oğlum emdikten sonra sut üretimi artik diye peşine sağdim mememi bazen günde bir bazen iki defa dene bak bir kaç güne fark edersin zaten bi sızlıyor.. böyle yapınca sinyal gidiyormuş sut yetmiyor diye daha fazla üretim yapmaya başlıyor memeler
Canım sıkma canini hersey yoluna girer inşallah annemler gelince bi Mevlüt felan okutün evde iyi gelir rabbim yardımcın olsun
Guzel anneler bugun 32 gunumuz bitiyor 1 aylik asimizi olduk yawrum aglayinca icim gitti 1.300 gram almis oglum bu demek oluyorki yumusak goguste de bol bol sut oluyormus emzirmeye devam arkadaslar gak dese meme guk dese meme :)
Hay maşallah tosuncuk olacak allah nazarardan sakınsın minik paşa yi.. Aynen öyle gak guk meme vercez allahın izniyle çok sevindim bakalım yarında bizim randevumuz var ne dicek doktor
Maşallah canım daha bundan sonra korkma gelir sütun hiç kafana takma güzel sıcak bi duş al fosur fosur olur memelerin göğüs pompası al lazım olacak ben avent manuel olandan aldım çok memnun kaldım.
Aman canım sen dikkat et ne olur nolmaz dikisler önemli dikkat etki birdaha dikti işi olmasin

Canım ilk bir ay bebek saatini kendi bilemez sen 2-3 saatte bir uyandırıp emzireceksin yoksa kan şekeri düşüyormuş. Sonra kendisi alışıp o vakitlerde uyanıyo zaten.
Hemsirede oyle dedi bazi doktrlrda kndi uyanir iste sen uyndrma diyomusds.bn de bazen yxuluyorum derin.daliyo hele mama fln.yiyip karni tam doyduysa ondn bilmdim napsam.

OTE="yekruye, post: 42084758, member: 541184"]Sagol cnm bnm.cok sukur kavusturana.mama vermk istemiyorum ama agliyo acliktan.uyumuyods artik.sari su geliyo ya onu vermeye calisiyorum.sutum gelirse bide tadindan yenmicek.sicak hava da cok cabuk sarilik olurmus.obyuzden kiyamiuorum kizima[/QUOTE]
Cnm elektrikli süt sağma makinesi al. Ben çok faydasını gördüm. Hem sütün çabuk geliyo. Hem bebis aç kalmıyo. Hem gecede falan emzirmek zor gelirse sağdığım sütü Dr. Browns' un doğal süt akışlı biberonuyla veriyorum. Memeyide bırakmıyo. Gündüz beni emiyo. Gece anne sütünü biberonla 1 dk. da alıyo Aç ve susuz kalırsa sarılık olur Allah korusun. Ben genede Aptamilin 1 numara mamasıni aldım. Bazen zorda kalırsam ondanda veriyorum.

Cnm bnde 41.hftam bitti dogum, icin yAts yaptik norml denicktik ama nnmkinin suyu bitmis nerdeyse risje atmk.istemdim sezeryan.oldum ameliyattaykn bebek cikrkn megersem.kuzumun icerde boynuna kordon.dolnmis ultrasyonda gorenemisim dedi asagidaydi bayagi dedi gln.neyseki bitti sukur kavustruna

Cnm elektrikli süt sağma makinesi al. Ben çok faydasını gördüm. Hem sütün çabuk geliyo. Hem bebis aç kalmıyo. Hem gecede falan emzirmek zor gelirse sağdığım sütü Dr. Browns' un doğal süt akışlı biberonuyla veriyorum. Memeyide bırakmıyo. Gündüz beni emiyo. Gece anne sütünü biberonla 1 dk. da alıyo Aç ve susuz kalırsa sarılık olur Allah korusun. Ben genede Aptamilin 1 numara mamasıni aldım. Bazen zorda kalırsam ondanda veriyorum.[/QUOTE]
Bizde aptamil aldk cnm.mecbur kldim iki gece 60 ml diyosa bn 15-20ml verdim az olsun dedim bi yandan daxemzirmeye calistim.kabuz oldu sanirim.yapmiyo kajasini.

Insallh cnm mamayla ugrasmk zor burda ac ver sick sick :).korkum yataktan kalkarkn dikis terkerim agriyo bnde mi boyle bilmiyorum.nirmlbsanirim.ins.en.kisa zmnda eskisi gbi olurum.yataktan zor kalkiyorum tek basima cnm cok aciyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…