2015 Temmuz Anneleri

Çok geçmiş olsun.Peki bebeğin köprücük kemiği düzelecekmi yada düzeldimi?Bu hastaneler tam ticarethane olmuş.Sağlıklar dilerim.

Yarin ortopediste gidip röntgen cektiricez.umarim birseyi cikmaz .suanda kemik cikintisi haric birsey yok goruntu itibariyle.cok tesekkur ederim canim Allah kimseye yasatmasin.gercekten tam ticarethaneler !!!!!!

Normal.Bende ilk çocuğumda aynen sizin yaşadıklarınızı yaşamıştım.Biraz dışarı çıkmak kendinize vakit ayırmak size çok iyi gelecektir.Bütün sıkıntılar geçici.2-3 ay sonra sıkıntı felan kalmaz inşallah.

Merhaba temmuz anneleri bebeğim bugün 18. gününü doldurdu fakat göbişi hala azıcık kanıyor ne yapmalıyım biri yardımcı olabilir mi acaba ?

Bizde 19 gunluguz hala ufak kanamalar var canim.kendi kendine kuruyacagini soyledi doktor

ya ben sorucam unutuyorum sarılık için gidiyoruz ama bir türlü aklıma getirip söyleyemiyorum emzirme odasında ki bayan da aşı falan yaparlar o çok tehlikeli diye krkuttu bir güzel beni sağolsun yani

Kızlar yarın bebişi doyurup yatırıp anneme bırakıp bi kuaföre gitmeye karar verdim uzun saçlar beni çok zorluyor zaten hemde bi hava Değişikliği olur, cevaplarınız içimi rahatlatıyor Allah Razı olsun..

Yasadığın şeylere çok üzüldüm bende 13 temmuzda medipol megada doğum yaptım sezeryanla.. Doktorum derya yasardı.. Belki koridorda karşılasmışızdır bile seninle.. Bebeğin kilosu ultrasonda tahmini çıkıyor ortalama bi 500 gr farkediyor, ebe olan arkadasım ultrason kilosuna hiç güvenme demişti... Ama doktorunun ilgisizliği gerçekten çok kötü benim asıl kafama takılan neden dikişlerini doktorun atmadı? İş sadece bebeği tutup çekmekmi yani!!! Sinir oldum...

Kızlar benim oğlanda bugün canımızı çıkardı öğlen ikiden bu saate kadar bi uyuyamadı. Sürekli meme istiyor ağzı balık gibi sürekli.. Emziriyorum bu sefer kusuyor sanırım fazla geliyor. Meme de uyumaya Çalışıyor gene beceremiyor gene ağlıyor falan. Neden böyle oldu anlamadım hava çok sıcak acaba ondan mı rahatsız oluyo, arada da gaz sancıları geliyor. Birde uykuya rahat geçsin diye emzik mi versek dedik ama daha çok erken değilmi?

benim oğlum da bugün çok ağladı eşimle be yapacağımızı şaşırdık. emzik vereyim diyorsan erken değil hatta baştan alışmayan çocuklar bence hiç almıyor sonra, gerçi alışmayan baştan versen de almak istemiyor

selam annişler , yarın tam bir ay olacak , benim oğlum halen daha hastanede , daha 3 gündür emzirmeye başladım , doktorumuz çok şükür iyi şeyler söylüyor , ama eve gelmeden içim rahat değil.. mide ağrısıyla 2 sefer acillik oldum . bugün yine midem kötü hergün hastanedeyiz doğumdan berii. Rabbim bütün hastalara şifalar versin benim oğlumada , bebeklerinize sarılıp sarılıp koklayın benim yerimede öpün.. emzirip bırakıp gelmek daha zormuş. bügünlerde geçecek inş..

Canim bende aynı senin gibiydim 2 gun once eve sığmıyordum nefes alamıyordum resmen surekli agliyordum eski halime nezaman donucem diye düşünüyordum hatta erken mi cocuk yaptim diye kendine sorup durdum ki bundan sonrada cocuk yapmicam diyordum esime dun ve bugun esim beni ve bebegimizi disari çıkardı inan bana okadar iyi geldi ki ozguven geldi bana bunalım havam dagıldı resmen yarın 3 haftalik olacağız bu haftada yanimda biri kalicak sonra tek ben bakıcam kendine daha cok güveniyorum sumdi

Ya kızlar bebekleri 3 saatte bir emzirmek gereklimidir benimki 8 de uyandı altını değiştird gazını çıkarttım uyumak istemedi biraz oyaladım daha demin uykuya daldı şimdi tekrardan uyandırmamı mı gerekiyor zor uyuttum zaten

Yanlış mı yaptım dedim? Anne olmak benim harcım mıydı dedim? Evliliğimi bile sorguladığın oldu. Kv bizde kalıyodu, kavga etmedim ama evden kovdum. Herkesin içinde kocama bağırdım ilk kez tartışıcaz hazır ol bile dedim. Ama gececek geciyor.

Eklentiler

• image.jpg
    102,9 KB · Görüntüleme: 105
günde 4-5kez en az çiş yapıyorsa doyuyordur. Şimdilerde sıktır kakası ama ilerde 10 günde 1 bile yapabilir. Sıkıntı yok. Sakın mama filan vereyim deme. Bebeklerimiz daha çok küçük. Kendilerini gğvende hissettikleri tek yer de mememiz ve kucağımız. Babaları bile değil. 3 aydan önce kucağa alışmasın filan deyip de ağlatma sakın. Eğitimler sonra

Seninle olmak şstiyordur. Küçük daha çok. Wrap sling filan mı alsan ki?

gecmis olsun cok üzüldüm yasadiklariniza inşallah yarin hayırlı güzel haberlerle donersiniz biseyi yoktur kuzunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…