- 15 Ocak 2013
- 209
- 93
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #63.881
Ben de oğluma sadece çıtçıtlı body ve çorap giydiriyorumHanimlar bebekleriniz ne giyiyor benim kiz 20 günlük bura çok sıcak. Tek çıtçıtlı badi ile olur mu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de oğluma sadece çıtçıtlı body ve çorap giydiriyorumHanimlar bebekleriniz ne giyiyor benim kiz 20 günlük bura çok sıcak. Tek çıtçıtlı badi ile olur mu.
Merhaba Temmuz anneleri..Keyifler nasıl..Biz iyiyiz şükür dün 40ımız doldu çok şükür...Sizlere danışmama gereken bi konu var GÖĞÜS POMPASI! Almalı mıyım almamalı mı?? Bilemiyorum.Sütüm yetiyo şimdilik çok şükür bi sıkıntı da yok ama memenin boşaldığını anlamıyorum tam olara.Sütün besleyici yağlı kısmı sondaymış ya onu anlayamıyorum .Birde benim normalde de sol göğsüm sağa göre fazlaca büyük hala öyle.Daha çok süt dolu gibi bebek emse de gergin o göğsüm ama diğerinde de var süt..Şimdi ben göğüs pompası ile sütümü sağsam ve ardından bebek emmek istese hemen süt üretimi olacak mı tekrar yoksa sağdığımı mı vermek zorunda kalıcam? bir de ben öğretmenim şubata kadar ücretsiz izin alıp şubat tatilinden sonra dönmek istiyorum işime.o zaman da inşallah 7 aylık olmuş olucaz.sonradan sütün yetmiycek zamanla gibi söylemler oluyo şimdiden sağıp koymalı mıyım onları dondurucuya yoksa gerek olduğunda mı..yani sizce göğüs pompası şimdi mi almaılıyım gerkli olursa sonra mı?philips avent elektrikli düşünüyorum bir de eğer alırsam.Sizler ne dersiniz???Cevap verirseniz çok mutlu olucam
Canm mama veriyorum diye üzülme bnde ilk günler mama verdim sütüm geldikçe mamayı azalttım ama hergün veriyordm aylık kontrolümüzde dr mamayı bırak kilo alımı gayet iyi dedi. Yani seninde böyle olacaktır üzülme stres yapma sakın. Her seferinde kaka yapmayabilir ama ilk günlerde uzun süre yapmazsa doymuyor olabilir cnm.
Merhaba Temmuz anneleri..Keyifler nasıl..Biz iyiyiz şükür dün 40ımız doldu çok şükür...Sizlere danışmama gereken bi konu var GÖĞÜS POMPASI! Almalı mıyım almamalı mı?? Bilemiyorum.Sütüm yetiyo şimdilik çok şükür bi sıkıntı da yok ama memenin boşaldığını anlamıyorum tam olara.Sütün besleyici yağlı kısmı sondaymış ya onu anlayamıyorum .Birde benim normalde de sol göğsüm sağa göre fazlaca büyük hala öyle.Daha çok süt dolu gibi bebek emse de gergin o göğsüm ama diğerinde de var süt..Şimdi ben göğüs pompası ile sütümü sağsam ve ardından bebek emmek istese hemen süt üretimi olacak mı tekrar yoksa sağdığımı mı vermek zorunda kalıcam? bir de ben öğretmenim şubata kadar ücretsiz izin alıp şubat tatilinden sonra dönmek istiyorum işime.o zaman da inşallah 7 aylık olmuş olucaz.sonradan sütün yetmiycek zamanla gibi söylemler oluyo şimdiden sağıp koymalı mıyım onları dondurucuya yoksa gerek olduğunda mı..yani sizce göğüs pompası şimdi mi almaılıyım gerkli olursa sonra mı?philips avent elektrikli düşünüyorum bir de eğer alırsam.Sizler ne dersiniz???Cevap verirseniz çok mutlu olucam
Yarin gidicez isitme testi icin.bakalim.o ne dicek.cmrtesi sadece gogsumu emdi ama surekli kaka yapti.bn anlmdim ki mamadan diyo herkes kabiz olmustr diye.sutum tam gelirse duzene girer ins.bide cnm emerkn.kndini kasiyo bazen hele sag gogsumu karnina cekiyo ayaklrini gazimi oluyoki anlmiyorum
Çok geçmiş olsun canım , götürdün mü doktora neden olmuşKızlar ben perişan oldum yaa bebeğimin gazı var kolay kakasını yapamiyo felan yazmıstım
Yavrum altını alırken felan kıyameti koparıyo aglamaktan. Aksam altını açtık popo deliginin etrafı yer yer yüzülmüş gb ne olabilir ben nasıl farketmedim kuzumun durumunu. O kdr üzüldüm ki .. esim alıyodu altını acaba iyi temizliyemedimi ? Ne olabilir pişik mi çatlak mı?
Pişik kremi sürdüm sonra yaptı yıkadık bepanten plus sürdüm cok agladı kuzum yüregim dayanmadı pztesi ye randevu aldımama daha bugun var. Varmı bilgisi olan kızlar
Demin altını açtım elime biraz hakiki zeytinyağı sürüp poposuna deliğine masaj yaptım bezi kapattım yaptı sanada söyliyim dedim yumuşak yumuşak masaj yap zorlama.benim oğlum da en son perşembe yapmıştı
ne yapıyorsun sen ayrıca bir ilaç falan veriyor musun yapsın diye??
ılık duş aldın mı? ilk zamanlarda o da çok işe yarıyor
Aslında öğretmenin fark edip Veli'yi arayıp çocuğu okula kabul etmemesi gerek ,çok büyük düşüncesizlik cidden , diğer çocuklarda bulaşıyor öok geçmiş olsun kuzuna canım,Sagol canim ya aksam corba yedi nasil sevindik esimle , bayram
Ettik resmen bogazindan bisey gecti diye. Yemeye basladi ya az az gecer yakinda herhalde. Okulda salgin varmis ordan bulasmis.birde sinifindaki bir anne cocugunu hasta oldugu halde yollamis okula, ne insanlar var ya!!! Cocuk basindan gitsinde ne olursa olsun diger cocuklara umrunda degil
Canım Bebeğin 5 dk emiyorsa göğsünü boşaltıyordur bence çok takılma zaten o yağlı kısma ulaşamıyorsa kilo almaz. Ilerki günler için saklamak istiyorsan günde 1 defa sağ at dolaba baya birikir. Ama Bebeğin emdikten sonra sağ boşalt. Bide o yağlı süt sonda olayı 3-4 saatte emen bebekler için geçerli sık emiyorsa öyle değil olay benimki en geç 2 saatte emiyo mesela o 2 saat için süt doluyo 2-3 defa sızlıyor süt bekleyip ayrışmadan emiyor hiç sağmadım ilk günler çok kötü olmuştu ozaman 2-3 defa sağdım okadar bazen tek göğsümü emiyo Ötekini emmiyo bile sonraki beslenmede veriyorum kızımdada böyleydi sütüm azalmadı gayet güzel emzirdim 1 yaşına kadar. Pompa alıcaksan çok güzel bi karar Philips awent tavsiye ederim bendede ondan var ablamındı ben kullanıyorum çokta güzel.Merhaba Temmuz anneleri..Keyifler nasıl..Biz iyiyiz şükür dün 40ımız doldu çok şükür...Sizlere danışmama gereken bi konu var GÖĞÜS POMPASI! Almalı mıyım almamalı mı?? Bilemiyorum.Sütüm yetiyo şimdilik çok şükür bi sıkıntı da yok ama memenin boşaldığını anlamıyorum tam olara.Sütün besleyici yağlı kısmı sondaymış ya onu anlayamıyorum .Birde benim normalde de sol göğsüm sağa göre fazlaca büyük hala öyle.Daha çok süt dolu gibi bebek emse de gergin o göğsüm ama diğerinde de var süt..Şimdi ben göğüs pompası ile sütümü sağsam ve ardından bebek emmek istese hemen süt üretimi olacak mı tekrar yoksa sağdığımı mı vermek zorunda kalıcam? bir de ben öğretmenim şubata kadar ücretsiz izin alıp şubat tatilinden sonra dönmek istiyorum işime.o zaman da inşallah 7 aylık olmuş olucaz.sonradan sütün yetmiycek zamanla gibi söylemler oluyo şimdiden sağıp koymalı mıyım onları dondurucuya yoksa gerek olduğunda mı..yani sizce göğüs pompası şimdi mi almaılıyım gerkli olursa sonra mı?philips avent elektrikli düşünüyorum bir de eğer alırsam.Sizler ne dersiniz???Cevap verirseniz çok mutlu olucam
Kızlar benim acayip iniş çıkışlı bi ruh halim var bazen çok mutluyum bazen çok karamsar. Bazen eski günlerime dönmek istiyorum sonra kendime gelip şükrediyorum, Bide eşimi işteyken çok özlüyorum hep yanımda olsun istiyorum. Bir kayınvalidemin yaptığı herşey bana batıyor bunlar normal mi ta kırkından sonra düzelecekmi bu ruh halim? Kırkı çıkan anneler ne dersiniz?
Sagol cnm.bizim kiz gazli sanirim.ugrasiyoeum cikrmiyo gazini beceremiyorum sanrim.Canm ne güzel ozmn sütün yetmiş demek evet mama da kabız yapabilir bizimde olmuştu dr denemek için mamayı değiştirdi. Gazı da oluyor olabilir yada çenesi henüz zayıf olduğundan tam çekemiyor da olabilir ona tepki gösteriyordur. Benm kızımda bazen emerken tepki veriyor ağlamaya başlıyor bende hemen kaldırıp gazını çıkartıyorum snra devam ediyorum snde öyle dene. Hemşireler ve doktorlar bebeklerin ilk 15 gün gazı olmuyor diyorlar ama bazı bebeklerin gazı oluyor sen yinede her emdiğinde gazını çıkar bnce.
Sagol canim. Ogretmen farkedince hemen aramis zaten alin diye ama olan olmus zaten o arada. Zaten kulucka donemi var hastaligin o ilk bulastiran cocuk zaten bir kac gun oncesinden beri bulastiriyormus sinifta herkese haberimiz olmadan okulda yazi dagittilar hemen bu hastalik var dikkat edin diye amaAslında öğretmenin fark edip Veli'yi arayıp çocuğu okula kabul etmemesi gerek ,çok büyük düşüncesizlik cidden , diğer çocuklarda bulaşıyor öok geçmiş olsun kuzuna canım,
Canim benim gogus ucum olmadigi icin sagip veriyorum. Medela swing aldim. 100 ml sanirim 20 dk anca suruyor. Hizlida calistirablrsn. Hızlı gogsu acitmiyor. Bebek emisi gibi oluyorBende süt sağma makinesi alıp almamakla kararsızım ilk günler sütüm gelsin diye eczanelerde satılan basit pompadan almıştım gece sağıp vermeye başladım çünkü diğer türlü uzun süre memede kalıyor sütüm var ama yetmiyor. Baya bir uğraştırıyor o pompada . Senin elektirikli mi manuel mi birde mesela 100 cc yi kaç dakika sağıyorsun
günde en fazla 2 bardak canım ama 1 bardakta bıle sutunun cogaldıgını farkedıyosun.ama sekersız ıcılecek.Rezeneyi gunde kac bardak iciyorsun canim
canım ben once bebedorun elektrıklı pompasını almıştım ama cok kotu.acayıp acı verdı.ve cok az sut çıkardı.daha sonra dayanayıp philips avent aldım.gercekten fark cok.acı yok cok güzel sut çıkarıyor.ben tek göğüsten 90 ml sut sağdım 10 dkıkada.hızlı.sadece bıraz gurultusu var.Bende süt sağma makinesi alıp almamakla kararsızım ilk günler sütüm gelsin diye eczanelerde satılan basit pompadan almıştım gece sağıp vermeye başladım çünkü diğer türlü uzun süre memede kalıyor sütüm var ama yetmiyor. Baya bir uğraştırıyor o pompada . Senin elektirikli mi manuel mi birde mesela 100 cc yi kaç dakika sağıyorsun