2015 Temmuz Anneleri

canım o değilde ben normal doğum yapmak istiyorum ama benim doğum tam bayrama denk geliyor ya bayramda doğurusam hiç bi doktor hastanede olmaz ne yapacağızzz

evet canım arkadaşlar bulantı ve bebeğin sağlığının bi alakası yok diyor ama bence var bulantı olması bebişten gelen bi sinyal bence ne güzel allah bozmasın :)))

Arkadaşlar sakin olun mesele yok büyütmeyin,herkes alıngan ve duygusal bence gereksiz yere canınızı sıkmayın lütfen
Canım arkadaşa tek tek saygı çerçevesinde alamayanın olabileceğini,yapamayanın olabileceğini belirttim.Yok battı mattı yazınca çileden çıktım yani.Ayıp.Ne var yani canının çektiğini yazmasan.Bunun kararını aldık haftalar önce yemek ismi yazmayalım diye.İnsanlar işlerine gelmeyen söylendiği zaman saygı sınırını unutuyorlar ona kızıyorum.

tatlım lütfen sinirlenme bebeğini düşün. çok gereksiz konular bunlar yaa

canım o değilde ben normal doğum yapmak istiyorum ama benim doğum tam bayrama denk geliyor ya bayramda doğurusam hiç bi doktor hastanede olmaz ne yapacağızzz
İnşaAllah bayramdan bir kaç gün önce gelir bebeğin :) Bayramda olursa evet zor olur canım.Muhakkak nöbetçi doktorlar olur ama kendi doktorunu istersen olmayabilir.

Almanyada yasayanlar filan cok turk marketi var buluyorlar benim gibi Amerika'da yasayanlarin hele hic sansi yok:) canim neler cekiyor aksi gibi de hep bulamayacagim seyler:) oyle olurya zaten erisemeyecegin seyi istersin:):) siz bol bol afiyetle benim icinde yiyin kizlar!gecen gun cok bilinen bir markanin her bakkalda satilan kucucuk biseyini canim cekti bitun gun aklimda kaldi:) ya kizimda hic boyle seyler olmazdi erkek bu galiba :)

İnşaAllah bayramdan bir kaç gün önce gelir bebeğin :) Bayramda olursa evet zor olur canım.Muhakkak nöbetçi doktorlar olur ama kendi doktorunu istersen olmayabilir.

bende öyle bir şans var ki tam bayramın 1. günü gelir canım. nöbetçi doktorlar zaten canından bezmiş oluyor ne yapacağım bilmiyorum

16 temmuz arefe 17 temmuz bayramın 1. günü canım
ayyyy yakın tarih olduğunu biliyordumda tarihleri tam bilmiyordum eğerki bir aksiik çıkmazsa doktorun hesabına göre bende ya 16 sı yada 17 si olacak korktum valla şimdi bayramda doğum üffff

İşte bunun için yazdım,o kadar savaş verdim :) Herkes kendini düşünmeyecek,alamayan,yapamayanlar var.Canım senin canın bir şey isterse kargolayalım.Elimizden geldiğince.

bende öyle bir şans var ki tam bayramın 1. günü gelir canım. nöbetçi doktorlar zaten canından bezmiş oluyor ne yapacağım bilmiyorum
Hakkında hayırlısı olsun canım,inşaAllah yaramazlık yapmaz bebişin :) Bende pıhtılaşma var birde ikiz olarak devam ederse sezeryan olur sanırım.O zaman bayramdan önceye denk gelir herhalde.

İşte bunun için yazdım,o kadar savaş verdim :) Herkes kendini düşünmeyecek,alamayan,yapamayanlar var.Canım senin canın bir şey isterse kargolayalım.Elimizden geldiğince.
Ah canim cok tatlisin, dusunmen bile guzel:) benim genelde taze yenecek seyler cekiyor canim kargoyla olacak gibi degil yani:) zaten gecer bir iki haftaya bu asermeler yine de cok tesekkurler

Bulantı bileziği kullanan oldumu kızlar ??? çalışıyorum ve çok zor oluyor bulantı. Birde akıntı problemi yaşayan var mı. Kaşıntı koku falan yok ama akıntı çok

Bulantı bileziği kullanan oldumu kızlar ??? çalışıyorum ve çok zor oluyor bulantı. Birde akıntı problemi yaşayan var mı. Kaşıntı koku falan yok ama akıntı çok
Canım bir arkadaşımız kullanıyordu,memnundu.O akıntı bende de var.Kaşıntı ve koku yok.Buda iltihap veya mantar olmadığı gebelikten olduğu anlamına geliyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…