- 25 Haziran 2014
- 1.134
- 407
- 148
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #4.221
kızlar malumm doğum temmuzda ama beni stres şimdiden almış durumda yanımda kim kalıcak nolucak şimdiden strese sokuyo beni.annem kalamaz mecbur eşimin ailesinden biri gelicek ama ben bunu istemiyorum çnkü dger eltilerime babaanne geldi ve 6 ay kaldı her birinde.yaşlı ben onamı bakcam kendimemi çocugamı .anası gelse çok işgüzar bi rahat vermiyo zaten normal zamanda.daha yeni evlendiğimizde temizledigimz evimize girer girmez saygısızca ortalıgı bozup kendi kafasına göre bşyler yapmıştı ta duvarları yıkamıştı bizim temizlediğimz herşeyi bastan temizlemişti evliliğimn ilk haftasını mahvetmişti.eşimle şimdiden bu konuyu tartışıyoruz napcaz diye
OTE="bedidiko, post: 38131825, member: 602857"]bebeğim en son iyiydi canım kalp atışlarını dinletmedi ama ekranda gördüm pıt pıt yanıp sönüyordu rabbimin mucizesi işte. senin bebeğin nasıl canım?[/QUOTE ]
cok sevindim evet dinletmek iyi degil diyorlar bebekler sevmezmis benim bebisimde cok iyi simdi şükürler olsun annesinin midesi ile ugrasip duruyor bulantilarim cok fazla doktoruma bunu söylediğimde olmasi gereken bu dedi bana bunlarla gel dedi :) ondan gelen hherşey bas goz üstüne :)
Canım arkadaşa tek tek saygı çerçevesinde alamayanın olabileceğini,yapamayanın olabileceğini belirttim.Yok battı mattı yazınca çileden çıktım yani.Ayıp.Ne var yani canının çektiğini yazmasan.Bunun kararını aldık haftalar önce yemek ismi yazmayalım diye.İnsanlar işlerine gelmeyen söylendiği zaman saygı sınırını unutuyorlar ona kızıyorum.Arkadaşlar sakin olun mesele yok büyütmeyin,herkes alıngan ve duygusal bence gereksiz yere canınızı sıkmayın lütfen
Yani işinize gelmeyince nasılda tırnaklarınızı çıkarıyorsunuz.Evet söylemeyin ayıp denen bir şey var.O çiğ köfte yazan arkadaş çok özür dileyerek zararı olup olmadığını öğrenmek için sorup helallikte istedi.Domates,peynir de yemek ismi değil.Birazda başkalarını düşünün.Kibarca uyardım.Tamam der susarsın.Kural yani bu neyi tartışıyorsun.Bende saygı çerçevesinde cevapladım her yazdığını.Ama battı yazman terbiyesizlikten başka bir şey değil.Burada hepimiz hamileyiz ve bir çok sorun yaşıyoruz.Bir yemek olayını ne çok büyüttün.Ayıp!
Evet canım ya gereksiz bir konu için gerildim yani.Tamam sakinim :)tatlım lütfen sinirlenme bebeğini düşün. çok gereksiz konular bunlar yaa
canım o değilde ben normal doğum yapmak istiyorum ama benim doğum tam bayrama denk geliyor ya bayramda doğurusam hiç bi doktor hastanede olmaz ne yapacağızzz
İnşaAllah bayramdan bir kaç gün önce gelir bebeğin :) Bayramda olursa evet zor olur canım.Muhakkak nöbetçi doktorlar olur ama kendi doktorunu istersen olmayabilir.canım o değilde ben normal doğum yapmak istiyorum ama benim doğum tam bayrama denk geliyor ya bayramda doğurusam hiç bi doktor hastanede olmaz ne yapacağızzz
Almanyada yasayanlar filan cok turk marketi var buluyorlar benim gibi Amerika'da yasayanlarin hele hic sansi yok:) canim neler cekiyor aksi gibi de hep bulamayacagim seyler:) oyle olurya zaten erisemeyecegin seyi istersin:):) siz bol bol afiyetle benim icinde yiyin kizlar!gecen gun cok bilinen bir markanin her bakkalda satilan kucucuk biseyini canim cekti bitun gun aklimda kaldi:) ya kizimda hic boyle seyler olmazdi erkek bu galiba :)Canım bir ara bunun polemiği yapıldı,yurtdışında yaşayan ve bu malzemeleri bulamayan arkadaşlar var.Bu nedenle artık yemek ismi paylaşmayalım diye karar aldık.Biz Türkiye'de her şeyi rahat rahat buluyoruz çok şükür ama yurtdışında yaşayanlar bulamayabiliyor.
sanırım birçoğumuz aynı sorunu yaşayacak. bayram ayın kaçındaydı
İnşaAllah bayramdan bir kaç gün önce gelir bebeğin :) Bayramda olursa evet zor olur canım.Muhakkak nöbetçi doktorlar olur ama kendi doktorunu istersen olmayabilir.
ayyyy yakın tarih olduğunu biliyordumda tarihleri tam bilmiyordum eğerki bir aksiik çıkmazsa doktorun hesabına göre bende ya 16 sı yada 17 si olacak korktum valla şimdi bayramda doğum üffff16 temmuz arefe 17 temmuz bayramın 1. günü canım
İşte bunun için yazdım,o kadar savaş verdim :) Herkes kendini düşünmeyecek,alamayan,yapamayanlar var.Canım senin canın bir şey isterse kargolayalım.Elimizden geldiğince.Almanyada yasayanlar filan cok turk marketi var buluyorlar benim gibi Amerika'da yasayanlarin hele hic sansi yok:) canim neler cekiyor aksi gibi de hep bulamayacagim seyler:) oyle olurya zaten erisemeyecegin seyi istersin:):) siz bol bol afiyetle benim icinde yiyin kizlar!gecen gun cok bilinen bir markanin her bakkalda satilan kucucuk biseyini canim cekti bitun gun aklimda kaldi:) ya kizimda hic boyle seyler olmazdi erkek bu galiba :)
ay canım aynen ben de öyle oldum eşimden nefret ediyorum bikaç gündürTamam canim soracam mutlaka cunku kendimi dun cok heba ettim aglama krizine girdim resmen hamilelikten heralde duygusalligim asiri arttı
Hakkında hayırlısı olsun canım,inşaAllah yaramazlık yapmaz bebişin :) Bende pıhtılaşma var birde ikiz olarak devam ederse sezeryan olur sanırım.O zaman bayramdan önceye denk gelir herhalde.bende öyle bir şans var ki tam bayramın 1. günü gelir canım. nöbetçi doktorlar zaten canından bezmiş oluyor ne yapacağım bilmiyorum
aaaa çok iyiymişş çok sevindim çok teşekkür ederimbaktırdım canım ama devlette yaptırmadım. sgk anlaşmalı bir özel hastanede yaptırdım. sgk ödüyo bu tahlili. hiç para vermemiştim.
Ah canim cok tatlisin, dusunmen bile guzel:) benim genelde taze yenecek seyler cekiyor canim kargoyla olacak gibi degil yani:) zaten gecer bir iki haftaya bu asermeler yine de cok tesekkurlerİşte bunun için yazdım,o kadar savaş verdim :) Herkes kendini düşünmeyecek,alamayan,yapamayanlar var.Canım senin canın bir şey isterse kargolayalım.Elimizden geldiğince.
Esimde diyor niye agliyorsun kucuk bir cocuk gibi ama ne yapayim tutamadim kendimi bugub iyiyiyim ama dengeszilestim iyice yaaay canım aynen ben de öyle oldum eşimden nefret ediyorum bikaç gündür
ne guzel iste adinida bayram koyarsinizayyyy yakın tarih olduğunu biliyordumda tarihleri tam bilmiyordum eğerki bir aksiik çıkmazsa doktorun hesabına göre bende ya 16 sı yada 17 si olacak korktum valla şimdi bayramda doğum üffff
Canım bir arkadaşımız kullanıyordu,memnundu.O akıntı bende de var.Kaşıntı ve koku yok.Buda iltihap veya mantar olmadığı gebelikten olduğu anlamına geliyor sanırım.Bulantı bileziği kullanan oldumu kızlar ??? çalışıyorum ve çok zor oluyor bulantı. Birde akıntı problemi yaşayan var mı. Kaşıntı koku falan yok ama akıntı çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?