- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #4.181
Benim 6.haftadan beri var dr normal olabilir dedi ama ben hala korkuyorumKizlar dunden beri koyu kahve akintim var. Progestan kullaniyorum. Doktoru aradim sorun olmaz kan gelmedikce yat dinlen dedi. Ama ben korkuyorum aranizda benim gibi olan warmi
canım kötü düşünmeyelim inşallah bişey yoktur bu aralar bazılarımızda bende dahil olmak üzere bulantı falan hiç bişey yok akşam doktordan sonra yaz kesin merak ettimBende bugün aynı huzursuzluktayım, benimde ilk bebeğimin kalbi 8+5 veya+6'da durmuştu. Kontrole gitmiştim şansa o gün doktorum ya dün gece ya bu sabah durmuş demişti... Benimde beliti göğüslerimin acımaması olmuştu. Dünden beri öyle yine... ve dönem olarakta çok yakınım 9+1 deyim bugün... Dün bir şekil geçti ama bugün akşam olmasını zor bekliyorum. Kendi doktoruma yetişemeyeceğim için aramadım bile, eve daha yakın bir doktordan randevu aldım, dua edin... Akşam 6 gibi randevum var.
canım bende de aynı sorun vardı ilk bebeğimi 8+4 de kalbi durmuştu inşallah yaşamayız ben sebebi ile ilgili genetik pıhtlaşma falan test yaptırdım ama yok bişi çıkmadı Allah ın takdiri siz de sorun neydi doktorunuz ne dedi ?kötü düşünme canım inş bişeycik olmaz o korkualr bende de var bende 8 haftalık durdu inş bir daha yaşamayız
Selam kizlar... ben gecen cuma dr a gittigimde kesem bos cikmisti dr kanaman olur zaten ama olmazsa pesr gelirsin aliriz demisti.kendi drumda endise etme pers.bana gel dedi bugun esimle gittim karindan bakti yine gozukmedi aglaya aglaya soyundum altan bakmasi icin bak bakti sonra bi ses geldi " ne sacmaliyosun anne sen yaa ben burda uslu uslu buyuyorum " dedi.Dkkada 120 atiodu biraz azmis 140-160 olmasi gerekiyomus ama napalim bunada sukur... cok mutluyum cok rahatladim darisi herkesin basina insallah
benimde
hiçbulantım yok herşeyi yiyorum. ve çok dinamikim
banada çok garip geliyo hamile olmadan önce bile herşeyi
yiyemez miğdem bulanırdı çok enerjik ve iştahlıyım
hayırdır inşallah
Canım kese konumuna göre belli oluyormuş.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...edeki-konumuna-goere-cinsiyet-tahmini.391176/ bak burada konusu var.Kizlar minigimin cinsiyetine takmis durumdayim.baska merak eden yok muhergun deli gibi nette arastiriyorum .bugun de yeni bisey ogrendim baska forumdan.
( yasimiz)+ (hamile kaldigimiz ay) -( 9) sonuc tek sayi ise erkek ,cift sayi ise kiz imis.deneyenlerin %95 i tutmus.bunlari cin, rus takvimlerini,anlamsiz bulmama ragmen bakmaktan kendimi alamiyorum
Çok şükür iyiyim canım sen nasılın?Yarın kontrolüm var,kalpleri duyabilecek miyim diye çok heyecanlıyım :)teşekkürler canım..
nasılsın?
kan pıhtılaşma yok herşey normal patolojiye göndermedi ilk herkeste olabilir dedi 2.3. de yapılırmısşcanım bende de aynı sorun vardı ilk bebeğimi 8+4 de kalbi durmuştu inşallah yaşamayız ben sebebi ile ilgili genetik pıhtlaşma falan test yaptırdım ama yok bişi çıkmadı Allah ın takdiri siz de sorun neydi doktorunuz ne dedi ?
bende aynen oyleyim ama pek yapacak birsey yok su bulanti bilekligini alsammi diye dusunuyorum
Ne güzel bi haber maşallah çok mutlu ettin buraları şenlendirdin arkadaşım :)Selam kizlar... ben gecen cuma dr a gittigimde kesem bos cikmisti dr kanaman olur zaten ama olmazsa pesr gelirsin aliriz demisti.kendi drumda endise etme pers.bana gel dedi bugun esimle gittim karindan bakti yine gozukmedi aglaya aglaya soyundum altan bakmasi icin bak bakti sonra bi ses geldi " ne sacmaliyosun anne sen yaa ben burda uslu uslu buyuyorum " dedi.Dkkada 120 atiodu biraz azmis 140-160 olmasi gerekiyomus ama napalim bunada sukur... cok mutluyum cok rahatladim darisi herkesin basina insallah
Canım sevindim :) Asla ümidi kaybetmemek gerekiyor işte.İnşaAllah sağlıkla kucağına alırsın bebeişini :)Selam kizlar... ben gecen cuma dr a gittigimde kesem bos cikmisti dr kanaman olur zaten ama olmazsa pesr gelirsin aliriz demisti.kendi drumda endise etme pers.bana gel dedi bugun esimle gittim karindan bakti yine gozukmedi aglaya aglaya soyundum altan bakmasi icin bak bakti sonra bi ses geldi " ne sacmaliyosun anne sen yaa ben burda uslu uslu buyuyorum " dedi.Dkkada 120 atiodu biraz azmis 140-160 olmasi gerekiyomus ama napalim bunada sukur... cok mutluyum cok rahatladim darisi herkesin basina insallah
Canım aldığımız bir karara göre artık yemek isimleri paylaşmıyoruz.Kizlaar dun doktorda kan aldirmistim guatr cok yuksek cikmis hap kullaniyordun zaten sali gunu doktora gidecegim bakalim insallah hersey yolunda olur
Kizlar bu arada canim kisir cekti cok fenaaa biri bana yapsada yollasaaa bi zahmet hehe
yeşilliklerden uzak duruyorum canım malum daha yeni kürtaj oldum rahim toparlanamamış düşük olabilir diye düşündüm ki doktor rahim toparlanmasa hamile kalamazdın dedi :) ben yinede tedbir olarak hiç yeşillik yemiyorum. meyvelerin kabuklarına dikkat etmek lazım onu nasıl dezenfekte edebiliriz acaba? sirkeli suyla yıkasak ne dersin?
benim hamile bir arkadaşım hamileliği boyunca hazır tavuk yemedi biliyor musun neymiş hormonluymuş diye hep çatalcadan köy tavuğu getirdiler tosun gibi bi oğlu oldu maşallah :)
canım sıkma canını stres çok kötü stresten benim vücudum çok kötü oldu ilk defa böyle bişey oluyor. bu günlerde bizde biraz gergin ve sinirli oluyoruz bi ilgi bekliyoruz ama bizi bizden başka anlayan yok napıcaksınkızlarr ne olacak bizim bu halimiz mide bulantısı bi yandan yanması diğer yandan birde üstüne dün eşimle tartıştık çok moralim bozuk hiç alakasız bi konuda bana tepkisi farklı oldu gece ağlamaktan bir hal oldum çok kötüyüm ne düşüneceğimi bilmiyorum. kimsem yok burda , mide bulantısından mutfağa giremiyorum buzdolabını açınca bile midem bulanıyor. dün saolsunlar istediğim birkaç şey vardı annem yapmış otobüsle yollamış bana onlardan yedim ama bu nasıl devam edecek böyle hiç bilmiyorum canım çok sıkılıyor
hepsi aynen devam ediyordu canım sadece bi anda bulantım geçti benim. şok olduk canım düşünsene kalbim ağzımda havalardayım rutin kontrole gidiyorum hop doktor kalp atışlarını alamıyorum dedi kaldıki daha önce kalp atışlarını bile dinledim. hadi hiç duymamış olsam belki oluşmamıştır diyecektim,, çok yeni bir kayıpmış doktor maksimum 3 gün önce olmuştur dedi kimileri 15 20 gün ölü bebekle yaşıyormuş. bende kalbinin durduğunu cuma öğrendim doktor pazartesi kürtajla alıcaz dedi rabbim kimseye yaşatmasın kötü düşünmeyelim iyi düşünelim iyi olsunnnn sağlıcakla kucağımıza alalım inş.
Aaa bilmiyorum neden ki benim soyledigim cok kolay herkesin bulabilecegi birsey rahatsiz olan varsa soyleer ama kimse zaten bize cevap vermiyor o baska konuCanım aldığımız bir karara göre artık yemek isimleri paylaşmıyoruz.
Oglumu hesapladim tuttu.bunda kız diyor.çin ve rus takvimi erkek diyor.bakalim hangisi tutacak.ben de merak ediyorum ama cok dusunmemeye calisiyorum hayirlisi olsun ins.
kızlar malumm doğum temmuzda ama beni stres şimdiden almış durumda yanımda kim kalıcak nolucak şimdiden strese sokuyo beni.annem kalamaz mecbur eşimin ailesinden biri gelicek ama ben bunu istemiyorum çnkü dger eltilerime babaanne geldi ve 6 ay kaldı her birinde.yaşlı ben onamı bakcam kendimemi çocugamı .anası gelse çok işgüzar bi rahat vermiyo zaten normal zamanda.daha yeni evlendiğimizde temizledigimz evimize girer girmez saygısızca ortalıgı bozup kendi kafasına göre bşyler yapmıştı ta duvarları yıkamıştı bizim temizlediğimz herşeyi bastan temizlemişti evliliğimn ilk haftasını mahvetmişti.eşimle şimdiden bu konuyu tartışıyoruz napcaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?