• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Anldim cnm sagol.bnm kiz ogleden beri yapmdi kskasini.mama veriyorum ondn mi oldu ki.bilemedim.sutum dahs gelmedi sari seyde yetmiyo zaten.hep ac agliyo.
Canım şimdi okudum. O sarı şey dediğin ilk süt ve çok önemli onu mutlaka içecek sıkıp falan geba etme hemen onun arkasından gelecek sütün. Bolca emzir.

Bıl bol memede tut, bol bol hareket et. Çık dışarda gez dolaş, ve su iç, evde işte yapabilirsin , kızlar hareket etmek de sütü artırırmış, eskiler öyle diyor ki bence de doğru , morelini bozma en mühimi bebeğin hep ama hep emsin

Bunuda duymuştum ama pek aldırış etmemiştim şuan en etkilisi sıcak banyo çıktığımda sütün geldiğini damladığını görüyorum :))

Ben Zeynep arıya gidiyorum. Birkaç kere gittik bir haftalıkken kontrole çağırdılar bir ay kontrolü sarılık için falan. İyi gibi geldi bana şimdilik ilgileniyor baya :KK66:
Benide bi doktora yönlendirdiler taburcu olurken ama pek sevmedim doktoru... 2 doktor arasında kaldım... Biz 13 temmuzda 1 aylık oluyoruz gitmek istediğim doktor o gün orda yok bir gün önce gitsem ne olur???

3 günlükse üstüne zıbın yeter battaniye örtme istersen tülbent ört. Su verme bolca emzir. O sütten alacak su ihtiyacını sen bolca su içeceksin. Mama ne kullanıyosun? Bir de süt mü az veya sarılık mı oldu? Neden mamaya başladınız? Şu an kızımı emziriyorum da eski mesajları okuyamadım ondan soruyorum kusura bakma.
Sezeryan.oldum ya cnm sut.yok gelmedi emziriyorum ama doymadi gep agliyodu hemsirede sarilik olur sick hava arada mama ver dedigi icin verdik.iki gundr gwce veriyoz uyumuyo cunku.emziriyorum ama doymuyo.:(

yesilinci yesilinci naptınız Sünnet'i canım?
Benim göğüs kafesim çatladı iyleşmeyi bekliyorum:110: bebekle rahat ilgilenemiyorum bide huysuzlanırsa en iyisi biraz bekleyim dedim... Doktoru araştırdım nette orda yaptırıcam... İyki sormuşum sana:KK19: negüzel dualarla hafız bi cerrah yapacak sünnetimşzi şnşallah

Benim göğüs kafesim çatladı iyleşmeyi bekliyorum:110: bebekle rahat ilgilenemiyorum bide huysuzlanırsa en iyisi biraz bekleyim dedim... Doktoru araştırdım nette orda yaptırıcam... İyki sormuşum sana:KK19: negüzel dualarla hafız bi cerrah yapacak sünnetimşzi şnşallah
Aaaa neden Çatladı ? Çok geçmiş olsun ya
Ay faydam olmuşsa ne mutlu ;)

Canım şimdi okudum. O sarı şey dediğin ilk süt ve çok önemli onu mutlaka içecek sıkıp falan geba etme hemen onun arkasından gelecek sütün. Bolca emzir.
Sag gogsumu cok emmemiyo ucunu zorla veriyorum ama yok .bugun bi siktim sapsari daha sivi geldi agzina akittim..ins.doyar ya mama vermeyi hic istemiyorum

İyi bari kafamda takılıydı... Bide aşıyı hastanedeni yaptırdın sağlık ocağındamı? Hastanedede yapılıyormuş öyle dedi doktor
Gittiğimizde aşı yokmuş doktor isterseniz yarın gelin aşı gelecek dedi ama biz hala sağlık ocağında da yaptırmadık :( 38 günlük oldu bugün yaptıralım bari

Sag gogsumu cok emmemiyo ucunu zorla veriyorum ama yok .bugun bi siktim sapsari daha sivi geldi agzina akittim..ins.doyar ya mama vermeyi hic istemiyorum
Canım mama vermek kötü bir şey değil ama aynı zamanda emzir mutlaka. Bana güven emzirdikçe sütün artacak.

Anldim cnm sagol.bnm kiz ogleden beri yapmdi kskasini.mama veriyorum ondn mi oldu ki.bilemedim.sutum dahs gelmedi sari seyde yetmiyo zaten.hep ac agliyo.

Canm mama veriyorum diye üzülme bnde ilk günler mama verdim sütüm geldikçe mamayı azalttım ama hergün veriyordm aylık kontrolümüzde dr mamayı bırak kilo alımı gayet iyi dedi. Yani seninde böyle olacaktır üzülme stres yapma sakın. Her seferinde kaka yapmayabilir ama ilk günlerde uzun süre yapmazsa doymuyor olabilir cnm.

Back