• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Normal dogum yapnlar dikisler ne durumda..ben rahatladm ama sikintu da var biraz..ozrllikle aksama dogru sıkıntım artiyo...cok kaşıntı var nesela bi de ustune oturamiyorm yaniyo sixliyo biraz..dogumdan sonra kontrile gitnedim:(

Ay ben de diyorum gelecekmi o günler diye.. Ama herkes bugünlerin tadını Çıkarın zaman çabuk geçiyor diyor ben de öyle yapmaya çalışıyorum, emme seansları en tatlı en yakın olduğumuz zamanlar zaten :) Oğluma resmen aşık olduğumu hissediyorum :KK66:

Biz emme seanslari uzun suruyo 3 saat kadar gogus uclarim aciyo artik mamada veriyoz bende uyudugu zaman ozluyom uyansin istiyorum

Normal dogum yapnlar dikisler ne durumda..ben rahatladm ama sikintu da var biraz..ozrllikle aksama dogru sıkıntım artiyo...cok kaşıntı var nesela bi de ustune oturamiyorm yaniyo sixliyo biraz..dogumdan sonra kontrile gitnedim:KK43:

bende kontrole gitmedim bugün 19 gün oldu yeni yeni toparlanıyorum üstüne oturuyorum

Hayat bazen bizleri siniyor diye dusunuyorum ve Allah esime cocuklarima saglik mutluluk versin geri kalan hersey birsekilde hallolur diye kendimi teskin etmeye calisiyorum. Dun evsahiplerinden bir e-mail aldik. Yurtdisindan erken dondukleri icin evi bosaltmamizi istiyorlar :KK43: acil olarak ev bulmamiz gerekiyor ki bu sehirde kiralik ev maalesef yok denecek kadar az ogrencilerden baska kimse ev kiralamiyor tum evler satilik. Kiralik olanlarsa ogrenci evi iste tahmin ettiginiz gibi dokuk kirik ve kucucuk. Simdiki evimizi sans eseri bulmustuk biz:KK43: daha da kotusu ev tasidiktan 8 ay sonra tekrar ev tasimamiz gerekecek cunku burada mi kalacagiz baska bir ulkeye mi gidecegiz belli olacak. Burada kaliyorsak ev alacagiz. Yani 8 ay icinde biri bebek iki cocukla iki kere ev tasiyip yerlestirecegim. Simdi ben ne yapayim???? Moralimi yuksek tutmaya calisiyorum ama sinirlerim cok bozuldu:KK43: Tek basima nasil altindan kalkacagim kara kara dusunuyorum :(

selam annişler , yarın tam bir ay olacak , benim oğlum halen daha hastanede , daha 3 gündür emzirmeye başladım , doktorumuz çok şükür iyi şeyler söylüyor , ama eve gelmeden içim rahat değil.. mide ağrısıyla 2 sefer acillik oldum . bugün yine midem kötü :KK43: :KK43: hergün hastanedeyiz doğumdan berii. Rabbim bütün hastalara şifalar versin benim oğlumada , bebeklerinize sarılıp sarılıp koklayın benim yerimede öpün.. emzirip bırakıp gelmek daha zormuş. bügünlerde geçecek inş.. :KK43: :KK43: :KK43:
Canim surekli aklimdasin ve dualarimdasin. Insallah en kisa surede cikacaksiniz bebegine doya doya sarilacaksin!!!

Hayat bazen bizleri siniyor diye dusunuyorum ve Allah esime cocuklarima saglik mutluluk versin geri kalan hersey birsekilde hallolur diye kendimi teskin etmeye calisiyorum. Dun evsahiplerinden bir e-mail aldik. Yurtdisindan erken dondukleri icin evi bosaltmamizi istiyorlar :KK43: acil olarak ev bulmamiz gerekiyor ki bu sehirde kiralik ev maalesef yok denecek kadar az ogrencilerden baska kimse ev kiralamiyor tum evler satilik. Kiralik olanlarsa ogrenci evi iste tahmin ettiginiz gibi dokuk kirik ve kucucuk. Simdiki evimizi sans eseri bulmustuk biz:KK43: daha da kotusu ev tasidiktan 8 ay sonra tekrar ev tasimamiz gerekecek cunku burada mi kalacagiz baska bir ulkeye mi gidecegiz belli olacak. Burada kaliyorsak ev alacagiz. Yani 8 ay icinde biri bebek iki cocukla iki kere ev tasiyip yerlestirecegim. Simdi ben ne yapayim???? Moralimi yuksek tutmaya calisiyorum ama sinirlerim cok bozuldu:KK43: Tek basima nasil altindan kalkacagim kara kara dusunuyorum :KK43:

sıkma canını ya Allah yardım eder sana :110:

Normal dogum yapnlar dikisler ne durumda..ben rahatladm ama sikintu da var biraz..ozrllikle aksama dogru sıkıntım artiyo...cok kaşıntı var nesela bi de ustune oturamiyorm yaniyo sixliyo biraz..dogumdan sonra kontrile gitnedim:(
İyileşirken kaşınıyormuş diyorlar ;) benim bir ay oldu hala arada hafif acıyor bi kere dikişlerim açıldı tekrar atıldı bir tane dikiş yine açılmış ama diğerleri iyileşmiş gibi görüyorum ;)

İyileşirken kaşınıyormuş diyorlar :KK66: benim bir ay oldu hala arada hafif acıyor bi kere dikişlerim açıldı tekrar atıldı bir tane dikiş yine açılmış ama diğerleri iyileşmiş gibi görüyorum :KK66:
Ya ben bakmaya cesaret edemedim uzunca bi sure ilk doğumumda hic bakmamistim..simdi baktim ama hic bisey anlamadm; ((kasiklarm pisik oldu o mu aciyo dikişler mi bilemiyorm bile....o kaşıntı oldurcek beni o kadar cok ki napcami bilemiyorm

Ya ben bakmaya cesaret edemedim uzunca bi sure ilk doğumumda hic bakmamistim..simdi baktim ama hic bisey anlamadm; ((kasiklarm pisik oldu o mu aciyo dikişler mi bilemiyorm bile....o kaşıntı oldurcek beni o kadar cok ki napcami bilemiyorm
Ben de cesaret edemedim başta ama doktorum bi ilaç verdi vaginorm ismi içteki dikişler için onu sürmek için baktım ;) ama beklediğimden iyiydi ben çok korktum neyle karşılaşcam diye

Biz emme seanslari uzun suruyo 3 saat kadar gogus uclarim aciyo artik mamada veriyoz bende uyudugu zaman ozluyom uyansin istiyorum
Canım 3 saat iyi dayanıyorsun ya biz on on beş dakika anca emiyoruz onda da kanser içinde kalıyoruz oğlumun alnından terler süzülüyor yavrum.. Dün gece ben biraz uyuyayım diye ç, başka odada yattım uyandıkça gittim emzirdim. Sabaha okadar özlemişimki anlatamam.
Kızlar bide bizim Oğlanın burnundan süt kusmuğu geliyor ya, ağızdan anladımda burun beni korkutuyor yaşayan varmı böyle bişey

Cnm ya hayirlisyla alin bebklerinizi kucaklariniza.lale ve sen kaldin sanirm .ama dr ilginc yani o bilmezse biz mi bilecegz cidden
Insallh cnm.bakarkn oo cok.iyi diyodu simdi bilmiyorum diyo.artik sona geldik Allah bi hala yola koydu sanirim.ne yaptiysam.girmiyo kanala oln sancilrimda gitti.bekliyoz bakalim.ins.bizde alirizsaglickla kucagimiza.korkuda var cuma gunu napcaksam diyorum.ondn.once kndiliginden sancilrim suyum.gelsede suniye gerek.klmasa

Back