• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

yahu kızlar bebeğim niye uyumuyor ya sürekli sallanayım memede duruyum istiyor napıcam ben uykusuzluk mahvetti beni :(

Kizlar bebegin agzi pamukcuk oldu yaaa ....herkkes arbonatla sil diyo nette de silmme....bife her emzirmeden sonra googuslerim sizim sizim sizliyorrr ...var mi bi care

yahu kızlar bebeğim niye uyumuyor ya sürekli sallanayım memede duruyum istiyor napıcam ben uykusuzluk mahvetti beni :(
Benimki de uyumuyor bikaç gundur bugün farklı bişey deniyorum :D uyandı emzirdim altını aldım bir uyandıktan sonra bir saat geçmeden sallamaya başladım ;) bir saat sonra ağlamaya başlıyor susturamıyorum dun 4 saat falan sürdü ağlaması :( böyle yapınca fazla ağlamadan uyudu. Bu sefer wrap slingi uyumadan taktim uyuduğu gibi içine koyuverdim :D işe yaradı gibi şimdilik. Şu an dolma yapıyorum oğlumla birlikte :D

Benimki de uyumuyor bikaç gundur bugün farklı bişey deniyorum :KK70: uyandı emzirdim altını aldım bir uyandıktan sonra bir saat geçmeden sallamaya başladım :KK66: bir saat sonra ağlamaya başlıyor susturamıyorum dun 4 saat falan sürdü ağlaması :KK43: böyle yapınca fazla ağlamadan uyudu. Bu sefer wrap slingi uyumadan taktim uyuduğu gibi içine koyuverdim :KK70: işe yaradı gibi şimdilik. Şu an dolma yapıyorum oğlumla birlikte :KK70:

ne yapsam bana mısın demiyor uyumamakta ısrarlı :110:

Aynısını akşam saatlerinde yaşamaya başlıyorum sabah 4e 5e kadr. Emzik veriyorum ben valla. Yoksa dayanılcak gibi değil çocuk da mahvoluyor. Emziriyorum gazını alıyorum yatağına yerleştirmeden veriyorum sonra atıyo zaten. Ama inş alışır
Bizimki emzikte almadı :( sallamaya başladık artık dün elini ayağını kundak gibi yapıp yatakta sallayınca uykuya daldı. Ayakları elleri hareket edince uyuyamıyordu zaten. Ben aventin emziğini almıştım ama onu tutmayacak Anlaşılan senin kullandığının markası ne canım?

Benimki de uyumuyor bikaç gundur bugün farklı bişey deniyorum :KK70: uyandı emzirdim altını aldım bir uyandıktan sonra bir saat geçmeden sallamaya başladım :KK66: bir saat sonra ağlamaya başlıyor susturamıyorum dun 4 saat falan sürdü ağlaması :KK43: böyle yapınca fazla ağlamadan uyudu. Bu sefer wrap slingi uyumadan taktim uyuduğu gibi içine koyuverdim :KK70: işe yaradı gibi şimdilik. Şu an dolma yapıyorum oğlumla birlikte :KK70:
Wrap slingli halinizin fotosunu atabilir misin canım? Çok küçük olduğu için korkuyorum ben nasıl yerleştireceğimi bilemiyorum

Bizimki emzikte almadı :KK43: sallamaya başladık artık dün elini ayağını kundak gibi yapıp yatakta sallayınca uykuya daldı. Ayakları elleri hareket edince uyuyamıyordu zaten. Ben aventin emziğini almıştım ama onu tutmayacak Anlaşılan senin kullandığının markası ne canım?
Benimki de avent. Ama chicco hediye gelmişti onu da denedim tutmuyo. Benimki iyice gerçek meme ve koku manyağı oldu sanırım. Bi de gündüz uyuyo. 2 saatte bi guguklu saat gibi uyanıp emiyo. Gece o yüzden huysuzluk yapıo sanırım. Gece emzirdikten sonra beşiğe koyarken dayıyorum emziği artık ne kadar tutsa kar diyoz

Maşallah kuzucuğa sana ya... Farklıymış gerçekten ben de yeni anlıyorum haliyle. Bizim 75 imiz nasıl gelcek yaaa... Ama çok tatlı. Böyle emiyo emiyo gerinio bırakıo memeyi ya bakıo maviş mavis kuzum...
Ay ben de diyorum gelecekmi o günler diye.. Ama herkes bugünlerin tadını Çıkarın zaman çabuk geçiyor diyor ben de öyle yapmaya çalışıyorum, emme seansları en tatlı en yakın olduğumuz zamanlar zaten :) Oğluma resmen aşık olduğumu hissediyorum ;)

Kizlarr geldim doktrdan geldim bnde sanci cikmadi.doktr cuma yatisimi yapckmis.gunum dolali bi hfta gecmis oluyo.eger acikligim varsa suni sanci verckmis ama bnm bebek kanala girmemis.doktr ic catin dar olabilir onu bilemiyorum dedi.acilma yoksada sezeryanla alck .daha bekleyemm dedi.dua edin bnada insallah bebegimde bnde saglijlica kavusuruzz. kirgincicekler kirgincicekler naptin cnm.gittinmi doktra
benim doktor 9 agustosa kadar beklicez dogum olmazsa 41+2de suni sanciyla baslaticak dogumu ayrintilariyla ozelden yazdim tatlim ama sezeryan demedi henuz

Wrap slingli halinizin fotosunu atabilir misin canım? Çok küçük olduğu için korkuyorum ben nasıl yerleştireceğimi bilemiyorum
Tekrar koyduğumda çekeyim atayım ;) wrap slingle de oturunca uyanıyo şaka gibi ya :D bütün gün ayakta olcam benim minnoşa kalırsa :D 3 kilom kaldı onu da yakında veririm bu gidişle :D

Oh ne güzel yüzerek verirsin inş kiloları :KK66: ben şuan senin hedefindeyim tok karına 62 çıkıyorum benim Hedefte 52 ama şuan acayip iştahım açık bide bayramda tatlı çikolata abarttım yani.
Ben su tatli yi hic sevmem ama normalde acayip yiyorum ne zaman veririm bu kiloyu belli olmaz

dogum yapan anneler bir sorum olacak dogum oncesi kasilmalariniz belemi vuruyodu yoksa kasiklarami benim kasiklarim patliycakmis gibi oluyor kasilma geldiginde daha dogum yapamadimda:KK51:

dogum yapan anneler bir sorum olacak dogum oncesi kasilmalariniz belemi vuruyodu yoksa kasiklarami benim kasiklarim patliycakmis gibi oluyor kasilma geldiginde daha dogum yapamadimda:KK51:
Benim belime vuruyordu. Hatta ben doğum olacağı gün çok ayakta kaldım mutfakta, belim ağrıyor deyince annem ona yormuştu ;) şiddetlenince de belime vurdu sadece

Bir aylık oldu tam :KK66: 3 temmuzda doğdu.
Ya bu arada benim kanamam bitti ama sarı bi akıntı geliyor, bu akıntıyla ben hala namaz kılınamaz diye düşündüm ama hata mı ettim :KK43: baya da oldu kesileli

lohusalığın bitene kadar kılmıyosun diye biliyorum canım 40. gününde kırklanıyosun ya bebekle o suyla guslünü alıp ondan sonra kılabiliyosun diye biliyorum ben yani hep öyle derler ya

benim karnımdaydı belime hiç girmedi adet sancısının 4 5 katını düşün yani :) kişiden kşiye değişiyor ama canım sen zaten o an emin ol anlarsın bende terettütteydim nasıl bişey acaba anlarmıyım diye :KK45:

Back