2015 Temmuz Anneleri

Kizlar dunden beri koyu kahve akintim var. Progestan kullaniyorum. Doktoru aradim sorun olmaz kan gelmedikce yat dinlen dedi. Ama ben korkuyorum aranizda benim gibi olan warmi
Benim 6.haftadan beri var dr normal olabilir dedi ama ben hala korkuyorum

canım kötü düşünmeyelim inşallah bişey yoktur bu aralar bazılarımızda bende dahil olmak üzere bulantı falan hiç bişey yok akşam doktordan sonra yaz kesin merak ettim

kötü düşünme canım inş bişeycik olmaz o korkualr bende de var bende 8 haftalık durdu inş bir daha yaşamayız
canım bende de aynı sorun vardı ilk bebeğimi 8+4 de kalbi durmuştu inşallah yaşamayız ben sebebi ile ilgili genetik pıhtlaşma falan test yaptırdım ama yok bişi çıkmadı Allah ın takdiri siz de sorun neydi doktorunuz ne dedi ?

Cok guzel bir haber bu
Ayni duyguyu dunde biz yasadik kesenin icinde munnak bir kalp atiyordu tutuldum resmen bende

benimde
hiçbulantım yok herşeyi yiyorum. ve çok dinamikim
banada çok garip geliyo hamile olmadan önce bile herşeyi
yiyemez miğdem bulanırdı çok enerjik ve iştahlıyım
hayırdır inşallah

Cok guzel maasallah darisi bize ins
Su an battaniye altinda sersem tavuk gibiyim
Kv 4/5 gundur bendede yemeklerimizi yapti sagolsun
Gidince zor olacaj bizim icin
Anneme gitmeyi dusunuyorum bende

Canım kese konumuna göre belli oluyormuş.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...edeki-konumuna-goere-cinsiyet-tahmini.391176/ bak burada konusu var.

kan pıhtılaşma yok herşey normal patolojiye göndermedi ilk herkeste olabilir dedi 2.3. de yapılırmısş

bende aynen oyleyim ama pek yapacak birsey yok su bulanti bilekligini alsammi diye dusunuyorum

ben de nazar değdirdim kendi kendime az önce çıkardım sadece salçalı makarna yiyebilmiştim öğlen afedersizin sadece salçalı su çıkardım azıcık galiba gerçekten salça ağır geliyo mideye gebelikte Ben psiband sparişi verdim yarın bekliyorum inşallah bakalım işe yarar inşallah[/QUOTE]

Ne güzel bi haber maşallah çok mutlu ettin buraları şenlendirdin arkadaşım :)

aaysun gözün aydın canım
Halemon geçmiş olsun allah sabır versin canım

Bende de bulantılar tam gaz devam ediyor
Kahvaltı yapamıyorum bile
Meyve yedim sadece
Mutfak çok kokuyordu ya
Et haşladim. Çorba için
Kokusundan çıkardım yine
Ne yapacam bilmiyorum
3ay geçende dek diken üstündeyiz hepimiz

kızlarr ne olacak bizim bu halimiz mide bulantısı bi yandan yanması diğer yandan birde üstüne dün eşimle tartıştık çok moralim bozuk hiç alakasız bi konuda bana tepkisi farklı oldu gece ağlamaktan bir hal oldum çok kötüyüm ne düşüneceğimi bilmiyorum. kimsem yok burda , mide bulantısından mutfağa giremiyorum buzdolabını açınca bile midem bulanıyor. dün saolsunlar istediğim birkaç şey vardı annem yapmış otobüsle yollamış bana onlardan yedim ama bu nasıl devam edecek böyle hiç bilmiyorum canım çok sıkılıyor

Canım sevindim :) Asla ümidi kaybetmemek gerekiyor işte.İnşaAllah sağlıkla kucağına alırsın bebeişini :)

Kizlaar dun doktorda kan aldirmistim guatr cok yuksek cikmis hap kullaniyordun zaten sali gunu doktora gidecegim bakalim insallah hersey yolunda olur

Kizlar bu arada canim kisir cekti cok fenaaa biri bana yapsada yollasaaa bi zahmet hehe
Canım aldığımız bir karara göre artık yemek isimleri paylaşmıyoruz.

sirkeli su iyi fikir. ben yeşillikleride sirkeli suda bekletiyorum. zaten çoğu meyveyi soyarak yiyoruz. ben birtek elmayı kabuğuyla yerim. öyle daha çok seviyorum. tavuk konusu muamma hamile değilken bile yememek lazım aslında. antibiyotik veriyolarmış çabuk büyüsün diye. benim bir komşum kanser atlattı kemoterapi falan gördü. doktor iki şeyi yasaklamıştı. market tavuğu ve hazır yoğurt...

canım sıkma canını stres çok kötü stresten benim vücudum çok kötü oldu ilk defa böyle bişey oluyor. bu günlerde bizde biraz gergin ve sinirli oluyoruz bi ilgi bekliyoruz ama bizi bizden başka anlayan yok napıcaksın

kızlar malumm doğum temmuzda ama beni stres şimdiden almış durumda yanımda kim kalıcak nolucak şimdiden strese sokuyo beni.annem kalamaz mecbur eşimin ailesinden biri gelicek ama ben bunu istemiyorum çnkü dger eltilerime babaanne geldi ve 6 ay kaldı her birinde.yaşlı ben onamı bakcam kendimemi çocugamı .anası gelse çok işgüzar bi rahat vermiyo zaten normal zamanda.daha yeni evlendiğimizde temizledigimz evimize girer girmez saygısızca ortalıgı bozup kendi kafasına göre bşyler yapmıştı ta duvarları yıkamıştı bizim temizlediğimz herşeyi bastan temizlemişti evliliğimn ilk haftasını mahvetmişti.eşimle şimdiden bu konuyu tartışıyoruz napcaz diye

peki nedeni hakkında bişey söyledimi. yani canlanan kalbi atan bebek niye aniden kalbi dursunki. bir sebebi olmalı

Oglumu hesapladim tuttu.bunda kız diyor.çin ve rus takvimi erkek diyor.bakalim hangisi tutacak.ben de merak ediyorum ama cok dusunmemeye calisiyorum hayirlisi olsun ins.

ayy dayanamadım bende baktım çin ve rus takvimine göre kız çıktı. bu yönteme göre erkek çıktı. hangisi doğru acaba

canim bence senin kimseye ihtiyacin yok ben ilk dogumumu yanlizdim ve gayet guzeldi kimse karismadi tamam zorlugu oluyor ama benim dusuncen boyle normal dogum olursa zaten hemen ayaga kalkabilirsin benim burda bir suru arkadasim var ailesi yaninda hic yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…