2015 Temmuz Anneleri

Kizlar oglum kusuyor emdikten sonra bazden boyle curmuklu bazende curmukle karisik sutu kusuyor az evvel emdikten sonra daha fazla kustu 10 dkka emdi emmedi yani ne emdiki fazlasini cikaryor diye dusunuyorum

Canlarim hepinizden Rabbim razı olsun hastanedeyiz int sıkıntılı biraz alıntı yapamadim kusura bakmayin.Dualariniz hurmetine evladım kucagimda çok sukur Dr i yanılttı Mevlam gayet sağlıklı bebegim insaallah zihinsel bir sıkıntısı da olmayacak.Mevlam ne muradiniz varsa versin huzurunu mutluluğunu sağlığınız afiyetiniz daim olsun

benimki o göğüs ucuyla ememedi geçen gün gece onunla verdim sabaha kadar ara ara hep ağladı sonra sağdım baya süt çıktı emememiş yavrum onunla

biz ilk gün hastanede yaptırdık. hep bezliydi kremini sürüp üzerine gazlı bez koyup kapadık bezini 3 günde iyileşti

İğne felan vurdularmı nasıl oldu? Biraz anlatırmısın? Oh kakasına rahatladım:) bide yüzünde minik minik sivilceler çıktı napsamki?
bizimkine iğne vurmuşlardı hafif uyuşturması için kesilirken, ama sonra bir acısı olmadı bezin içerisinde iyileşti

İğne felan vurdularmı nasıl oldu? Biraz anlatırmısın? Oh kakasına rahatladım:) bide yüzünde minik minik sivilceler çıktı napsamki?
Tabi iğne vururken canı yandı yawrumun zaten çok ağladı o ilk saat eşime ağzıma geleni saydım keşke yaptırmasaydık diye ama geçti gitti bak
Gittik yatağa yatırdım altını açtı yardımcı hanım bi tanede genç biri vardı oda tutuyormuş keserlerken başında durmadım içim dayanmadı. Eşim diyo ama iğne yerini uyuşturdu ama iğneyi sokup içinde gezdirdi iice uyuşturmak yaymak için heralde sonrada bi makinaylaa yakarak kesmiş ozaman hiç sesi çıkmadı. Sonra kesilen deriyi alttan üstten tutturdu 1 dikişle. 1 tane merhem verdiler her alt açmada sürülcek diye bide ıslak makyaj pamuğuyla altını temizledim bu süreçte banyo hemen yaptırılıyor hatta iyileşmesi açısından çok iyiymiş yıkamak. Eve gelir gelmez calpol verdim günde 4 defa 1 çay kaşığı demişlerdi ben o gün 2 defa verdim bidaha gerek kalmadı. Bezini bağladım hiç açık bırakmadım. Iyileşti gitti. Fiyatıda yanlış hatırlamıyorsam 200 tl.
Sormak istediğin bişey varsa başka atladığım sor canım

Yüzündeki sivilceler bizdede var banyo yapınca bembeyaz oluyo sonra emerken felan terliyo gene oluyo kırmızı kırmızı

Normal canım benimki çok sık emiyo Karnı doysa gözü doymuyo ben anlıyorum fazla emdiğini hooop Peşine kusuyo 3 ten fazla kusuyo yani daha dün götürdüm normal dedi.

anladım benimkide çok sık emdiğinde yapıyor hep emiyim memede duruyum hep istiyor e o zamanda çıkarıyo bazen işte

Gunaydinnn:)) canim kac aylik yada kac gunluk bebegin
ben yuzusti yatirmaya korkuyorum bide cok sinirliyiz hemen basiyoruz cigliklari.bisey oldu saniyorum panik yaptiriyo bana:) gaz sorunumuz var bizimde dedigin gibi yapmayi denicem bemde ama 17 gunluk bebegim..

kızlar merhaba bir sorum olucaktı.benim kzıımın yüzünde beyaaz beyaz akne gibi sivilce gibi şeyler cıktı.bayada cogaldı.bunun ıcın bıldıgınız bır yöntem varmıdır.yardımcı olurmusunuz

Benim oğlumda da çıkıyo çabucak geçiyo tekrar çıkıyo banyodan sonra geçiyo ama kısa süre sonra yine çıkıyo bence Seymasevde nin dediği gibi terledikleri için çıkıyor oğlum hep kucakta ikimiz de terliyoruz devamlı

Rabbim bir mucize yaşatmış sana inşallah aynısını tekrar yaşarsın sağlıkla çıkarsınız hastaneden..Rabbimin bi ol demesi olmayanları oldurur..Rabbim elinizi bırakmasın hep akılımızda duamızdaydın..sancı anında bile aklıma geldin dua ettim..çok şükür bugünleri gördün daha güzellerini de gör inşallah..

Kizlar merhaba nasilsiniz biz bugun 8gunluk olduk oglum sarilik oldu hastanede yattik dustu baya ama cok halsiZ dr.normal yavas atar dedi sizde de boylemi oldu havada asiri sicak oda bayiyo

Bizde bugün 8 günlük olduk bizim sariligimizda bir türlü düşürmesi 14.4 salı 14.3 çarşamba 13.2 bugün nasıl düşüren kalkıp emmeye fakat yok çocuğun ne yapacağımı şaşırdım artik

Kizlar oglum kusuyor emdikten sonra bazden boyle curmuklu bazende curmukle karisik sutu kusuyor az evvel emdikten sonra daha fazla kustu 10 dkka emdi emmedi yani ne emdiki fazlasini cikaryor diye dusunuyorum
Bnm bebeğimde feci kusuyor, bazan 1 su bardağına yakın diyelirim ama çok emiyor ,sAbırım ondan

Olurken öyle dalmışımki:) resmen ömere iğne vurdular yatırdılar kestiler hatta ben duramadım babası durup onunla konuştu felan ben bu arada içerde ağladım film gibi gözümün önünden geçti valla:))) ben çok istiyorum yenidoğan sünneti.. 7. Gün yaptıracaktık aslında ama benim doğumda göğüs kafesim çatladı hareket edemiyordum bu arada bide sünnetle uğrasamadım kucağıma bile alamıyordum ayy kıyamıyorumda hiç ama yaptırmak lazım... Babamızla bi konuşup senden yerini öğrenirim olurmu? Peki yapan kişi sünnetçimi?

Yüzündeki sivilceler bizdede var banyo yapınca bembeyaz oluyo sonra emerken felan terliyo gene oluyo kırmızı kırmızı
Kırmızı değilde sanki minik yağ bezesi gibi beyaz beyaz uçları 4-5? Tane var. Dediğin gibi banyodan sonra beyazlıyo çocuk:) ilk emişte eski haline dönüyo:)

Merhaba arkadaşlar biz bugün bir aylık asimizi olduk.kilo ve boya bakildi oglueumun boyu 59 cm kilosu da 5.400 hemşire ust sınırı da.geçmiş maşallah dedi.ben de dedim çok mu fazla anne sutu aldığından normal.dedi.iri yarı bisey mi olacak ne.:))

Kızlar bişey sorucam geceleri nasıl bir yöntem izliyorsunuz bebişi doyururken? Ben üç defa dalan 2,5 saatte bir Emziriyorum ama okadar uykusuz kalıyorumki anlatamam emme kısmı, gaz çıkarması, alt açmadı derken baya bi zaman alıyor. Bana da uyuyacak vakit kalmıyor. Bazen emzirirken uyuyakalacakmışım gibi oluyorum biran evvel uyusada ben de uyusam diyorum ama sonra vicdan azabı duyuyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz? Kaç saatte bir Uyanıyor? Eğer uzun uyuyorsa uyandırıyomusunuz yoksa onun uyanmasınımı bekliyorsunuz?
Birde bizim yanımızda her gece ya kayınvalidem yada annem Bebeğin başında yatıyo ben ona rağmen çok tesirgin uyuyorum sürekli sayıklıyomuşum hatta sanırım o yüzdende uykumu alamıyorum

Genel cerrahtı heralde o işle eşim ilgilendi valla yalan olmasın şimdi ben ona dedim doktorun kartının fotosunu atıcak bende sana yollarım mesajla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…