2015 Temmuz Anneleri

ben cok agirlastim ama canim yurumekte bile zorlaniyorum ama hareketsiz deyilim noldu gittinmi doktora ne dedi hadi banada umut ol

simdi okudum canim ben yarin gitcem bakalim durumum nasil benim kizin da hareketleri biraz azaldi ama normal buyuduler artik yenidogan bebekler gibi gunun cogunu uyuyarak geciriyolar maymun etti bizi bu bebisler hele bi gelsin isircam totosunu benim artikhic umudum yok normal doguma sezeryn gununu hangi gune alsam diye dusunmeye basladim bile yeter artik cok stress yaptim

Bnmde yok valla bu doktr dediki sen.herhlde sezeryan.istiyosyn yok dedim meltm.hnm bna iri bevek dedi ondan beri.korkuyorum zorlamayayim bebwgime bisey olmasin diye dedim.bekleyelim biraz daha dedi.esim dedi kakasini yerse kaka yeme dogum aninda bevek strese girince oluyo bu sezerysnda da olur normlde de dedi.ona bisey diyemm dedi.pzrtesi gidicm.bnm doktr icin.iste hemsire risk skmiyo sezerysna aliyo dedi.pzrtesi belli olur.gekseler bu gece :) bn diyorum simdi suyum gelsede hmn gitsem ama nerdee.

canim Rabbim razı olsun Evlatlariniza hayirli uzun omurlu etsin insaalah Dualarinizla kavuştu mucizem Dualarinizla saglikla evimize gidip sağlığımıza kavusacagiz

sen su gelsin istiyosun bende nisanim gelsin diyorum insallah gerek kalmazda yarin yazarsin bu gece dogurdum diye kendim dogurmus gibi mutlu olurum canim 41 haftadan once genelde strese girmez bebek bence son gunlerimiz artik belkide son saatlerimiz

Aslinda ikisede gelse olur fark etmez kizz biri gelsin yeter :) ama bugun yRin gelse cok makbule gecer :) valla cnm.bnde ikimizde dogursak vok sevincem.sagliklica insallh.geriliyosun.ister istemz biri bisey dese batiyo hmn agresife bagliyorum.ama sonrada agliyorum.nie boyle yaptim die.Allahim bizede sabir versin guc versin doguralim insallhh

amin canim bende cok agresif oldum bu aralar cok kalp kiriyorum farkindayim ama anlayis gostersiler biraz gunumuz gecti yani napalim nasil sakin olalimki

amin canim bende cok agresif oldum bu aralar cok kalp kiriyorum farkindayim ama anlayis gostersiler biraz gunumuz gecti yani napalim nasil sakin olalimki
Aynn cnm bugun hic nefes alamdim.kslbim carpiyo.dua ediyorum Allah yardim etsin insallh cnm.yarin.ikimizde doguralim lutfeenn saglicakla bizde kavusalimm Allahimmm.bide bn ne zmn tuttugunu biliyorum bebegin acaba onun ustene kac hfta ekliyoruz bnm hesaba gore 38 hfta eklwyince yarin doluyo gunum :)komsu teyze 4 agust.doluyo diyo beklicez anacimn

ben sata gore biliyorum canim bebislerimiz dogsun okuyup gulucez neler cekmisiz diye bebegimi artik kucaklamak istiyorum tatlim 9 aydir bu ani bekliyoruz yeter gelsinler artik nolur Allahim

ben sata gore biliyorum canim bebislerimiz dogsun okuyup gulucez neler cekmisiz diye bebegimi artik kucaklamak istiyorum tatlim 9 aydir bu ani bekliyoruz yeter gelsinler artik nolur Allahim
Insallhh valla ultrasyonda bile ozluyorum.unutucm bnde isircm dotunu dicem seni inatci .bnde boyle gec gelmisim anasina mi cekti nedr :)

Insallhh valla ultrasyonda bile ozluyorum.unutucm bnde isircm dotunu dicem seni inatci .bnde boyle gec gelmisim anasina mi cekti nedr :)
benim annem ablalarim hepsi en erken 40 haftada dogurdu 41 tamaminda dogurdu ablam 2 cocugunu da alakalimi bilmiyorum ama o kadar bekleyemem korkuyorum gun gectikse en fazla 2 gun

Merhaba kizlar. Ben sezeryan oldum bugun bebis 8 gunluk. Ama gobegimin goruntusu suan huc hosuma gitmiyo. Dikisin ustunden bi kat daha var ustten gelen yag tabakasi gibi. Yasli gobegi gibi sarkik duruyo. Doktor gecicek rahim o toplancak dedi ama. Sizinkide boyle mi. hamile kalmadan once de hafif gobegim vardi onuda soyliyim

benim annem ablalarim hepsi en erken 40 haftada dogurdu 41 tamaminda dogurdu ablam 2 cocugunu da alakalimi bilmiyorum ama o kadar bekleyemem korkuyorum gun gectikse en fazla 2 gun
Pazartesi ye kdr geldi geldi gelmedi karar alicaz artik ayniyiz senle cnm.hergun yuruyorumda banamisin demiyo.vakti saati var demkki

Kızlar çok sağolun ben de alarm kuruyordum iki. Saatte bir bu gece Kurmıcam bakalım nasıl olacak.
Seymasevde canım Allah senin yardımcın olsun biz birtaneyle zor başediyoruz :)

Gözün Aydın Allah anneli babalı büyütsün inş. Sezeryanı bilmiyorum ama ben eve gelince göbeğim vardı korseyi hiç çıkarmadım şimdi normale döndü 1 ay oldu ama hâlâ bi jöle kıvamı var onun içinde egzersiz gerekli

Kızlar dışardan geliyorum bu saatte baktım serin dışarısı attım kendimi sokaklara marketten abur cubur aldık kızlarla sonra geldik çay yaptım keyf yapıyoruz usame uyumuşken
Oturmayın evde kızlar gidip bi markete dolanmak bile rahatlatıyo insanı. Çok takılmayın bebişler öyle böyle büyücek ama bugünler geri gelmiyo onu bilin tadını Çıkarın miniklerin
Sabırla Yaklaşın sakin olun endişeleri bi kenara bırakın iç güdülerinize güvenin sizden başka kimse bebeğinize iyi bakamaz yani sizden iyi bakamaz. Kendinize güvenin onu kollarınızda tutarken o güveni hissetsin ki daha huzurlu olsun. Öpüyorum hepinizi taze anneler.

Gündüz 4 saate bi değişiyorum idrarsa sırf gece ellemem ama illa bi defa gece kaka yapıyo 3 aydan sonra gece kakaları biter umarım
Ben çok çok sık değişiyorum CNm , bazan bez 1 saatte bile çok ağır geliyor mendilde unibaby aldım cidden çok memnunum onla devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…