2015 Temmuz Anneleri

Esimde diyor niye agliyorsun kucuk bir cocuk gibi ama ne yapayim tutamadim kendimi bugub iyiyiyim ama dengeszilestim iyice yaa
canım biz pazar günü bir kavga kıyamettt ki görmee
o günden beri soğudum benim heriften
neyse sen düzelmişsin inşallah ben de düzelirim

Canım bir arkadaşımız kullanıyordu,memnundu.O akıntı bende de var.Kaşıntı ve koku yok.Buda iltihap veya mantar olmadığı gebelikten olduğu anlamına geliyor sanırım.
Saol canım deniyim bende napıyim artık belki işe yarar aslında saçma geliyo ama neden olmasında diyorum :)
Birde benim akıtım biraz yeşilimsi ama seninde öylemi

Saol canım deniyim bende napıyim artık belki işe yarar aslında saçma geliyo ama neden olmasında diyorum :)
Birde benim akıtım biraz yeşilimsi ama seninde öylemi
Sarı renkte oluyor.Birde kuruduğu zaman kireç gibi oluyor.Bende kan pıhtılaşması var,bu nedenle her sabah limonlu su içiyorum.Bir prof söylemişti limonlu su idrar kesesindeki kireçleri söker diye.Her gün bir bardak için demişti.Acaba o kireç görüntüsü ondan mı diye düşünüyorum.

Bende de var pıhtılaşma aspirin kullanıyorum ben. sen bişey kullanıyor musun peki. Limonlu su iyi fikir. Ben normalde de her sabah içerdim ama şimdi bulantılardan anca 1 lt su içebiliyorum. oda gun içinde limonsuz.
Cumartesi kontrolüm vardı doktora bahsediyim bari akıntı olayını

2 düşük ve 34 haftalık erken doğumdan sonra öğrendim ki kanımda pıhtılaşma varmış , oğlum erken doğduğu için ciğerleri gelişmemişti boyu ve kilosu iyidi ama ömürü yokmuş demek 24 gün küvezde kaldı ve kaybettik , 6 sene sonra 4. aşılamamla olmuştu .. sonra kızım için aşılama oldum kızımda hep kan sulandırıcı kullandım şükür sağlıkla kucağıma aldım , bu da aşılama kardeş olsun istedik şimdi yine kan sulandırıcı kullanıyorum .Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin

oy senide oğluşunuda yirim canın ne istiyor söyle yollayalım canım :)

limonlu su kanda pıhtılaşmaya iyimi geliyormuş cnm ,, bende içiyorum ama bulantılarıma iyi geldiği için , 1 taşla 2 kuşmu vuruyorum yani

Canım ben hamile kalmadan önce coraspin içiyordum.Hamileliğimi öğrendiğim gün clexane 0.4 kan sulandırıcı iğneye başladık.Doktorun sana iğne vermedi mi?Hep aspirine mi devam edecekmişsin?

limonlu su kanda pıhtılaşmaya iyimi geliyormuş cnm ,, bende içiyorum ama bulantılarıma iyi geldiği için , 1 taşla 2 kuşmu vuruyorum yani
Evet canım.İbrahim Saraçoğlu demişti,kan pıhtılaşması olan hamileler limonlu su içsin demişti.Kan pıhtılaşması olanlar topiğinde de hamilelerin çoğu içiyormuş.Bende hamile kaldığımdan beri her sabah yarım limonu 1 bardak suyla karıştıp içiyorum.Acaba ondan mı midem bulanmıyor benim

Amin canım ya çok üzüldüm.Rabbim kızına ve karnındaki sabiye sağlıklı uzun ömürler versin.

Canım ben hamile kalmadan önce coraspin içiyordum.Hamileliğimi öğrendiğim gün clexane 0.4 kan sulandırıcı iğneye başladık.Doktorun sana iğne vermedi mi?Hep aspirine mi devam edecekmişsin?
evet aspirinle devam edicez şimdilik. bende mthfr 677 homozigot var. perinatoloğa da gittim. iğneye gerek yok dedi. zaten Türkiye deki insanların %40 inda var dedi. Şu anki doktorum da aspirin yeterli dedi. Bakalım hayırlısı. senin pıhtılaşma sorunun hangisi?

Canim insallah bu bebegini de saglikli bir sekilde kucagina alirsin canim insallah. Sistem ne kadar yanlis ya devlet has. 3 dusukten sonra o testi yapiyormus cok sacma birsey ya. Allah cumlemizin evlatlarinikorusun saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Ya arkadaslar doktor bana bir ay sonraya kontrol verdi ben dayanamiyorum aklim hep bebegimde nasil diye, napsam doktorumda soguk biraz merak ettim geldim desem buz gibi bakar suratima sanirim, belim agriyor birazda popoma vuran agrim oluyo arada boyle olan var mi, kendimi nasil rahatlaticam

Bende mthfr 677 heterozigot ve mthfr 1298 heterozigot var.Rabbim şifa versin cümlemize.

belkide canım benim midem rahatlıyor :) tamam devam edeyim bende

İstersen başka doktora git ultrason muayenesi ol :) Ama belli bir zaman sonra sürekli ultrasonu önermiyorlar.Bundan sonra 30. haftaya kadar sanırım ayda bir kontrol olacak.Alışmaya çalışmalısın :) Ultrason görüntüsü yok mu bebişinin annesi ona bak hasret gider :) Ben daha bebişlerimi görmedim,kese görüntüleri var.Onlara bakıp seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…