• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

kızlar malumm doğum temmuzda ama beni stres şimdiden almış durumda yanımda kim kalıcak nolucak şimdiden strese sokuyo beni.annem kalamaz mecbur eşimin ailesinden biri gelicek ama ben bunu istemiyorum çnkü dger eltilerime babaanne geldi ve 6 ay kaldı her birinde.yaşlı ben onamı bakcam kendimemi çocugamı .anası gelse çok işgüzar bi rahat vermiyo zaten normal zamanda.daha yeni evlendiğimizde temizledigimz evimize girer girmez saygısızca ortalıgı bozup kendi kafasına göre bşyler yapmıştı ta duvarları yıkamıştı bizim temizlediğimz herşeyi bastan temizlemişti evliliğimn ilk haftasını mahvetmişti.eşimle şimdiden bu konuyu tartışıyoruz napcaz diye :KK43:

canım o değilde ben normal doğum yapmak istiyorum ama benim doğum tam bayrama denk geliyor ya bayramda doğurusam hiç bi doktor hastanede olmaz ne yapacağızzz :(

OTE="bedidiko, post: 38131825, member: 602857"]bebeğim en son iyiydi canım kalp atışlarını dinletmedi ama ekranda gördüm pıt pıt yanıp sönüyordu rabbimin mucizesi işte. senin bebeğin nasıl canım?[/QUOTE ]
cok sevindim evet dinletmek iyi degil diyorlar bebekler sevmezmis benim bebisimde cok iyi simdi şükürler olsun annesinin midesi ile ugrasip duruyor bulantilarim cok fazla doktoruma bunu söylediğimde olmasi gereken bu dedi bana bunlarla gel dedi :) ondan gelen hherşey bas goz üstüne :)

evet canım arkadaşlar bulantı ve bebeğin sağlığının bi alakası yok diyor ama bence var bulantı olması bebişten gelen bi sinyal bence ne güzel allah bozmasın :)))

Arkadaşlar sakin olun mesele yok büyütmeyin,herkes alıngan ve duygusal bence gereksiz yere canınızı sıkmayın lütfen
Canım arkadaşa tek tek saygı çerçevesinde alamayanın olabileceğini,yapamayanın olabileceğini belirttim.Yok battı mattı yazınca çileden çıktım yani.Ayıp.Ne var yani canının çektiğini yazmasan.Bunun kararını aldık haftalar önce yemek ismi yazmayalım diye.İnsanlar işlerine gelmeyen söylendiği zaman saygı sınırını unutuyorlar ona kızıyorum.

Yani işinize gelmeyince nasılda tırnaklarınızı çıkarıyorsunuz.Evet söylemeyin ayıp denen bir şey var.O çiğ köfte yazan arkadaş çok özür dileyerek zararı olup olmadığını öğrenmek için sorup helallikte istedi.Domates,peynir de yemek ismi değil.Birazda başkalarını düşünün.Kibarca uyardım.Tamam der susarsın.Kural yani bu neyi tartışıyorsun.Bende saygı çerçevesinde cevapladım her yazdığını.Ama battı yazman terbiyesizlikten başka bir şey değil.Burada hepimiz hamileyiz ve bir çok sorun yaşıyoruz.Bir yemek olayını ne çok büyüttün.Ayıp!

tatlım lütfen sinirlenme bebeğini düşün. çok gereksiz konular bunlar yaa

canım o değilde ben normal doğum yapmak istiyorum ama benim doğum tam bayrama denk geliyor ya bayramda doğurusam hiç bi doktor hastanede olmaz ne yapacağızzz :KK43:
İnşaAllah bayramdan bir kaç gün önce gelir bebeğin :) Bayramda olursa evet zor olur canım.Muhakkak nöbetçi doktorlar olur ama kendi doktorunu istersen olmayabilir.

Canım bir ara bunun polemiği yapıldı,yurtdışında yaşayan ve bu malzemeleri bulamayan arkadaşlar var.Bu nedenle artık yemek ismi paylaşmayalım diye karar aldık.Biz Türkiye'de her şeyi rahat rahat buluyoruz çok şükür ama yurtdışında yaşayanlar bulamayabiliyor.
Almanyada yasayanlar filan cok turk marketi var buluyorlar benim gibi Amerika'da yasayanlarin hele hic sansi yok:) canim neler cekiyor aksi gibi de hep bulamayacagim seyler:) oyle olurya zaten erisemeyecegin seyi istersin:):) siz bol bol afiyetle benim icinde yiyin kizlar!gecen gun cok bilinen bir markanin her bakkalda satilan kucucuk biseyini canim cekti bitun gun aklimda kaldi:) ya kizimda hic boyle seyler olmazdi erkek bu galiba :)

İnşaAllah bayramdan bir kaç gün önce gelir bebeğin :) Bayramda olursa evet zor olur canım.Muhakkak nöbetçi doktorlar olur ama kendi doktorunu istersen olmayabilir.

bende öyle bir şans var ki tam bayramın 1. günü gelir canım. nöbetçi doktorlar zaten canından bezmiş oluyor ne yapacağım bilmiyorum :(

Almanyada yasayanlar filan cok turk marketi var buluyorlar benim gibi Amerika'da yasayanlarin hele hic sansi yok:) canim neler cekiyor aksi gibi de hep bulamayacagim seyler:) oyle olurya zaten erisemeyecegin seyi istersin:):) siz bol bol afiyetle benim icinde yiyin kizlar!gecen gun cok bilinen bir markanin her bakkalda satilan kucucuk biseyini canim cekti bitun gun aklimda kaldi:) ya kizimda hic boyle seyler olmazdi erkek bu galiba :)
İşte bunun için yazdım,o kadar savaş verdim :) Herkes kendini düşünmeyecek,alamayan,yapamayanlar var.Canım senin canın bir şey isterse kargolayalım.Elimizden geldiğince.

bende öyle bir şans var ki tam bayramın 1. günü gelir canım. nöbetçi doktorlar zaten canından bezmiş oluyor ne yapacağım bilmiyorum :KK43:
Hakkında hayırlısı olsun canım,inşaAllah yaramazlık yapmaz bebişin :) Bende pıhtılaşma var birde ikiz olarak devam ederse sezeryan olur sanırım.O zaman bayramdan önceye denk gelir herhalde.

İşte bunun için yazdım,o kadar savaş verdim :) Herkes kendini düşünmeyecek,alamayan,yapamayanlar var.Canım senin canın bir şey isterse kargolayalım.Elimizden geldiğince.
Ah canim cok tatlisin, dusunmen bile guzel:) benim genelde taze yenecek seyler cekiyor canim kargoyla olacak gibi degil yani:) zaten gecer bir iki haftaya bu asermeler yine de cok tesekkurler

Bulantı bileziği kullanan oldumu kızlar ??? çalışıyorum ve çok zor oluyor bulantı. Birde akıntı problemi yaşayan var mı. Kaşıntı koku falan yok ama akıntı çok:oops:

Bulantı bileziği kullanan oldumu kızlar ??? çalışıyorum ve çok zor oluyor bulantı. Birde akıntı problemi yaşayan var mı. Kaşıntı koku falan yok ama akıntı çok:oops:
Canım bir arkadaşımız kullanıyordu,memnundu.O akıntı bende de var.Kaşıntı ve koku yok.Buda iltihap veya mantar olmadığı gebelikten olduğu anlamına geliyor sanırım.

Back
X