• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

kötü düşünme canım inş bişeycik olmaz o korkualr bende de var bende 8 haftalık durdu inş bir daha yaşamayız

canım kötü düşünmeyelim inşallah bişey yoktur bu aralar bazılarımızda bende dahil olmak üzere bulantı falan hiç bişey yok akşam doktordan sonra yaz kesin merak ettim

allahın izniyle bişeycik olmaz. güzel düşün güzel olsun :)

aynı şeyleri yaşamışız rabbim bir daha yaşatmasın bu sefer bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah. dualarım seninle hayırlı haberler gel arkadaşım.
.

Kızlar tesekkurler ;) iyi haberle dondüm cok şükür... Hersey yolunda gözüküyor, kalp atışını duyduk hatta kipirdadi bile, doktor bu da cok onemli dedi... Sadece 3 gun geride gözüktü boyu oda +- 7 sorun değilmiş, hic takılmadım... Ama anlaşılan 3 ay bitene kadar bu tedirginlik bitmeyecek :/ Insallah hepimiz bebeklerimizi saglikla, hayirlisiyla aliriz kucağımıza ;)

aminnn inşallah. Sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin rabbim. korkularla yaşıyoruz sonu hayır olsun nasipse.
İnanır mısın her gün iğne saati gelince rahatlıyorum.Hep tedirginim.Amin canım inşaAllah.
Kızlar tesekkurler :KK66: iyi haberle dondüm cok şükür... Hersey yolunda gözüküyor, kalp atışını duyduk hatta kipirdadi bile, doktor bu da cok onemli dedi... Sadece 3 gun geride gözüktü boyu oda +- 7 sorun değilmiş, hic takılmadım... Ama anlaşılan 3 ay bitene kadar bu tedirginlik bitmeyecek :/ Insallah hepimiz bebeklerimizi saglikla, hayirlisiyla aliriz kucağımıza :KK66:
Amin canım inşaAllah.Hayırlı olsun,darısı bana ve henüz duymamışlara.Bakalım yarında benim kontrolüm var :) Ah canım 3 ay bitsede tedirginliğimiz hiç bitmeyecek emin ol :)

Canim insallah bu bebegini de saglikli bir sekilde kucagina alirsin canim insallah. Sistem ne kadar yanlis ya devlet has. 3 dusukten sonra o testi yapiyormus cok sacma birsey ya. Allah cumlemizin evlatlarinikorusun saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
inşallah canım aminn . evet acıları yaşamadan öğrenemiyorsun malesef :( Rabbim kimseye yaşatmasın böylesini çok zor , düşükler de acı veriyor ama dokunup yüzünü görüp acısını yaşamak daha zor

Ya arkadaslar doktor bana bir ay sonraya kontrol verdi ben dayanamiyorum aklim hep bebegimde nasil diye, napsam doktorumda soguk biraz merak ettim geldim desem buz gibi bakar suratima sanirim, belim agriyor birazda popoma vuran agrim oluyo arada boyle olan var mi, kendimi nasil rahatlaticam
Canim benimde 2 gundur bel agrim cok fazla özellikle kuyruk sokumuma dogru neden oldugunu bilmiyorum ctesi doktora gidecem bakalim. Doktorlar da bir acayip benimle de pek ilgilenmediler insan istiyor ki detayli incelesin. Dikkat etmemiz gerekenleri a dan z ye soyleseler cok iyi olacak yani

Canım arkadaşa tek tek saygı çerçevesinde alamayanın olabileceğini,yapamayanın olabileceğini belirttim.Yok battı mattı yazınca çileden çıktım yani.Ayıp.Ne var yani canının çektiğini yazmasan.Bunun kararını aldık haftalar önce yemek ismi yazmayalım diye.İnsanlar işlerine gelmeyen söylendiği zaman saygı sınırını unutuyorlar ona kızıyorum.

Batti tamam biraz abes kacti ozur dilerim onun icin ama bende icimde kalmasin diye soyledim haaay soylemez olaydimmm cok zor birsey degildi hani herkesin bulabilecegi birsey di yoksa bende hayatta aslaaa soylemezdim ama sende dovseydin barriiii :))

amin canım . Rabbim herkesin evladına sağlıklı hayırlı ömürler versin , kolay yazılıyor ama kolay yaşanmıyor kader işte .
Canım senin yaşadığın çok zor.Benim iki düşüğüm oldu ama ne kese gördüm ne kalp atışı duydum.Şimdi keseleri gördüm ona rağmen aklım çıkıyor bir şey olacak diye.İmtihan dünyasındayız canım.Rabbim ne seni ne bizi bir daha evlatlarımızla imtihan etmesin inşaAllah.

Kizlaaar ozur dilerim hepinizden rahatsizliktan dolayi ama bende bu siralar herkese boyleyim muhakkak cevap vermeliyim esimede ayniyim magruz gorun hep turkcem de cok iyi olmayabilir ifade seklim yanlis olabilir kusura bakmayin optum hepinizii

Batti tamam biraz abes kacti ozur dilerim onun icin ama bende icimde kalmasin diye soyledim haaay soylemez olaydimmm cok zor birsey degildi hani herkesin bulabilecegi birsey di yoksa bende hayatta aslaaa soylemezdim ama sende dovseydin barriiii :))
Canım kusura bakma ya,hamilelik hali işte sinir,duygu değişimi,ağlama felan herşeyi yaşıyoruz.Bende kırdıysam özür dilerim.Barıştık mı :)

Canım kusura bakma ya,hamilelik hali işte sinir,duygu değişimi,ağlama felan herşeyi yaşıyoruz.Bende kırdıysam özür dilerim.Barıştık mı :)
Hehe baristik canimm sozmuuuu benimde hatam vardi kusura bakma bu gunlerde olur boyle seyler birbirimizin hatalarini gormezden gelecegiz artik napalimm :)

Ayy ne yapayim ya her gun bu halimle sayfa sayfa fotokopi cekip odev veriyorum yine de yapmadan geliyirlar ya benim de tepem atiyor istr
Ay çok güldüm,bundan sonra hepsi ödevini yapar:) Bu sefer sinirini tahtaya konuşanların ismi yazılıyorsa onlardan çıkarırsın :KK48::KK48::KK48:

Kizlaar ben son bi kac gun kendimi cok sis hissediyorum heran patlayacak gibi cok su iciyorum acaba omu rahatsiz ediyor sizdede varmi bu durum

Hehe baristik canimm sozmuuuu benimde hatam vardi kusura bakma bu gunlerde olur boyle seyler birbirimizin hatalarini gormezden gelecegiz artik napalimm :)
Söz :KK5: Aslında yarın kontrol günüm acaba bebekleri görecek miyim,kalplerini duyacak mıyım stresi var.Sanırım ondan biraz geriliyorum :)

Canım senin yaşadığın çok zor.Benim iki düşüğüm oldu ama ne kese gördüm ne kalp atışı duydum.Şimdi keseleri gördüm ona rağmen aklım çıkıyor bir şey olacak diye.İmtihan dünyasındayız canım.Rabbim ne seni ne bizi bir daha evlatlarımızla imtihan etmesin inşaAllah.
herkesin yaşadığı kendine zordur canım .. aklına kötü şeyler getirme sağlıkla kucağına al inşallah ikizlerini canım benim . Allahın dediği oluyor işte elden ne gelir . Rabbim yaşadıklarımızı unutturacak başka acılar vermesin inşallah

Söz :KK5: Aslında yarın kontrol günüm acaba bebekleri görecek miyim,kalplerini duyacak mıyım stresi var.Sanırım ondan biraz geriliyorum :)
Aynii gerginlik bendede var cnm yaa hic sorma benim randevum 22 sinde bide yani insallah gorursun iyi dusun iyi olsun canimm mutlu haberi bizede ver hem ayy senin ikizin olacakti demi yerin ben onlari gerilmen cok normal amaaa hersey cok iyi olacak

Kizlaar ben son bi kac gun kendimi cok sis hissediyorum heran patlayacak gibi cok su iciyorum acaba omu rahatsiz ediyor sizdede varmi bu durum
Gaz var mı?Benim karnımı gaz şişiriyor.Henüz 7 haftalığım ama karnım abartısız her an doğuracakmışım gibi kocaman oluyor.Sırt üstü yatınca kedi garfielde benziyorum :) Ben hamilelikten öncede çok su içerdim,sudan olduğunu sanmıyorum.Değişen hormonlardan,oluşan gazdan herhalde.Az yiyorum ama kilo alıyorum.Anlamadım gitti :)

Back
X