2015 Temmuz Anneleri

Evet mutlaka karsilasmisizdir..artik gide gele simalar tanidik olmaya baslamisti.ultrasondaki tahmin bu kadar yaniltici olmamali.300 400 gr asagi yukari deniliyor evet ama 800 gr cok fazla! Ben 4000 gr oldugunu bilsem normal doguma cesaret edemezdim bu kadar dikisli olmayacaktim belkide.oyle boyle oldu bitti cok sukur ama hic memnun kalmadim anlattigim gibi.doktorum dikise sadece 2 dk diken bayanin yardim istemesiyle dahil oldu.inanilmaz guven kirici sacma bi olay.ama o an sesini cikartamiyosun iste.kendisi docent diyemi bu tip davranislarda bilmiyorm ama hic bi arkadasima onermiyorumm!!

Seninle olmak şstiyordur. Küçük daha çok. Wrap sling filan mı alsan ki?
Benim olmak istiyor da bu başka bişey. Kıpkırmızı oluyor ağlarken kucağımda da sakinleşmiyor gazı var desem çok rahat çıkarıyor bugünlerde popodan, aç desem memeyi verince almıyor nesi var anlamadım. Wrap sling de aldım geçen haftaya kadar kucağımda sakinleşiyordu diye. Ama havalar da çok sıcak ikimiz de terden su gibi oluyoruz

Yaşadıklarınıza üzüldüm ben de medipol megada doğum yaptım ama hiç böyle sorunlar yaşamadım çok şükür , böyle durumlarda hastaneden çok doktor önemli. Doktorum doğumhanedeki her anımda yanımdaydı, sancı odasına da gelip kontrol etti sağolsun. Doğumdan sonra da çok ilgilendi. Dikişlerim açıldı tekrar attı iki uç gunde bir kontrole çağırdı. Bana biri tavsiye etmişti oyle gitmiştim şimdi ben de herkese tavsiye ediyorum :) çok seviyorum doktorumu ya

Çok sıcaktan mı bunalıyor ki? Biz izmirdeyiz cehennm sıcaklarında. Doktor ortam sıcaklığı 28 derece olcak dedi. Klima kullanın dedi.

Doktorunla ilgili çok güzel yorumlar okumuştum nette.. Gebelik takibime başlayacağım zaman doktor seçeneklerimin arasında oda vardı.. İyki tercih etmemişim

Güzel anneler, biz bugün 75 günlük olduk çok şükür. Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Öyle güzel ki, anlatılmıyor
Ablamız bizim öpüyoruz kocaman
Neler yapıyo hareket olarak? Sesli gülmeye başladı mı? Çığlık gibi? Seni takip ediyordur bi anlatsana
Ay sanki hiç çocuk büyütmedim ilk yaşıycam hergün ayrı bi heycanla kalkıyorum farklı bişey yapıcak mı diye

Güzel anneler, biz bugün 75 günlük olduk çok şükür. Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Öyle güzel ki, anlatılmıyor
Bizde 27 gunluk olduk benimle konusacagi (gi gu) gulecegi gunleri bekliyorum malum ilk bebisim ne zaman olcek zaten ten temasi kurunca daha cok asik oluyorum dedigin gibi oyle guzelki anlatilmiyor :)

Bizde 15 günlüğüz ama duygusallık tam gaz devam canım. Bebeğime ve eşime her baktığımda gözüm doluyor çok enteresan

Aynen benimde.huzursuzluk var icimde.şimdiye kadar hep çalıştım ilk kez evdeyim.sıkıldım.annem kırk çıkmadan akşamları lohusa kadın dışarı cikmazdiyo.gündüz mersin fena yaniyo.eşimin işten gelmesini dört gözle bekliyorum.onun ailesinden kimse gelmesin aramasin istiyorum.her dedikleri batiyo sanki.

Canım benim eşimde başta dışarı Çıkma falan diyodu ama bugün çıktım koşa koşa saçımı kestirdim geldim, gercekten iyi geliyor. Dışarıda hayatın aktığını görmek faln garip geliyor ama iyi geldi bana. Evde olunca hep aynı şeyleri düşünmekten insan bunalıyor. Bence sende kısa da olsa hava almaya çalış

Kızlar birde biley sorcam bebiş gündüz bazen bikaç saat uyanık kalıyor o arada onu nasıl oyalayıp oynatsbilirim? Daha malum oyuncaktan falan anlamıyor, konuşmaya çalışıyorum o da uzun sürmüyor :) napsam? Tecrübeli anneler bi el atın bu konuya, uyanık halde de yatağında bırakıp gidince içim rahat etmiyor. Nasıl zaman geçirebiliriZ beraber?

Maşallah kuzucuğa sana ya... Farklıymış gerçekten ben de yeni anlıyorum haliyle. Bizim 75 imiz nasıl gelcek yaaa... Ama çok tatlı. Böyle emiyo emiyo gerinio bırakıo memeyi ya bakıo maviş mavis kuzum...

Kizlarr geldim doktrdan geldim bnde sanci cikmadi.doktr cuma yatisimi yapckmis.gunum dolali bi hfta gecmis oluyo.eger acikligim varsa suni sanci verckmis ama bnm bebek kanala girmemis.doktr ic catin dar olabilir onu bilemiyorum dedi.acilma yoksada sezeryanla alck .daha bekleyemm dedi.dua edin bnada insallah bebegimde bnde saglijlica kavusuruzz. @lalelale93 naptin cnm.gittinmi doktra

ay inşallah alırsın hayırlısıyla kucağına bebişini

Aynısını akşam saatlerinde yaşamaya başlıyorum sabah 4e 5e kadr. Emzik veriyorum ben valla. Yoksa dayanılcak gibi değil çocuk da mahvoluyor. Emziriyorum gazını alıyorum yatağına yerleştirmeden veriyorum sonra atıyo zaten. Ama inş alışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…