2015 Temmuz Anneleri

bizde de aynı durum var canım merak etme. benim bebişim de fazla kustuğunda burnundan kusmuk geliyor. normaldir heralde

Canım benimde kızım öyleydi memeyi ve4ince çıkarıyordu kıpkırmızı olup dahada ağlıyordu sonra eşim bi mama yap ver susarsa bilgi açlıktan ağlıyor dedi bende mama vardım sustu uyudu hemen meğer yavrum saatlerce açlıktan sağlıyormuş biz memeyi ağzına veriyoruz ama göremiyorum ki ne kadar içtiğini falan

Mayasın iyimser bakış açını seviyrm ama sanki bu defakş fazla mı zor ? Bu kadar şeyin altından 2 bebekle kallabilwcwlmisin ? Ailen ya da yakın arkadaşlarında yardım etmeli bence ne olsa taşınma elin memleketi 2 bebek inş evi hemen bulursunuz kolay gelsin(

Kızlar ben bebeğime su da verdim ve vücut ısısı hep 37 çıkıyor doktora götürdüm normal dedi , çok bozuk morelim.su dan enfeksiyon mu kaptı ki ? Doktor verme

Dedi ama ben verdim ne bilim çok sıcak hava her tarafı saç içlerinde bile isilik çıktı , ne giydireceğimizi bilmiyrZ,keşke sonbahar olsaydı

Kızlar ben bebeğime su da verdim ve vücut ısısı hep 37 çıkıyor doktora götürdüm normal dedi , çok bozuk morelim.su dan enfeksiyon mu kaptı ki ? Doktor verme

Bizde veriyoruz cnm arada daha doğrusu annem veriyor çocuğun içi yanar diyor gerçi susuzluk belirtisi pembe kaka diyorlar bilmiyorum

Temiz içme suyunu kaynatıp verdiyseniz korkma canım bizim topikte kızlar hep vermişler bir sıkıntı yaşayan da olmamış
Dedi ama ben verdim ne bilim çok sıcak hava her tarafı saç içlerinde bile isilik çıktı , ne giydireceğimizi bilmiyrZ,keşke sonbahar olsaydı

Kim doktorunuz

kızlar benim doktorum kesinlikle su vermeyin dedi. su ihtiyacını anne sütünden karşılıyormuş zaten. havalar çok sıcak dedim onun tek çaresi daha sık emzirmek dedi. bağışıklık için sadece anne sütü dedi.

kizlar gogsum enfeksiyon kapti. antibiyotik kullaniyorum . hic istahim yok sutum azaldi. sut yapcak herseyi yemeye calisiyorum ama moral bozuklugu da oldugundan sutum yetmiyo. doktor mama onerdi. veriyorum ama vicdanim rahat etmiyo. ilaci kessem.yine azar mi acaba enfeksiyonum

canim gecmis olsun....enfeksiyon kaptigini nerden anladin nasil sikayetlerin vardi....benim emzirdikten sonra sizim sizim sizliyor ...herkes normal sut doluyordur diyor ama ben cok avi cekiyorumb bebegiminde agzinda pamukcuk oldu ondan bana gevti diye korkuyorum

Burnundan gelmesini bilmiyorum ama doktorumuz bize emzirdikten sonra yarım saat bebeği dik pozisyonda tut gece ise yatağının altına başını biraz yükseltecek destek koy dedi. Gerçekten işe yarıyor önceden emmeden sonra hep kusardı çünkü düz yatırırdık şimdi doktorun dediği gibi yaptığımızda hiç kusmuyor.

Allah kolaylık versin cnm taşınmak çok zor
Ev sahibi taşın der demez taşınmak zorunda mısın yok mu orda bunun bir kanunu düzeni itiraz etsen ??

kizlar bebegm 32 gunluk... 1haftadir cok huysuz ve giderek daha fazlalasiyor..surekli ayaklarini karnina ceke ceke agliyo ve kakasini yaparken ikinmaktan kizariyo cok uzuluyorum gaz icin bildgnz birseyler varmi? esra erolun gaz icin paylastigi tarifi gordum dun aksam kimyonla seker karistirdim verdim gercekten rahatlatti uyudu sabaha kadar ikinmadi ama bunu gunde kackere verebilorim ki? bi siniri vardir degilmi

canim atesim kirk oldu gogsum de bi aci vardi her tarafim agriyodu halsizdim gogsunu sutle dolu birakma sag bebek emdikten sonra cok kotu bi sey mastit

Temiz içme suyunu kaynatıp verdiyseniz korkma canım bizim topikte kızlar hep vermişler bir sıkıntı yaşayan da olmamış
öylw yaptımda ne bilim CNm ,yinede canım sıkıldı

öylw yaptımda ne bilim CNm ,yinede canım sıkıldı

Ilacını alsatmaki tam iyileş sonra yine erirmişim bebeğine mamayı da kesersin ama iyileklnede mühim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…