- 2 Ocak 2015
- 30
- 23
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #63.341
Çok geçmiş olsun.Peki bebeğin köprücük kemiği düzelecekmi yada düzeldimi?Bu hastaneler tam ticarethane olmuş.Sağlıklar dilerim.Kizlar 14 temmuzda medipol mega bagcilar hastanesinde dogum yaptim.ultrason muayenelerimde son gune kadar bebegimin 3200 gr civari oldugu soylendi.bu arada doktorumun adida lebriz hale aktün tamer. Bebegim 14 temmuzda sancilarim olmamasi nedeniyle suni sanciyla normal dogum ile dunyaya geldi.39+6 gunluktu.lebriz hanim izne ayrilacagindan ve ogun nobetci olacagindan dolayi yatisimi yaptirdi.fakat nobetci olmasina ragmen hic bi ozel ilgisini goremedim.dogumda bile 5 dk falan gordum.oysaki ben kendi sancimi 1 hafta daha bekleyebilir baska bir doktorda dogum yapabilirdim.kendi doktorum benle ilgilenicek diye suni sanciyi kabul ettim
suni sancinin ne kadar zor oldugunu yasayanlar bilir..dogumum gerceklesti ve 3200 gr denen bebek 4000 gr dogdu.benim fazlasiyla dikisim oldu. Saat 15.00 te doguma girdim.15.20 de kizim dunyaya geldi 17.00de dikisim bitti siz dusunun.dikis esnasinda cektigim acinin tarifi yok resmen canli canli dikildim.uyusturucu ignr yaptilar fakat o nasil bir uyusturmadir bilmiyorum inanilmaz canim yandi.ustelik dikisi yapan kisinin cirkin davranislarina maruz kaldim.ilgisiz soguk sert azarlayici ifadeler! Taburcu olup bebegimizle eve geldik ve 15 gun sonrasinda kizimin koprucuk kemiginin cikintili durdugunu fark ettim.hastaneye goturduk kirildigini soylediler!!!! Dogum sirasinda olabilirmis.kemik kendi kendine kaynamis bebegim gunlerce kirik bi kemikle savas vermis resmen.hastaneden saglikli diye taburcu edildi hic bir bilgi verilmedi.lebriz hale hanima durumu soyledigimde ise bana verdigi cevap boyle birseyin dogumda mumkun olmayacagi,hastanede fark edilecegi,bebegi tutarken ters bir hareketle bizim yapmis olabilecegimizdi!! Hangi anne bebegini ters bi hareketle tutar zaten o kadar miniklerki dokunmaya kiyamiyoruz.doktorumdan muayenelerinden cok memnundum fakat dogumda ve sonrasinda yasadigim bu olaylar beni fazlasiyla uzdu kizdirdi. Yarin bebegimi ortopediste goturecegiz umarim bir sorun cikmaz dualarinizi eksik etmeyin.medipol mega da dogum yapacak arkadaslarimda mutlaka yasadiklarimi dikkate alsinlarr..aynilarini siz yasamayin
Normal.Bende ilk çocuğumda aynen sizin yaşadıklarınızı yaşamıştım.Biraz dışarı çıkmak kendinize vakit ayırmak size çok iyi gelecektir.Bütün sıkıntılar geçici.2-3 ay sonra sıkıntı felan kalmaz inşallah.Kızlar kırkı için gün sayıyorum resmen kaldı 26 günümüz. Şuanda bazen herşey Üstüme geliyor gibi oluyor, saatlerce odadan çıkamıyorum rüyamda eski Hayatımı falan görmeye başladım. Çok mutsuz hissediyorum bazensonra kendime kızıyorum, bide eşime çok özenir oldum sonuçta o da evlat sahibi oldu ama hene geceleri uyuyor, gündüz işte normal hayatına Dönüyor.. Saçma sapan Düşünceler içindeyim böyle işte biliyorum lohusa psikolojisi oyüzden kırkı çıkınca geçeceğini ümit ediyorum. Benimle aynı psikolojide olan varmı? Ben anormal Değilim demi
Merhaba temmuz anneleri bebeğim bugün 18. gününü doldurdu fakat göbişi hala azıcık kanıyor ne yapmalıyım biri yardımcı olabilir mi acaba ?
Bizde 19 gunluguz hala ufak kanamalar var canim.kendi kendine kuruyacagini soyledi doktor
Çok normal canım geçicek bugünler inan. Erkeklerde dışarda ekmek parası derdinde size iyi bakabilmek için inan onun da Kafasında neler dönüyordur. Olumsuzlukları at bi kenara. 40 ı bekleme gündüz çıksan bi 20 dk markete felan
Kızlar yarın bebişi doyurup yatırıp anneme bırakıp bi kuaföre gitmeye karar verdim uzun saçlar beni çok zorluyor zaten hemde bi hava Değişikliği olur, cevaplarınız içimi rahatlatıyor Allah Razı olsun..Normal.Bende ilk çocuğumda aynen sizin yaşadıklarınızı yaşamıştım.Biraz dışarı çıkmak kendinize vakit ayırmak size çok iyi gelecektir.Bütün sıkıntılar geçici.2-3 ay sonra sıkıntı felan kalmaz inşallah.
Yasadığın şeylere çok üzüldümKizlar 14 temmuzda medipol mega bagcilar hastanesinde dogum yaptim.ultrason muayenelerimde son gune kadar bebegimin 3200 gr civari oldugu soylendi.bu arada doktorumun adida lebriz hale aktün tamer. Bebegim 14 temmuzda sancilarim olmamasi nedeniyle suni sanciyla normal dogum ile dunyaya geldi.39+6 gunluktu.lebriz hanim izne ayrilacagindan ve ogun nobetci olacagindan dolayi yatisimi yaptirdi.fakat nobetci olmasina ragmen hic bi ozel ilgisini goremedim.dogumda bile 5 dk falan gordum.oysaki ben kendi sancimi 1 hafta daha bekleyebilir baska bir doktorda dogum yapabilirdim.kendi doktorum benle ilgilenicek diye suni sanciyi kabul ettim
suni sancinin ne kadar zor oldugunu yasayanlar bilir..dogumum gerceklesti ve 3200 gr denen bebek 4000 gr dogdu.benim fazlasiyla dikisim oldu. Saat 15.00 te doguma girdim.15.20 de kizim dunyaya geldi 17.00de dikisim bitti siz dusunun.dikis esnasinda cektigim acinin tarifi yok resmen canli canli dikildim.uyusturucu ignr yaptilar fakat o nasil bir uyusturmadir bilmiyorum inanilmaz canim yandi.ustelik dikisi yapan kisinin cirkin davranislarina maruz kaldim.ilgisiz soguk sert azarlayici ifadeler! Taburcu olup bebegimizle eve geldik ve 15 gun sonrasinda kizimin koprucuk kemiginin cikintili durdugunu fark ettim.hastaneye goturduk kirildigini soylediler!!!! Dogum sirasinda olabilirmis.kemik kendi kendine kaynamis bebegim gunlerce kirik bi kemikle savas vermis resmen.hastaneden saglikli diye taburcu edildi hic bir bilgi verilmedi.lebriz hale hanima durumu soyledigimde ise bana verdigi cevap boyle birseyin dogumda mumkun olmayacagi,hastanede fark edilecegi,bebegi tutarken ters bir hareketle bizim yapmis olabilecegimizdi!! Hangi anne bebegini ters bi hareketle tutar zaten o kadar miniklerki dokunmaya kiyamiyoruz.doktorumdan muayenelerinden cok memnundum fakat dogumda ve sonrasinda yasadigim bu olaylar beni fazlasiyla uzdu kizdirdi. Yarin bebegimi ortopediste goturecegiz umarim bir sorun cikmaz dualarinizi eksik etmeyin.medipol mega da dogum yapacak arkadaslarimda mutlaka yasadiklarimi dikkate alsinlarr..aynilarini siz yasamayin
benim oğlum da bugün çok ağladı eşimle be yapacağımızı şaşırdık. emzik vereyim diyorsan erken değil hatta baştan alışmayan çocuklar bence hiç almıyor sonra, gerçi alışmayan baştan versen de almak istemiyorKızlar benim oğlanda bugün canımızı çıkardı öğlen ikiden bu saate kadar bi uyuyamadı. Sürekli meme istiyor ağzı balık gibi sürekli.. Emziriyorum bu sefer kusuyor sanırım fazla geliyor. Meme de uyumaya Çalışıyor gene beceremiyor gene ağlıyor falan. Neden böyle oldu anlamadım hava çok sıcak acaba ondan mı rahatsız oluyo, arada da gaz sancıları geliyor. Birde uykuya rahat geçsin diye emzik mi versek dedik ama daha çok erken değilmi?
Canim bende aynı senin gibiydim 2 gun once eve sığmıyordum nefes alamıyordum resmen surekli agliyordum eski halime nezaman donucem diye düşünüyordum hatta erken mi cocuk yaptim diye kendine sorup durdum ki bundan sonrada cocuk yapmicam diyordum esime dun ve bugun esim beni ve bebegimizi disari çıkardı inan bana okadar iyi geldi ki ozguven geldi bana bunalım havam dagıldı resmen yarın 3 haftalik olacağız bu haftada yanimda biri kalicak sonra tek ben bakıcam kendine daha cok güveniyorum sumdiKızlar kırkı için gün sayıyorum resmen kaldı 26 günümüz. Şuanda bazen herşey Üstüme geliyor gibi oluyor, saatlerce odadan çıkamıyorum rüyamda eski Hayatımı falan görmeye başladım. Çok mutsuz hissediyorum bazensonra kendime kızıyorum, bide eşime çok özenir oldum sonuçta o da evlat sahibi oldu ama hene geceleri uyuyor, gündüz işte normal hayatına Dönüyor.. Saçma sapan Düşünceler içindeyim böyle işte biliyorum lohusa psikolojisi oyüzden kırkı çıkınca geçeceğini ümit ediyorum. Benimle aynı psikolojide olan varmı? Ben anormal Değilim demi
Yanlış mı yaptım dedim? Anne olmak benim harcım mıydı dedim? Evliliğimi bile sorguladığın oldu. Kv bizde kalıyodu, kavga etmedim ama evden kovdum. Herkesin içinde kocama bağırdım ilk kez tartışıcaz hazır ol bile dedim. Ama gececek geciyor.Kızlar kırkı için gün sayıyorum resmen kaldı 26 günümüz. Şuanda bazen herşey Üstüme geliyor gibi oluyor, saatlerce odadan çıkamıyorum rüyamda eski Hayatımı falan görmeye başladım. Çok mutsuz hissediyorum bazensonra kendime kızıyorum, bide eşime çok özenir oldum sonuçta o da evlat sahibi oldu ama hene geceleri uyuyor, gündüz işte normal hayatına Dönüyor.. Saçma sapan Düşünceler içindeyim böyle işte biliyorum lohusa psikolojisi oyüzden kırkı çıkınca geçeceğini ümit ediyorum. Benimle aynı psikolojide olan varmı? Ben anormal Değilim demi
günde 4-5kez en az çiş yapıyorsa doyuyordur. Şimdilerde sıktır kakası ama ilerde 10 günde 1 bile yapabilir. Sıkıntı yok. Sakın mama filan vereyim deme. Bebeklerimiz daha çok küçük. Kendilerini gğvende hissettikleri tek yer de mememiz ve kucağımız. Babaları bile değil. 3 aydan önce kucağa alışmasın filan deyip de ağlatma sakın. Eğitimler sonraMerhaba kizlar nasilsiniz ben daha iyiuim dikislerim baya dustu ayaklandim gorumcem din gitti artik ia basa dusti esimde yarin is basi yapiyo naparsam artik benim oglan uyanikken hep meme istiyo doymuyormu oyunmu yapiyo anlamiyorum cis kaka yapiyo doymasa aglar deyilmi
Kaç günlük bebeğin?Ya kızlar bebekleri 3 saatte bir emzirmek gereklimidir benimki 8 de uyandı altını değiştird gazını çıkarttım uyumak istemedi biraz oyaladım daha demin uykuya daldı şimdi tekrardan uyandırmamı mı gerekiyor zor uyuttum zaten
Seninle olmak şstiyordur. Küçük daha çok. Wrap sling filan mı alsan ki?Kızlar biz bugün 1 aylık olduk oğlum 4 gün önceye kadar çok sakindi karnını doyururdum uyurdu daha memedeykenhiç ağlamazdı yavrum bazen memeden ayırınca uyanırdı ama ağlamazdı yine de şimdi 4-5 gündür sabah uyandıktan sonra emiyor ama uyuyamıyor saatlerce ağlıyor evin içimde gezip duruyoruz mesela bu sabah da 7.30gib uyandı emip 9a kadar uyudu uyandığından beri kucağımda evin içinde geziyoruz ya da sallıyorum 10 15 dakika ancak uyuyor uyanıp ağlıyor hem de çığlık çığlığa neden böyle bişey olabilir anlayamıyorum sizin bi fikriniz var mı yarın ilk işim doktora gitmek olacak
Kaç günlük bebeğin?
Kizlar 14 temmuzda medipol mega bagcilar hastanesinde dogum yaptim.ultrason muayenelerimde son gune kadar bebegimin 3200 gr civari oldugu soylendi.bu arada doktorumun adida lebriz hale aktün tamer. Bebegim 14 temmuzda sancilarim olmamasi nedeniyle suni sanciyla normal dogum ile dunyaya geldi.39+6 gunluktu.lebriz hanim izne ayrilacagindan ve ogun nobetci olacagindan dolayi yatisimi yaptirdi.fakat nobetci olmasina ragmen hic bi ozel ilgisini goremedim.dogumda bile 5 dk falan gordum.oysaki ben kendi sancimi 1 hafta daha bekleyebilir baska bir doktorda dogum yapabilirdim.kendi doktorum benle ilgilenicek diye suni sanciyi kabul ettim
Biz de 17 günlük olduk. Artık saat takip etmiyorum. Zaten kendisi istiyo. Gece gündüz birbirine girdi. Artık geceleri de uyandırmıcam. Ama yine de 5 saati gecirme23 günlük canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?