- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #63.321
Senin kayinvaliden esittir benim oz annem o daha da koyuyo insana canim kv ye el diyip gecersin ama bnmki oz iste bnm de takvimim dolduktan 4 gun sonra dogum oldu sezeryan olcak dediler son anda normale dondu suni sanci etkisini cabicak gosterdi sukur kizima kavustum 1 ay oldu.. o kdr sikintiyla gttim doguma annem son gune kdr istikrarliydi can sikma konusunda yine de cok.sukur kizim saglikli bn saglikliyim icini ferah tut dua et Allah yardim ediyo bi sekilde yoluna giriyoKafayi biseye takmiyayim bebegime odaklanayim diyorum artik gunum fln bitti insallah saglicakla gelir bende oda saglikli.olalim hep duam bu yonde.bnm sevgili.kayinvalidem be ek gecikeckmis diye koyune gidip findigini toplicakmis.bide bna illa samsubda yap illa samsunsa dogum yap diyodu demkki bn dogum orda yaonaya niyetlnsem findigim kaldi dicekti.esime kizamiyorum kadin gelemicm dediyse o napsin hic tavr fln almz o ayri.meselede.ne kadar su ara anmmle kardeslerimle catssamda stresten gene insanin.kndi ailesi gbisi yok Allah onlara saglik versin.suna hic inanmiyorum bnm iznim bitince bevege bajarim diyodu asla bakmz ele emanet etmek daha mntikli.surat asincada napimm findigim.kaldi.oluyo ilk torunu oglunun cocugu anca niye gelmedi diyo.saglickla dogursaydim bebegimi kimseyi gormk.konusmk bile istemiyorum
Senin kayinvaliden esittir benim oz annem o daha da koyuyo insana canim kv ye el diyip gecersin ama bnmki oz iste bnm de takvimim dolduktan 4 gun sonra dogum oldu sezeryan olcak dediler son anda normale dondu suni sanci etkisini cabicak gosterdi sukur kizima kavustum 1 ay oldu.. o kdr sikintiyla gttim doguma annem son gune kdr istikrarliydi can sikma konusunda yine de cok.sukur kizim saglikli bn saglikliyim icini ferah tut dua et Allah yardim ediyo bi sekilde yoluna giriyo
Aynen bende aynı psikolojideyim ama ilk doğumda dha kötüydüm şimdi büyük oranda geçti.Kızlar kırkı için gün sayıyorum resmen kaldı 26 günümüz. Şuanda bazen herşey Üstüme geliyor gibi oluyor, saatlerce odadan çıkamıyorum rüyamda eski Hayatımı falan görmeye başladım. Çok mutsuz hissediyorum bazensonra kendime kızıyorum, bide eşime çok özenir oldum sonuçta o da evlat sahibi oldu ama hene geceleri uyuyor, gündüz işte normal hayatına Dönüyor.. Saçma sapan Düşünceler içindeyim böyle işte biliyorum lohusa psikolojisi oyüzden kırkı çıkınca geçeceğini ümit ediyorum. Benimle aynı psikolojide olan varmı? Ben anormal Değilim demi
Bn dr ayniyim yalniz olmadigima sevindim su anKızlar kırkı için gün sayıyorum resmen kaldı 26 günümüz. Şuanda bazen herşey Üstüme geliyor gibi oluyor, saatlerce odadan çıkamıyorum rüyamda eski Hayatımı falan görmeye başladım. Çok mutsuz hissediyorum bazensonra kendime kızıyorum, bide eşime çok özenir oldum sonuçta o da evlat sahibi oldu ama hene geceleri uyuyor, gündüz işte normal hayatına Dönüyor.. Saçma sapan Düşünceler içindeyim böyle işte biliyorum lohusa psikolojisi oyüzden kırkı çıkınca geçeceğini ümit ediyorum. Benimle aynı psikolojide olan varmı? Ben anormal Değilim demi
canım biz göbegı varkende yıkadık.bu sıcakta yazık rahatlıyorlar yıkanınca.gobegını eşarp ıle sıkıca bağla su gelmeyecek sekilde yıka.bız oyle yaptık.sukur dustude gobegımızKesinlikle tek badi ile tutmanı öneririm. Tabii cereyansız ortamda. Bizimki öyle geçti, meğer lahana gibi sarıyormuşuz çocuğu.
Bence sarmaya bile gerek yok.canım biz göbegı varkende yıkadık.bu sıcakta yazık rahatlıyorlar yıkanınca.gobegını eşarp ıle sıkıca bağla su gelmeyecek sekilde yıka.bız oyle yaptık.sukur dustude gobegımız
bebegin kolik olabilir ayni dert bizdede var gaz sancilari cok canlarini yakiyor ondan bu halleriKızlar biz bugün 1 aylık olduk oğlum 4 gün önceye kadar çok sakindi karnını doyururdum uyurdu daha memedeykenhiç ağlamazdı yavrum bazen memeden ayırınca uyanırdı ama ağlamazdı yine de şimdi 4-5 gündür sabah uyandıktan sonra emiyor ama uyuyamıyor saatlerce ağlıyor evin içimde gezip duruyoruz mesela bu sabah da 7.30gib uyandı emip 9a kadar uyudu uyandığından beri kucağımda evin içinde geziyoruz ya da sallıyorum 10 15 dakika ancak uyuyor uyanıp ağlıyor hem de çığlık çığlığa neden böyle bişey olabilir anlayamıyorum sizin bi fikriniz var mı yarın ilk işim doktora gitmek olacak
Canım 1 aylık olduk 100 tl toplam gaz ilaçlarına verdim en sonunda doktorum bi şurup verdi rahat ettim herbacol drap adı. Denemek istersen sabah akşam 1 ml bitkisel.10 günlük kizim sariliktan uyuyidu hep diye sikayet ederken şimdide aksamdan beri bir gaz sancisi kızım hic uyumadi heo ikiniyo sikiniyor ayy allahim yardim et kizima.ciksim su ois gaz icerden
Gazı vardır büyük ihtimal genede doktora göster bi baksınKızlar biz bugün 1 aylık olduk oğlum 4 gün önceye kadar çok sakindi karnını doyururdum uyurdu daha memedeykenhiç ağlamazdı yavrum bazen memeden ayırınca uyanırdı ama ağlamazdı yine de şimdi 4-5 gündür sabah uyandıktan sonra emiyor ama uyuyamıyor saatlerce ağlıyor evin içimde gezip duruyoruz mesela bu sabah da 7.30gib uyandı emip 9a kadar uyudu uyandığından beri kucağımda evin içinde geziyoruz ya da sallıyorum 10 15 dakika ancak uyuyor uyanıp ağlıyor hem de çığlık çığlığa neden böyle bişey olabilir anlayamıyorum sizin bi fikriniz var mı yarın ilk işim doktora gitmek olacak
Hepimiz aynı şeyi istiyrz canım benimde oğlum 27 günlük onda da var ıkınıyor kasıyor kendisini bende diyrm allahım yardım et çıkarsın10 günlük kizim sariliktan uyuyidu hep diye sikayet ederken şimdide aksamdan beri bir gaz sancisi kızım hic uyumadi heo ikiniyo sikiniyor ayy allahim yardim et kizima.ciksim su ois gaz icerden
Bşzde hergün göbekli yıkadık, yıkadıktan sonda kuru ve tertemiz tuttuk çok şükür hiç sorun olmadıBence sarmaya bile gerek yok.
Benim kizim suan 6 gunluk, simdiye kadar 3 kere yikandi o gobegiyle.
Bugunde gobegimiz dustu
Çok normal canım geçicek bugünler inan. Erkeklerde dışarda ekmek parası derdinde size iyi bakabilmek için inan onun da Kafasında neler dönüyordur. Olumsuzlukları at bi kenara. 40 ı bekleme gündüz çıksan bi 20 dk markete felanKızlar kırkı için gün sayıyorum resmen kaldı 26 günümüz. Şuanda bazen herşey Üstüme geliyor gibi oluyor, saatlerce odadan çıkamıyorum rüyamda eski Hayatımı falan görmeye başladım. Çok mutsuz hissediyorum bazensonra kendime kızıyorum, bide eşime çok özenir oldum sonuçta o da evlat sahibi oldu ama hene geceleri uyuyor, gündüz işte normal hayatına Dönüyor.. Saçma sapan Düşünceler içindeyim böyle işte biliyorum lohusa psikolojisi oyüzden kırkı çıkınca geçeceğini ümit ediyorum. Benimle aynı psikolojide olan varmı? Ben anormal Değilim demi
BugĞn pazar kahvaltısı için sokağın ta başındaki markete ben bebeğimi arabasına koyup yürüye yürüye çıktım yavaş yavaş inanılmaz iyi oldu:) tavsiye derdim evet herekesebiz yine bugün dolaştık avmleri bu kız leyleği karnımdayken mi gördü naptısonra 22. günümüzü kv lide de çıkartttık ee malum tatil yaptık gezioz ona gidemem diyemedim eşime neyse geldik eve yatırdım kuzuları şimdi biraz dinleneyim sessiz sessiz sonra yatayım
Seymasevde nin söylediklerine katılıyorum..ilk çocuk bunalımını yaşamayın emzirin çıkın biraz da sağın olmazsa biberondan veririsiniz avm lerde problem olmuyor zaten girersiniz emzirme odasına emzirir altını alır çıkarsınız..1 saatlik yürüyüşler yapın hem size hem bebeğinize iyi gelecek inanın..dışarı çıkmazsanız hayatım bu mu artık diye bunalım takılırsınız eşlerinizden beklentiniz de artar siz yorulursunuz eşiniz de yorulur...rahat olun bunlar iyi zamanlarımız
Hep ama hep emzir canım gece hormonlar daha iyi çalıştı derler inanki sağmak değil bebek emdikşçe süt çoğalıyor bak dene , o çeksin ağzında dursun , artıran en önemli şey bebeğin uyarması hayran olmamak elde değilKızlar çok sağolun. Bugün Philips Avent silikon göğüs ucunu aldım. Mucize gibi. Bebis emmeye başladı. Yalnız tek sorun doyuramadim onla bebisi. Biberonla dakikada doyan çocuk, göğsümde doymak bilmedi 1 saat. Sonra yine biberonla verdim sağıp. Gece uğraşmamak için biberonla vereyim diyorum, gündüz emzirir dururum artık. Olurmu sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?