- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #63.101
Bnm ustume sense dogurursun bn sona kalirim cnm :) ya bide ebe dediki biz biseye on gun ekliyoz senin gunun 4 agust.doluyo dedi.ondn snra bekleme fazla riskli dedibi gelisme varmi canim benim ara ara agrim oldu bugun ama gecti
merhabalar 23 temmuz da doğum yaptık dünkü dr kontrolünde sarılık değeri 14.4 cikti aksam elimden geldigince emzirdim am bugun 14.3 olmus ne yapabilirim ya kizim icin cok yorgun uyandiramiyirum icim gidiyor aglamaktan mahvoldum
Kızlar biz bugün 8 günlük olduk göbek düştü. Ama sulanıyor dün yaktırdık ama hala sulanıyor ne yapmalıyım
Bnm ustume sense dogurursun bn sona kalirim cnm :) ya bide ebe dediki biz biseye on gun ekliyoz senin gunun 4 agust.doluyo dedi.ondn snra bekleme fazla riskli dedi
Benimde öyleydi bebeğim psikolojisini bozmuştuk resmen ayağına bir burnunu sık kaldr filan,sarılığı 15 , 16 lardan filan dı ki daha yüksekti sanırım emzir emzir hala da tam bitmemiş, ama fotoda düzenli götürüyorm, emzir 3 ayda bile geçen var dedi demek riskli görmediler çünkü bm içime sinmedi 3 doktora götürdük 3 ü de öyle dedimerhabalar 23 temmuz da doğum yaptık dünkü dr kontrolünde sarılık değeri 14.4 cikti aksam elimden geldigince emzirdim am bugun 14.3 olmus ne yapabilirim ya kizim icin cok yorgun uyandiramiyirum icim gidiyor aglamaktan mahvoldum
Tamam işte canım :) cocuk daha anca doğmuş :) bizim de öyle olsu işte :) ben de hep çok uyuyo nasıl emzircem 2 saatte bir diye ağlardım. Şimdi de susmuyo diye ağlıcam nerdeyse38+6da dogdu bnmki de.dune kadar cok iyiydi emip uyuyordu bi aksam krizmz vardi o da cabuk geçiyordu. Normal günü dün doldu ve dunden beri uyumuyo...offhhh cok korkuyorm((
Oğlumla aynı pişik kremini kullanıyoruz biz de :)) ah o pedler ahhh :)Oturup kalkmakta sorun yasamiyorum ama arsda szliyo dikis yerlerim bide cok sicak surekli ped degistriyorum ama yinede nemleniyo orasi off cok rahatsz edici gecsede normale dönsek tamamen
Sagol cnm.ben olucam ewet zaten.31 temmuzdu ama bn erkn gelir diye bekliyodum.insallh canim bnde sagliklica kavusurum.sinirlerim. yiprandi iyice.Cnm grubun en son doguranı sen olcaksın sanırım,yazmasam da takıp edıyorum seni,bebişini saglıkla al inşş en kısa zamanda,,dualarım seninle...
Kızlar sağlık Ocağı'ndan banada bebelerde d vitamini verdi bebeğinkini 15. Günden itibaren üç damla ver dedi bende hergün 9 damla alacakmışım, siz kullanıyomusınz? Bi sorayım dedim size de.
Birde göbeğinz ne zaman düştü? Biz 10 dayı baya incelmiş ama hala duruyor.
Kızlar ben bir de emzik almayı düşünüyorum, eğer zorda kalırsam kullanırım diye ki genelde kullanmam diyenler bile çoğu zaman mecbur kalınca veriyorlarmış.. hangi marka alsam avent in ürünlerinde 0 bpa falan yazıyor, ne kadar inandırcı bilmiyorum ama.
Bizim de 15,4ten düşüşe geçti. Sürekli uyuyordu ne emzirebiliyodum ne mama veriyodum. Bi gece artık yeter dedim hırs yaptım zorla uyandırdım hep. Ayak tabanına tık diye vır, burnunu sık, gerekirse cimdiklemerhabalar 23 temmuz da doğum yaptık dünkü dr kontrolünde sarılık değeri 14.4 cikti aksam elimden geldigince emzirdim am bugun 14.3 olmus ne yapabilirim ya kizim icin cok yorgun uyandiramiyirum icim gidiyor aglamaktan mahvoldum
benim doktor 5 agustos dedi en fazla nolur Allahim yarin yazalim bu gece normal dogurduk diyeBnm ustume sense dogurursun bn sona kalirim cnm :) ya bide ebe dediki biz biseye on gun ekliyoz senin gunun 4 agust.doluyo dedi.ondn snra bekleme fazla riskli dedi
benim akintimda artis yok sadece yurudukce baski hissi cogaldi bide sag kasigim inanilmaz derecede agriyor yatakda donemiyorum ide arada adet sancisio kadarCnm bnmde arada belim agriyoda tik yok.bide bugun.komsumuzz ebe o geldi bakti dliyle fln 40 yildr kadin bilio isi die dedi kafadi kanlda degil bide iri biraz kagadi dedi hirt etti resmn ya.ins.bisey olmamistr.arkadasimda diyo bi anda kilo almis sekeeinmi cikti son hfta diye.cumayi bekliyorum.bn cok.istiyorum norml.olsun ama cuma doktr ne dicek bilmiyorum.acilmm yoksa bide iriyse herhl sezeryan.dicekleryalanci sancilara dewamm .akintim cok.bidr cnm sende varmi
Çamaşırında lekelenme şeklinde bide kızarıklık varCnm sulanıyor derken kanmı gelıyor,göbek düştükden sonra kan gelmesi normal ,ama aktıf akar kan olmamalı,parça parça azcık oluorsa sıkıntı yok...
Ayniyiz cnm bnmde sol kasigim yirtiliyo gbi.yurudum simdi sanki alttan cikicak ama hala kafasi yukrda.insallh saglickla bizde alirz kucagimiza cnm.sabir versin. Allah bizeebenim akintimda artis yok sadece yurudukce baski hissi cogaldi bide sag kasigim inanilmaz derecede agriyor yatakda donemiyorum ide arada adet sancisio kadar
Ayy canimm son bizler kalmistik.gozun.aydin sagliklica almisdin.niye sezerysn oldun yawrum.bnmde cuma belli olck sezeryanmi normlmi olck.dua et bnada bnde sagliklica alayim.kizimi :)
Insallh cnm.bekliyoruz cuma belli olck.insallh herseyde var bi hayr tek bebegimde bnde saglikli olalimda kavusacgz elbet :)Evet canim son kalanlardik :))
Catim darmis, bebek kanala girmemis, plesantam yaslandigi icin bebek beslenemiyormus. Bekleyemedi sezryna aldi doktorum.
Ogluma bakinca herseyi unutuyorum:))
Seninde az kaldi canim, insallah hayirlisiyla alacaksin kucagina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?